ערוץ 1 ישראל כדאי שתראו כתבה על יוגה
ה הצופה. New member 26/6/05 #5 האמת אני שנים מתאמן בשפגאט מנסה לנגוע עם הביצים בריצפה בסוף נשברתי קניתי מרצפת אחת שמתי אותה מתחת לביצים האמת ההרגשה לא משהו מזל שהפסקתי להתאמן בשפגאט
האמת אני שנים מתאמן בשפגאט מנסה לנגוע עם הביצים בריצפה בסוף נשברתי קניתי מרצפת אחת שמתי אותה מתחת לביצים האמת ההרגשה לא משהו מזל שהפסקתי להתאמן בשפגאט
ק קרוסלע New member 26/6/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת...אני כבר עושה שפגאט.. מאתמול.. באמת ואצלי אין ביצים ואין בלטה..חחחחח יותר רחוק יותר קשה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת...אני כבר עושה שפגאט.. מאתמול.. באמת ואצלי אין ביצים ואין בלטה..חחחחח יותר רחוק יותר קשה
ה הצופה. New member 26/6/05 #10 יש עתיד פתחתי את הערוצים יש איזה אחד עם קרחת שתוקע את יעל אבוקסיס יש אלוהיםםםםםםםםםם
ה הצופה. New member 26/6/05 #12 מסכנה יעל כל הסרט הסתובבה ערומה בסוף באה חנה ולקחה לה את הפרס נראה לי חבר השופטים היה מבית האבות גיל הזהב
מסכנה יעל כל הסרט הסתובבה ערומה בסוף באה חנה ולקחה לה את הפרס נראה לי חבר השופטים היה מבית האבות גיל הזהב