ערוץ 1 של פעם

ayel3

New member
ערוץ 1 של פעם

שלום לכולם, אני חדשה בפורום הזה ושמחתי מאוד לגלות שיש פורום על טלויזיה בריטית. יש לי שאלה שאני מקווה שמישהו שזוכר את שידורי ערוץ 1 של פעם יוכל לענות לי-זכורה לכם סדרה ישנה תקופתית (סקוטית לדעתי) על מלח או יורד ים שהתאהב בבחורה ממעמד גבוה משלו...זה פחות או יותר מה שאני זוכרת..זו היתה סדרה של THAMES ....אני אודה על כל פיסת מידע אפשרית.... באתר של THAMES אין כנראה זכר לעניין... תודה, איילת

HiGhWaVe

New member
אני ממש לא בטוח...

אבל יכול להיות שאת מדברת על הסדרה "המבריח" ? (The Smuggler) הפרטים שציינת מתאימים : מסופר על קצין ימי לשעבר שהפך למבריח. בקשר להתאהבות שלו בבחורה ממעמד גבוה אני לא יודע , לא מצויין שום דבר על כך באתרים בחיפשתי בהם אבל הסדרה היתה של HTV (שבשנת 1968 התאחדה עם LWT,THAMES,YORKSHIRE ו-ABC ויצרו את THAMES) ומכיוון שהמבריח נוצר ב-1980 , הגיוני להניח שהוא יצא כהפקה של THAMES. בכל מקרה , צירפתי תמונה שלו ואת יכולה גם לחפש עליו באתרים אחרים. נ.ב : גם אם זה לא זה , הסדרה הזאת הייתה אחת הסדרות היותר טובות של שנות ה-80 בטלויזיה הישראלית בערוץ 1 !

ayel3

New member
../images/Emo9.gif

נראה לי שמדובר באותה סדרה.... אני אשמח מאוד אם תציין באילו אתרים בדיוק בררת על הסדרה הזאת.....מסכימה אתך לגבי המשפט האחרון. זו היתה הסדרה הכי אהובה עליי בילדותי...ואת מוסיקת הפתיחה שלה שמעתי לפני כמה שנים באיזה שיר דאנס (מה שגרם לי להזכר בה)...תודה על המידע!!!

HiGhWaVe

New member
האתר היחיד שמצאתי...

שהיה שווה משהו (כלומר , עם תמונות) זה האתר הזה: http://www.olivertobias.co.uk/biog/television/smuggler.html תלחצי בצד ימין על "Photo Gallery".

למעלה