ערוץ 10 רוקד טנגו

rizla

New member
ערוץ 10 רוקד טנגו

ישראל 10 מתכננת להוריד את מרבית תוכניות המקור בעקבות כישלונו של הערוץ החדש, כשהכוונה היא לעבור למתכונת "שידורי הרצה" - כך חושף היום אתר "אייס". בישיבת הדירקטוריון של ישראל 10 מיום חמישי האחרון הוחלט כי מעתה "תופעל תוכנית עבודה המתבססת על הפקת לקחים מהשגיאות שנעשו בשבועות שקדמו לעליה לאוויר ומאז". כעת מובן כי הכוונה היא למהלך שבו יעבור הערוץ הכושל ארגון מחדש. במסגרת התהליך, ישודעך לוח השידורים של ערוץ 10 ויעבור למתכונת הרצה שאמורה להימשך מספר חודשים, עד להשקה המחודשת שתתבצע לאחר המיזוג המתוכנן בין ישראל 10 לשידורי עדן (אם ולאחר שהכנסת תאשר זאת). ראוי לציין כי ישראל 10 זקוקה לאישור מועצת הרשות השנייה בכדי לעבור למתכונת שידורי הרצה. בין תוכניות המקור שירדו מהמסך: "רמי ורד", "החברים של סשה", "קליינשטין מארח", "בן ורוזן", "חיים ושאול ולהיפך", "ג´פרדי", "עם ישראל LIVE", ו-"יוצאים עם נטלי". כמו כן כל הפרוייקטים החדשים של ישראל 10 עברו למצב הקפאה. במקומן של תוכניות המקור, שעלותן יקרה, ישובצו תוכניות רכש ותוכניות מקור מהז´אנרים התחתונים.

@יעל@

New member
הפעם הראשונה שערוץ 10 הגיע לרייטינג

דו ספרתי זה היה במשחק של הפועל ת"א עם פלמה איזה הישג......

כדורית

New member
אני דווקא

די חיבבתי את הערוץ הזה, ערוץ שלא מתנשא שמנסה להגיע ולגעת בסקטורים שלא נגעו בהם... מהתחלה כולם היו נגדו אבל אני שמחה שלפחות השאירו את תוכניות הרכש המעולות: אד, ג´ורדן וחוק וסדר כוונה פלילית כי בערוץ 2 בתחום הזה אין מה לראות (- טוב , אולי סקס והעיר הגדולה) אני מקווה שערוץ 10 יחזור ובגדול

גם אני אוהבת את ערוץ 10

ומקווה שהוא יתאושש במהרה. מזה שלא הזכירו את "החוליה החדשה" אני צריכה להבין שהיא תישאר? למרות פנינה דבורין המזעזעת, השעשועון עצמו חביב עלי.

~*~gaL

New member
או, כן

אד וג´ורדן...מצוינות אני מקווה שהתוכניות רכש החדשות גם יהיו טובות ואני גם דיי מחבבת את הערוץ הזה :)

Yaniv-DC

New member
יותר פשוט כבר

לשים קישור לכתבה ממנה העתקת מילה במילה את ההודעה הזו.

למה?

גיל ריבה בכלל לא שווה. הוא לא חתיך, סורי ובכלל, מי רואה ערוץ 10? מדי פעם אני רואה ´החוליה החלשה´ רק כדי לראות איך פנינה דבורין מתעללת בכולם. איזה מכשפה!!!!!!!!! ערוץ 10 הוא החוליה החלשה! שלום!

MineSweeper

New member
א. הוא פסוט מקסים.

ב. המגיש/מנחה חייב להיות חתיך בשביל שהתכנית תהיה טובה? גם ארז טל לא בדיוק הטעם שלי... ג. שוב, יש בו הרבה יותר מחתיך. הוא כל- כך מתוק, אולי יותר מדי... הוא מאוד כובש, מצחיק ומשעשע ובכלל, אי אפשר באמת להגדיר אותו, הוא מיוחד במינו, צוחק על כולם ועל עצמו, והוא פשוט...הכל. והאמת, זאת התכנית היחידה שאני רואה בערוץ 10 (למה לא היה ביום שני הזה?) חוץ מ´החוליה החלשה´ שראיתי פעמיים, וזה קצת משעמם, והמנחה הזאת היא לא כזה שוס... היא יותר סתומה ומגוחכת בעצמה מאשר שהיא מנסה לגרום למתחרים להיראות כאלה...

green lantern

New member
ערוץ 10 בגלל אין רייטינג

*מנגינת הערוץ ברקע* כמה ציפיות היו לי מהערוץ הזה... ודווקא הוא הי דיי טוב בשבוע הראשון... יש תוכניות שבאמת היה צריך להוריד: החברים של סשה, החוליה החלשה ועוד... אבל את: פטנטים וזהו זה!(הורידו?)וחדשואו. ואני מאוד מקווה שאת באזז לא יורידו.. אחרי הכול זאת רק תוכנית בין לבין (ברחה לי המילה)... אבל הכי התעצבנתי שהורידו את אז ועכשיו... תוכנית מציונת... פתאום היא נעלמה... אבל יש כמה תתתוכניות טובות:זינוק לאתמול והבלתי נראה... אז לא הכל רע... רק הישראלי... Green Lantern
בשביל זה יש טלויזיה

Yaniv-DC

New member
בביקור שלי בארץ

דגמתי את הערוץ הזה בשבועיים הראשונים לחייו, וצר לי צר... חדשואו היא תוכנית דבילית שלא הייתה ראוייה לדקת חסד אחת. טל ברמן אמר שלא היה מספיק כסף, אבל גם לעונה הראשונה של פרפר לילה לא היה תקציב, ובכל זאת היא הייתה מעולה. שמוליק ייר, האיש שהיה כוכב רדיו מקומי והדרדר עד כדי מגיש "פילרים", קיבל תוכנית בטלוויזיה? נו באמת... זהו זה - אין לה זכות קיום בעריכה המחודשת, זה פוגם בכל ההנאה (סוזן כתבה על זה כאן פעם). באזזזז... אומנות החאפריות בהפקה. זילזול כזה בצופים הצעירים לא ראיתי מעולם. זה בעצם אומר "אתם בני נוער, אתם טיפשים, ככה אתם נראים". אם זה המצב, אני מאוד שמח שאני כבר לא בן נוער... החוליה החלשה לא צריכה לעוף. פנינה דבורין - כן. לא ברור לי איך אף אחד לא חשב על פשוט להביא לשם את עירית לינור, שהרוע והציניות הם חלק בלתי נפרד מאישיותה. החדשות עם יעקב איילון - אולפן שנראה פחות טוב מאולפן החדשות המקומיות של הכבלים... בקיצור - הפעם, לשם שינוי, המבקרים צודקים...

Raful

New member
מה הבעיה שלכם עם פנינוש?

אני עוקב אחרי השידורים שלה, ואני חושב שהיא השתפרה פלאים. אני די בטוח שזו התוכנית הכי מעוררת מחלוקת בערוץ 10, לא? החדשות לא יוצא לי הרבה לראות, רק כי זה יוצא על לחיי האהבה. בעיקרון, יש הרבה תוכניות שאני רוצה לראות, אבל זה מתנגש לי בגלל אהבתי הסמויה לערוץ 3

Raful

New member
אגב פנינה...

חברשלי יצר מיקס החוליה החלשה, אני מוצא אותו מצחיק. מספיק מצחיק כדי לשתף אתכם

~*~gaL

New member
בחיי,

אני עוד לא ראיתי את זה אפילו פעם אחת - ורק מלשמוע את זה יש לי צמרמורות בגוף. הקול שלה מזכיר לי את המורה שלי למתמטיקה! בע! (המיקס יפה אבל, אל תבין אותי לא נכון
:))

Yaniv-DC

New member
וזאת בדיוק הבעיה

היא כל הזמן מסתכלת על הטקסט
חוזרת על אותם המשפטים מספר פעמים באותה התוכנית
נראה שהיא היחידה שמפחדת שם, במקום להיות המפחידה
היא מזכירה לגל את המורה שלה למתמטיקה.
היא מזכירה לי את המורה שלי לתנ"ך
לכל אחד מאיתנו היא מזכירה איזושהי מורה.
היא החוליה החלשה, שלום!

A.L (boy)

New member
אוי, עירית אהובתי... ידוע לכם שהיא

חוזרת בקרוב עם סדרה ישראלית שכתבה (וביימה אם אינני טועה) בשם "בנות בראון"... בפעם האחרונה הלך לה מצויין עם "חתולות הרעם"... שמעתי שהאודישנים לקבלת התפקידים בסדרה היו סלקטיביים וקשים ביותר. ואתם יודעים מה, מגיע לערוץ 10 אם הוא עשה החלטה כה נמהרת, בלתי מובנת ובמילים יותר פשוטות - מפגרת, על כך שלא לקח את עיריתוש ועשה מ"החלייה החלשה" את תוכנית הדגל שלו. ערוץ 10, אם בשביל זה יש טלוויזיה, אז חבל שהמציאו אותה בכלל...

היא ../images/Emo110.gif רשע ובגלל זה היא ../images/Emo47.gif

כן, היא חוזרת על משפטים. כן, היא קוראת מהטקסט כמו ילדה בביה"ס. אז מה?? קצת מעצבן....אבל הפנינה שבפנינה (תרתי-משמע): היא רעה!!!!!!! ואני אוהב את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך שהיא אומרת למתחרים שהם היו זבלות, ומעליבה מתחרים באופן אישי. זה משעשע. (כמובן שאם היא היתה עושה את זה לי הייתי רוצה לחנוק אותה...) אבל מנקודת מבט הצופה הסיטואציה מבדרת. חוצמזה שהיא נדרשת להיות ביצ´ית. שמעתי שהמנחה האנגלית עוד יותר ביצ´ית למתחרים. כולנו החוליה החלשה. שלום!

Yaniv-DC

New member
אז זהו, שהיא לא!

היא לא ביצ´ית, לא מרתיעה, לא מעליבה אף אחד חוץ מאת עצמה ובטח שלא רעה. המנחה האנגלית היא בדיוק כל הדברים האלה, ואם תצפה פעם בגרה הבריטית, האמריקאית, ואפילו האוסטרלית, תבין עד כמה עגומה הפנינה.

למעלה