ערוץ 10 שולטים!!!!!! ראו אותנו!!!!!
ש שלמונזה New member 1/5/03 #2 תפסת לי את המילים בדיוק באתי לרשום שהם שולטים אחרי האכזבה של ערוץ 2... וראו אותי!!!! למרות שלא דיברתי בכלל... וסחתיין לדני ונועה שכן הראו אותם!!! מ-ש-י-נ-ה-!
תפסת לי את המילים בדיוק באתי לרשום שהם שולטים אחרי האכזבה של ערוץ 2... וראו אותי!!!! למרות שלא דיברתי בכלל... וסחתיין לדני ונועה שכן הראו אותם!!! מ-ש-י-נ-ה-!
T tevet New member 1/5/03 #4 הדיסק ושוב פעם הם אמרו שהם מקווים מאד להוציא גם איזה דיסק... אם תשאלו אותי זה אומר גם שיהיו יותר מ4 הופעות
הדיסק ושוב פעם הם אמרו שהם מקווים מאד להוציא גם איזה דיסק... אם תשאלו אותי זה אומר גם שיהיו יותר מ4 הופעות
M mAsHiNaGuY New member 1/5/03 #5 אנשים... אנחנו מפורסמים כשנחזור ללמוד כולם מבקשים חתימות מאיתנו אנשים... רק בשביל זה שווה לחזור ללימודים... ויש לי את זה בקלטת... ערוץ 10 שולט!!!
אנשים... אנחנו מפורסמים כשנחזור ללמוד כולם מבקשים חתימות מאיתנו אנשים... רק בשביל זה שווה לחזור ללימודים... ויש לי את זה בקלטת... ערוץ 10 שולט!!!
P pinky365 New member 1/5/03 #6 כל הכבוד! גם לערוץ 10 על הכתבה המושקעת וגם לכל אלה שנסעו וצולמו! הפורום על המפה!