ערוץ ישראלי באירופה

ruben53

New member
מר סירפד ידידי..היצע וביקוש..

הם מנסים למצוא קהל יעד לעסק שנראה לי (גם מקוה,זה יחלק את ההוצאות על יותר משלמים)שיש לו ביקוש.. זה יופי להתבטא בין ישראלים ביושר וכייפי,אך למה בגסות?

Tali Welsch

New member
More information please

Hello,my name is Tali and I live in Germany.Can you give some more details about the programm you´re offering ? I would be interested for example in channel 2 and 3 .Toda,Tali

NAHAL

New member
ערוץ ישראלי

חוץ מבול אין הרבה בערוץ אולי תיתעלו על עצמיכם למשל כנפיים הסידרה החדשה תודה מחנות הנעלים NYC

alpermark

New member
טלוויזיה ישראלית

אני חושב שיהיה מאוד נחמד לדעת אילו תוכניות משודרות בערוץ. תן דוגמא? חדשות ערוץ 2? דודו טופז? הכספת? מה?

עצה ידידותית

אם אתם רוצים לעשות business עם ישראלים החיים בחו"ל, נסו לשווק באופן שמדבר אל צרכנים מחו"ל. מילת המפתח בהחלטות צרכניות כאן בארה"ב היא: informed decision (טוב זה שתי מילים, לא אחת
). למשל, מה הם תנאי ההתקשרות אליכם??? באתר האינטרנט שלכם לא מצאתי שום רמז (המניח את דעתי) לתנאים או מחויבויות שלכם או של הצרכן. אם אתם רוצים דוגמה למהו מסמך התקשרות המניח את דעתי, אתם מוזמנים לעיין באתר של DIRECTV: הכל ברור וגלוי לעיני כל. שום גימיקים, שום חשדנות. "אמריקה, וורסנו, אמריקה".

אני בכלל לא בטוחה שמדובר באותו

ערוץ... הערוץ הישראלי למיטב ידיעתי פועל בארה"ב, ולא באירופה. אני חושבת שאנחנו קצת מבולבלים. הייתי רוצה לדעת האם מדובר במחקר שוק לצורך נסיון חדש או בפרסום מסחרי. היות ואם המצב הוא פרסום מסחרי הרי שזה נוגד את תקנון הפורומים של תפוז, ואבקש לא לפרסם בפורום. במידה ומדובר במחקר שוק ולא ב"ערוץ הישראלי", נשמח לקבל פרטים נוספים.

israeltv

New member
ערוץ ישראלי

לעדי ולשואלים האחרים, 1) מחקר שוק זה קצת יומרני למה ששלנו. זה יותר שאלת גישוש ראשונית. בכל מקרה לא מדובר בפרסומת. 2) לגבי כללים והסכמים- עדיין אין שכן הערוץ לא באויר עדיין 3) מדובר על אירופה. בארה"ב פועל ערוץ כזה ע"י קבוצה אחרת. 4) המשך התכתבות אנא ל [email protected]

למעלה