ערוץ מרוקו עכשיו !!!!!!!!!!

Shuki Porat

New member
ערוץ מרוקו עכשיו !!!!!!!!!!

107 בדיגיטל ההופעה ברוייל אלברט הול !!!!!

Shuki Porat

New member
*

The Corrs - Live At The Royal Albert Hall 1. Introduction 2. When He's Not Around 3. No Good For Me 4. Love To Love You 5. Forgiven Not Forgotten 6. Joy Of Life 7. Intimacy 8. What Can I Do? 9. The Right Time 10. Queen Of Hollywood 11. Dreams 12. Haste To The Wedding (Part 1 & 2) 13. Runaway 14. Only When I Sleep 15. Hopelessly Addicted 16. I Never Loved You Anyway 17. So Young 18. Toss The Feathers

Shuki Porat

New member
אוקיי זה ניגמר

אני לא צריך לספר קמה היה כיף לראות את זה נכון ? ודרך אגב דילגו על כמה שירים בהקלטה הזאת ששידרו אוי כמה נהנתי

m L m

New member
../images/Emo12.gif

ערוץ מרוקו????????????? טוב, אז כמה שאלות: 1. למה אתה רואה ערוץ מרוקו
2. דווקא בערוץ מרוקו, מכל הערוצים, משדרים את הקורס
למזלי יש לי את זה בDVD...

Shuki Porat

New member
תשובות

1. פעם ריאשונה בחיים שלי שאני ביכלל מיסתכל כיוון הערוץ פשוט הייתה לי הרגשה שראיתי את אנדריאה שם בערוץ הזה של הריבועים 2.מצאת לך לישאול את האדם שקיבל פטור מערבית ??? 3. למזלי גם לי יש אותו :-> אוקיי זהו זה פעם שלישית שהיה את אחד מהדי וי דים בטלויזיה (מקוצרים כמובן עם פחות שירים) אנפלאגד,ברוייל אלברט הול,ובלאנסדאון רוד.

מה פתאום...

אני מניח שיש אצלנו כמה שאוהבים אותם בשביל כל שאר המדינה.. אני אחד מהם בכל אופן (כיסוי של מליון וחצי איש מתוך 6.4 מליון, השאר תלוי בכם)

Shuki Porat

New member
מינוס רק ביגלל

סדאם חוסיין כמובן לא בגלל הארץ הניפלאה שלנו מה לא ראית בחתימה שלי את הדגל כחול לבן ?

../images/Emo7.gifואני הפסדתי את זה...

זהו! מעכשיו אני עושה בדיקות יומיות בערוץ מרוקו למקרה שמשדרים את זה שוב!

אני רצינית!

אתה יכול אולי (במקרה במקרה) להגיד לי איך קראו להופעה שם? ז"א.. מה היה כתוב בחלון הזה של הדיגיטל

p i n g o

New member
אל תשכחו שאין קשרים רשמיים

לישראל עם מרוקו...... בגלל זה אין מידע על לוח השידורים בערוצים הערביים - חוץ מירדן מצריים ו-MBC (שמשדרים מלונדון).

למעלה