ערוץ יס וואי

חניוש

New member
ערוץ יס וואי

כבר קיבלנו הודעה בממיר של יס שהערוץ יס וואי יורד ב1.3 ממסכינו ובמקומו יעלה ויבוא ערוץ חדש בשם " יס סטאר" שמעתי שערוץ זה מדבר על סדרות אמריקאיות ופעולה, יש לי שאלה מה יס צריכים כ''כ הרבה סרטים וסדרות לא מספיק את מה שיש כעת? יש מגמה נושנה וקבועה ביס הורדת ערוץ על פני ערוץ סרטים מיותר, אני שואלת בתור מנויה של יס כבר 4 שנים בשביל מה כמות הסרטים וסדרות האמריקאיות שדוחפים לנו? בתודה,חניוש

Aviad1987

New member
נכון, בשביל מה להתקדם?

עדיף להישאר במקום. ריענון של סדרות (אמריקאות ובריטיות - יש גם לא מעט כאלו), סרטים וכו' זה דבר מתבקש. מה זאת אומרת? כתבת את ההודעה הזאת בעוד כמה מקומות ובכל פעם מחדש לא הבנתי אותה. בשביל מה גם להתחיל לעשות הפקות מקור (כמו שיס עושים עכשיו)? לא מספיק המעט שיש? אז התשובה היא לא. אם את לא רוצה שיבוא לך עוד סדרות וסרטים את מוזמנת לעבור להוט שם הכל בערך נשאר אותו דבר והמיחזור עולה על כל דימיון.

חניוש

New member
אביעד

אביעד אני מבינה שאתה חייב לדבר כך כי אתה מנהל פורום של יס וואי אבל ודאי שבתוכך אתה חושב כמוני..ומה רע בהוט? אה?!

Aviad1987

New member
תעשי לי טובה...

אני מדבר ככה כי אני מדבר ככה לא כי אני מייצג (ואני לא מייצג כלום, דרך אגב) ערוץ ז"ל ביס. כי אם כבר אני צריך לחשוב כמוך, לא? אני פשוט חושב שהדעה שלך קצת מיושנת והזויה ("למה עוד סדרות וסרטים?" נשמע מצחיק), די טיפשית אפילו אבל זה כבר עניין אחר. ואת ה"מה רע" אני אתן לך לגלות בעצמך, בכיף.

למעלה