ערוץ 10 וערוץ AXN

ofofofof

New member
ערוץ 10 וערוץ AXN

התקשרתי לערוץ 10, כי כבר אמרנו שלא ישדרו את הישרדות 5 ב-AXN, ואשה ענתה לי לא, והיא הייתה ממש לא נחמדה, אז שתדעו שלא בערוץ עשר, ושלא כדאי להציק להם בנושא הזה, או בכלל.... אבל, לעומת זאת: התקשרתי שוב, ל-AXN (תקראו לי נודניק אם אתם רוצים...), ואישה (אותה אישה נחמדה מפעם שעברה), אמרה לי שהם החליטו לשקול את הנושא שוב (!!!) ושכל מידע שיש לה בנושא היא תיתן לי באי מייל, נתתי לה את האי מייל, ואם יהיה לי מידע כלשהו, אני אודיע לכם... זהו! ביי ביי, אופיר

אוֹסי א

New member
יפה לך...../images/Emo13.gif

תעדכן אותנו, ואם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות (קצת לחץ פיזי מתון לא יכול להזיק, רייט?), רק תגיד..

14מתן

New member
yeyyyy ../images/Emo70.gif

אני גם יתקשר כדי שהם ירגישו שיש ביקוש

Gal6

New member
אולי הם שוקלים את זה שוב

בגללנו.. ואוסי, למה את לא כחולה??

ofofofof

New member
האישה מAXN באמת כתבה לי אי מייל...

והנה הוא: ---------------------------------------------------- אופיר שלום, ראשית תודה על פנייתך אלינו. אנו עושים מאמץ להביא לך ולשאר הצופים הרבים והנאמנים שלנו סדרות אקשן,פעולה וריאליטי, ולהתאימם לטעם הקהל הישראלי, בלוח השידורים של AXNישראל, וחשובה לנו מאוד דעתך כצופה בערוץ למרות המאמץ שלנו להביא לך ולצופים הרבים של ערוץ אקשן את השרדות 5 עדיין אין לנו תשובה סופית לגבי זכויות שידור ולכן בשלב זה לא יכולים לשדר את הסדרה. אני אשמור את הפרטים שלך ובמידה ונקבל תשובה אני אצור עמך קשר. שוב תודה על צפייתך הנאמנה בערוץ אקשן. בברכה, ליל רפאל --------------------------------------------- אז עדין לא בטוח, אבל יש סיכוי....ותודו שהאישה הזאת ממש נחמדה....

ofofofof

New member
ועוד ערוץ החזיר לי תשובה...די טובה.

לפני כמה זמן אמרתי לכם שרשמתי מייל לכל הערוצים שיש אולי אפשרות שישדרו את הישרדות 5 (AXN, ערוץ 10,11,רשת,קשת,טלעד, ערוץ 3) והגיע לי מכתב חזרה לפני כמה זמן (אולי חודש) מערוץ 11 שהם ידונו בנושא.. ועכשיו הגיע עוד מכתב: --------------------------------------- אופיר שלום, העברתי את בקשתך למנהל ערוץ 1. נקווה שתענה בחיוב. --------------------------------------- אז זה נראה קצת יותר חיובי מAXN, ורואים שהם מקדישים לזה זמן ומחשבה...

shirakl

New member
מין הסתם כי ערוץ 11 הולך ומדרדר

מיום ליום.. וללא ספק סדרה מעולה כמו הישרדות יכולה להביא להם הרבה מאוד רייטינג שהם זקוקים לו נואשות! ונקווה שהם יהיו המושיעים שלנו ויביאו לנו סוף סוף את העונה ה - 5!!!!!

14מתן

New member
ח-ד-ש-ו-ת (כנראה טובות)

רוב התוכניות בערוץ שלוש שיכות לרשת האמריקאית WB ועכשיו החברה תובעת את ערוץ שלוש כי הם הפרו את החוזה או משהו אז לפי מה שהבנתי WB לא ירשה לערוץ 3 לשדר תוכניות שלו וערוץ שלוש יחפש חברה אמריקאית אחרת אז אולי הוא יבחר בCBS - הישרדות 5

wee man

New member
לאאאאאאאאאאא

לכל אוהבי הסדרות המפורסמות בערוץ 3- הנה לכם הידיעה: בעקבות תביעת אולפני וורנר ברד´רס את חברות הכבלים תבל וערוצי זהב, קיבלה חברת ICP - המפיקה את התוכן עבור ערוצים 3 ו-4 - הוראה: להוריד החל מיום ראשון הקרוב את כל הסדרות של האולפנים; מדובר בין השאר בכל העונות והשידורים החוזרים בסדרות האהובות: "ER”, "הבית הלבן", "סופרנוס", "חברים", "בנות גילמור" ו"הכי גאים שיש". ועוד כמה סדרות מצליחות יותר ופחות. אבל מי יודע, אולי השרדות 5 תיהיה במקום? :)

Shai B

New member
וגם תראו מה עוד רשום...

אתמול אמר מאורי ל-TheMarker כי ICP נערכת לרכישת סדרות חלופיות מאולפני דיסני, CBS, MGM ופראמונט, וכן בודקת אפשרות לרכוש סדרות מאולפנים בבריטניה וברחבי אירופה. "אנחנו לא בלחץ", אמר אתמול מאורי. "אני לא מקל ראש באכזבה של הלקוחות, אבל הרבה ערוצים הסתדרו בלי וורנר ברד´רס ואפילו הצליחו להיקרא ´איכותיים´". "הישרדות תאילנד", כידוע, משודרת ב-CBS. אולי ערוץ 3 ירכוש את הזכויות לשידור הסידרה...

ofofofof

New member
מצטער להודיע לכם......אבל........

הרגע קיבלתי מכתב מערוץ 3...שמשודר באותה חברה עם ערוץ 4 אז הם התייחסו גם לערוץ הזה, הנה המכתב: ---------------------------------------------- שלום אופיר, תודה רבה שכתבת אלינו! אנו מצטערים אך אין בידינו את זכויות השידור של השרדות 5 ועל כן לא נוכל לשדר את הסדרה כרגע, אין כוונה לרכוש את הסדרה. אנו מצטערים ומקווים שתמשיך לצפות בערוצים 3&4. בברכה, ערוצים 3&4 בכבלים. --------------------------------------------- אז כנראה שאפשר להפסיק לקוות לגבי ערוץ 3

Gal6

New member
חה! שימותו!

נראה להם שמישהו בכלל יעביר לערוץ 3 עכשיו

אוֹסי א

New member
נשמע רע, רע מאוד. (בלי שום קשר

להישרדות, חברים זו הסידרה היחידה שאני רואה בקביעות, ויהיה קשה מאוד בלעדיה..
)

eladfr

New member
לא נראה לי

גם אני רשמתי מכתב לערוץ 1 והם החזירו לי את אותה התשובה אבל זה נראה לי התשובה שלהם לכל דבר ונם פשוט נחמדים וזהו אז לא נראה לי שהם יקנו את זה למרות שהם קנו מסי בי אס את זירת הפשע ועוד סדרה קומית גבר בנשים אז לא יכולים לסדר איזו קומבינה?

למעלה