ערוץ יס וואי

חניוש

New member
ערוץ יס וואי

היי! נורא התפלאתי לשמוע שסוגרים את הערוץ "יס וואי" בהתחלה זה היה רק הצ'אט ואחר כך הפרויקט יועבר לערוץ אחר, מישהו יודע מה קרה מה הסיבה לכך שסוגרים את הערוץ? מפאת כלכלה? כי דווקא היה ניראה שהצעירים שבינינו צפו בערוץ בהתלהבות רבה, אשמח אם תענו לי כי משהו שם נראה לי מוזר מאוד :)

edeneden1234

New member
../images/Emo26.gif

ערוץ לא ניחן ברייטינג סבביר במיוחד [בממוצע], אין לו רגעי שיא, כמובן שיש הפסדים כלכליים, הצ'אט מכניס יפה, אבל הוא סוחט, והוא לא יכול להחזיק ערוץ, שאגב, בבעלות "סינרגיה" הפקות. כל עוד הערוץ ברשות חברת Yes, היה נראה אחרת לגמרי. על כן נמצאת "סינרגיה" במאבקים פנימיים, הייתי אומר. פרוייקט Y ו"החיים עפ"י Y" לא ישנו שמם משום שהם מותג, אך מה שכן, ישודרו בערוץ הסרטים הישראלים - yes5, קולנוע ישראלי, במאי-יוני 2006, וביולי- 2007 [חופשים גדולים]. הערוץ לא מפיק רווחים, הוא לא נראה מושקע מבחינת עיצוב, תוכנו דל, ומאז ומתמיד הייתה מטרה לאחד את הסדרות שיש שמה [שהם דיי טובות, הייתי אומר] עם YesWEEKEND, ערוץ מעולה, וככה לאחד לערוץ אחד חדש, שייקרא YEStars, ערוץ שייעלה ב- 5 במרץ, ממש עוד שלושה שבועות, ויישדר בסופי שבוע רק ש.חים, אבל 18 שעות ביממה [לכל יום]. וכמובן לסגור את yesY וWEEKEND. יס Y כבר מזמן לא נחוץ ועל כן הועבר בידי YES לאפיק 60. סופו המר והקשה
סגירה.

Aviad1987

New member
יש תוכניות שצפיתי בהן בהתלהבות

למשל החיים על פי וואי, החיים הפשוטים, הפרוייקט, קרציה ועוד - כולם ישודרו בערוצים אחרים (החיים הפשוטים עולה במרץ ביס סטארס - הערוץ שמחליף את יס וויקאנד ואילו החיים על פי וואי, קרציה והפרוייקט יעלו השנה ושנה הבאה בערוץ הקולנוע הישראלי) שאר התוכניות נטחנו במשך שנים ולערוץ הזה אין זכות קיום כבר די הרבה זמן. אני לדוגמה אהנה לצפות בתוכניות בצורה הרבה יותר מסודרת ביס5 וביס סטארס. הערוץ הזה מיותר וטוב שהוא יורד.

danieeeel

New member
את כל התוכניות מעיפים לערוץ הקולנוע

הישראלי.. לא חשבו להם שם ב-YES שאולי הגיע הזמן לשנות את השם של הערוץ?!

Aviad1987

New member
קודם כל שזה יקרה

אחר כך ישנו לו את השם. ולא את כל התוכניות אלא את כל הפקות המקור וגם לא את כל הפקות המקור אלא רק את הטובות שבהם. כמו שלא כל הרכש של יס וואי עבר ליס סטארס כי רובו מעפן והשאירו רק את החיים הפשוטים ובטח בהמשך גם את לגונה ביץ' (2)

למעלה