ערוץ עשר חושף!!

Ragamala

New member
ערוץ עשר חושף!!

בהלוויית בנה, עמדה אמו של הרוצח הטרוריסט ואמרה שהוא היה ילד מצטיין וכולם אהבו אותו ואז, כדי לסגור את העניין עד הסוף אמרה - יימח שמם של השמאלנים!! וכולם בהלוויה אמרו "אמן" ו"שילכו לעזאזל". עכשיו, אני לא מבין משהו. האם השמאלנים הרגו את מר זדה? האם הם הביאו אותו להיות רוצח טרוריסט שפוגע בחפים מפשע? אז מדוע אמו מאשימה אותנו? כיוון שבתרבות היהודית יש שינאת אחים, שינאת זרים ושינאה בכלל. אל תגידו "אצלנו זה לא בתרבות" כי כל מי שעמד שם מסביב לקבר (200 איש) וכל מי שנמצא בצד הקיצון הימני יסביר לכם אחרת. יימח שמם של השמאלנים? ואנחנו אפילו לא בעזה!

למה ציפית ממשפחה דפוקה כזאת?

השמאלנים אשמים, הצבא אשם, הערבים אשמים... כולם אשמים להוציא המשפחה. מעניין איך חינכו אותו האימא והאבא הנחמדים. מה שבטוח לא על אהבה. הצבא החזיק בו שבוע אחד. לא? המשפחה הזאת גדלה אותו במשך שמונה עשרה שנה. מי אשם באמת? עדיין השמאלנים, הערבים והצבא? יש אנשים שלא מגיע להם להביא ילדים. אומנם אנטידימוקרטי אבל יש אנשים שחבל שנתן להם אלוהים את הזכות להיות הורים.

אני מכיר דפוקים יותר

אבל עליהם אינכם אוהבים לדבר מה עם הפלסטינים ששולחים כל שנה 1000 מפגעים ומתפוצצים? גם עליהם תגידי שלא מגיע להם להוליד ילדים? מה פתאום? הם הרי קדושים.

מה היה מסובך להבין?

בעיני הימין הקיצוני (וכאן מדובר באנשי כהנא) השמאל אשם במצב. כי לפי השקפתם אם השמאל לא היה כזה נרפה ומתרפס בפני הטרור לא היתה התנתקות. לפי אותה קבוצה לא ייתכן דו קיום עם הפלסטינים - זה או הם או אנחנו בארץ ישראל. שים לב שזה בדיוק מה שאומרים הפלסטינים (נזרוק את היהאוד לים). אבל - כשהימין הפלסטיני הקיצוני אומר זאת אתם מחבקים ומבינים (כיבוש, כיבוש), כשאומר זאת הימין שלנו אז כמובן מדובר בקבוצה מאוסה.

Ragamala

New member
צודק. אני לא מוכן לקבל שינאת אחים

אבל אני מוכן לקבל שינאה של אויב כלפי. ככה אני. חושב שאחים צריכים להסתדר תמיד. אבל אתה צודק - הימין הקיצוני והפלשתינאים הקיצוניים אינם שונים. הגזענים בשני הצדדים מנהלים את מרחץ הדמים הזה על חשבון המתונים. באיזה צד אתה?

all

New member
בתרבות היהודית יש שנאת אחים, שינאת

זרים ושנאה בכלל. ודרך אגב שלא תעיזו לומר לי "אתה גזען בן גזען" כי אני ערבי שמאלני ושמאלנים הם נחמדים כאלה. אז גם אם אנחנו מאמינים קצט בתורת הגזע של היטלר, מיבאים ממצרים את הפרוטוקולים של זקני ציון ומפיצים בין ערביי ישראל בבאקה אל גרביה, אנחנו ממש לא גזענים!!!

Ragamala

New member
בתור יהודי ישראלי אני שומר לעצמי

את הזכות להיות גזען כלפי עצמי וכלפי עמי. והגזענות הזאת היא כתגובה לאמירות כמו - "התרבות שלהם היא תרבות מוות" "הם מחנכים טרוריסטים" וכו' הגזענות שלי באה להראות שגם אנחנו ככה. בדיוק ככה. רק שלנו יש מה להפסיד (חיים נוחים) אז אנחנו עושים את זה פחות.

ערב רב

New member
אני שולל ממך את הזכות להיות אנטישמי

גם אם אתה חושב שזו זכותך. אם אתה רוצה, אתה רשאי לגדף את עצמך ורק את עצמך, לא אף אחד אחר.

Ragamala

New member
אינך יכול לשלול ממני דבר

ובטח לא דבר שאינו קיים בי. אנטישמיות היא מונח מכובס שאתה שוב שולף ממעמקי המכונה. מקסימום, אני כועס על היות החברה הישראלית מתנשאת תוך שהיא זהה במאפייניה לחברה שעליה היא מתנשאת. יש בה שנאה זרים, אחים, ורגשות נקם. אצלי, אצלך, אצל הרוב. אז אני לא מוכן להתלקק כמוך על מנת להחשב פטריוט. אבל אנטישמי זה סתם מתוך רצון שלך להציק. שנאת אחים

Azazel

New member
שמתי עכשיו לב לפנינה הזאת ../images/Emo6.gif

אין לך שום זכות להיות גזען כלפי עמך. אתה יכול להגיד דברים על החברה הישראלית יהודית, וזה לגיטימי גם אם אתה לא ישראלי. אבל גזענות אסורה. אה, ולהגיד "תרבות שלהם היא תרבות מוות" זה לא גזענות, גם אם האמירה לא נכונה בעליל. אגב, גם לרוב המחבלים היה מה להפסיד. אתה יודע, כל הסטודנטים, האחיות, וכד' שהתפוצצו? אתה חושב שלא היה להם מה להפסיד?

Ragamala

New member
../images/Emo6.gif כמובן שהיה להם מה להפסיד

עתיד של פיתוח כלכלי, הרחבת אופקים, תנועה חופשית, בנית משפחה, וחרויות שיש לכולנו. הם הרי חיים במדינה עצמאית שמתפתחת יפה מאוד ללא דיכוי שלטון צבאי הרג וירי ברחובות. ואתה צודק - אין לי זכות להיות גזען כלפי עמי. אבל כשעמי גזען כלפי עמים אחרים אני מגיב בהתאם.

Azazel

New member
בטח ובטח שהיה להם.

מיליונים של פלסטינאים שגרים בשלום ובשגשוג בארה"ב ואירופה יוכיחו זאת. מכיוון ששמתי לב להתקשות בהבנת טקסטים אצלך
, אציין שאין זה קשור לטרנספר בכוח, אלא החלטה אישית לעתיד טוב יותר עבורך ועבור בני משפחתך לפי דעתך, אחרת גם כל אילו שירדו בעיקבות האינטיפאדה, הם מטרונספרים.

Ragamala

New member
אה נכון!!! אמריקה!!!

רק שחיה קלה מנמל עזה
או כרטיס טיסה בעלות של משכורת של שלוש שנים אתה ממש מצחיק, שבא לי לבכות

Azazel

New member
בחייך ../images/Emo6.gif

איך אתה חושב שיש פלסטינאים שהיגרו מעזה לארה"ב? המשפחה בארה"ב יכולה לעזור בכסף לכרטיס, ועוד אלף ואחד דרכים. עובדה שרבים כן נסעו - אחרים החליטו להרוג אזרחים חפים מפשע.

Ragamala

New member
די כבר!! שריף! ../images/Emo152.gif

אתה באמת לא רואה את החיים מתחת לקו העוני אצל מליונים? אתה חושב שהם פשוט יכולים לקום וללכת? אני לא מדבר על העשירים (שברחו מזמן).

Azazel

New member
כפרות עליך, זורו. ../images/Emo150.gif

אם תראה פרופילים של מתאבדים ומתאבדות, אתה תשים לב שזה כמעט ואף פעם לא העניים המרודים הפלסטיניים, אלא אלו שיכלו לסוע ( חוץ מהתופעה המרנינה של גיוס הילדים ) . וכן, תאמין לי, הם כולם יכולים לנסוע לחו"ל. זכותם לא להגר, כמובן, אבל להגיד שאין לאהם ברירה אלא להתפוצץ.

Ragamala

New member
אני לא טוען שאין להם ברירה

אבל אני לא טוען שיש להם ברירה. היאוש שלהם הוא לא משהו שאני יכול לבקר כי אף פעם לא עברתי אותו כעם וכיחיד. עברנו יאושים אחרים, אבל לא יאוש כזה. העוני מחפיר, והמתאבדים אמנם לא תמיד באים מבית עני אבל המנטליות היא ענייה. תראה את הדת ההינדית, דת שמושטטת על כבוד לעוני וסגפנות כעילוי רוחני. זאת תרבות עוני, אבל זה לא אומר שאין עשירים בהודו. פלשתין עניה. המתאבדים רובם עניים (לא כולם), וגן עדן, כסף, והריגת יהודים יכול לקרוץ מאוד במצב כזה.

Azazel

New member
המתאבדים לא עניים רובם.

תסתכל על הפרופילים שלהם, ילדי שמנת פלסטינאים, אם יש כאלו. אגב, כעם עברת משהו נורא הרבה הרבה יותר ( נו, זה, בשנות ה40)

למעלה