ערוץ חדש ב YES 223

makabi

New member
ערוצים נוספים בYES

גם ערוצים 100 ו-222 פתוחים אבל אפשר להגיע אליהם בהקלדה בלבד ולא בזפזוף רגיל!

הלווין

New member
ביס נאמר לי שערוץ 222

צריך לשדר ב20 לחודש. והערוץ 100 יקרא יססטור והוא צריך לשדר בסוף החודש הזה.ועדיין לא ידוע אם הוא יהיה בתשלום.

הלווין

New member
זה ערוץ בניסוי

זה שיס הוסיפה את הערוץ 222 ערוץ אינטראקטיבי על סרטים.זה תחליף לערוץ האינטראקטיבי דרושים שירד מתדר 365.

makabi

New member
נכון וגם...

ערוץ 100 יהיה ערוץ שדרכו ניתן יהיה להזמין חבילות ערוצים,מסלולים או ערוצים בודדים.השירות יהיה בנוסף לאופצית ההזמנה שקיימת היום דרך מוקד שירות הלקוחות!

makabi

New member
אין לי מושג אבל

ההגיון אומר שהערוץ יהיה זמין לכל הלקוחות כי לא הגיוני שאני אשלם רק על האפשרות להזמין ערוצים שעולים כסף בלאו הכי.... דרך אגב ערוץ 222(פורטל קולנוע)אמור לעלות מחר..

הלווין

New member
אבל בכל זאת זה שירות של שירות

אינטראקטיבי ושירות כזה הוא לא בחינם אולי על זה שהשירות יותר מהיר כי שמתקשרים לחברה ועד שעונים זה יכול לקחת הרבה זמן אז על קיצור הזמן כלומר השירות הנוסף הם יכולים לידרוש כסף או שבגלל שמדובר רק בהזמנה שהיא גורמת להם להרויח עוד כסף אז השירות יעלה בחינם אז מה נכון?שהיתקשרתי לחברה הם סירבו להתייחס לערוץ 100. לא ניראה לי שהערוץ 222 יעלה מחר הם לא הראו אף שקופית הקדמה על ערוץזה. מלבד הכתוב -רוצה ליראות את זה תיתקשר-.בחברה הנציג אמר לי שהערוץ אולי יתחיל לשדר מחר.

BlackAdder1976

New member
לוויניקו קצת היגיון אחי....

האם ניראה לך שמישהו ישלם על ערוץ כזה כסף ??? חוץ מזה להזכיר לך שהשיחות ליס הם חינם כלומר ככל שאתה נשאר יותר על הקו כך יס משלמת יותר כסף לבזק....אז כדאי להם שתזמין דרך הערוץ הזה ולא דרך קו הטלפון. צריך גם לציין שכדי להזמין דרך הערוץ החדש חייבים לחבר את המקלט לקו הטלפון וזה בעצם מה שיס מחפשים.

makabi

New member
דברים הגיוניים לחלוטין.....

חוץ מזה רשמתי שערוץ 222 יעלה מחר אל סמך שיחה שכבר הייתה לי אתמול בלילה עם שירות הלקוחות שלהם ואמרו לי חד משמעי שהערוץ יעלה ב 11.03! נחכה ונראה!!

BlackAdder1976

New member
צחוקים ??? moi ???

צחוקים ??? אני ??? אתה מעליב אותי מר לווין !!! אני אף פעם לא צוחק,אני תמיד רציני.

הלווין

New member
נכון שמתקשרים ליס היא משלמת

כסף על השיחות אבל אם אני לא טועה השירות בערוץ 100 עובד בעזרת חברה שגובה מיס גם כסף ויכול להיות שמדובר בתשלום חודשי די יקר כך שליס משתלם שלא יפנו אליה דרך השרות החדש.אלא דרך קו הטלפון.

BlackAdder1976

New member
טוב.....פראירים לא מתים הם רק......

מתרבים

shafran

New member
כתוב בכל הערוצים שהזכרתם

שאני צריך ליצור קשר עם המרכז... אי אפשר לראות אותם בנתיים?? אני זוכר שלקזינו לפני שיצא כן הצלחתי לראות

הלווין

New member
עוד משהו קל

חברת יס מיתכוננת לקראת האינטרנט דרך לויין בעזרת זה שמהיום היא ביטלה באינטרנט דרך ספק ארצי את המהירות 1.5 מגה ללקוחות חדשים.ושמה במקומו 750 קילו בית. כנראה שה1.5 מגה ישוב בגדול מתי שיס תציע לקהל לקוחותיה את האינטרנט דרך לויין במחיר גדול ויקר מדי. השאלה היא האם בימי ברד שלגים רוחות וגשם. לא תהיה השפעה לרעה על מהירות הגלישה דרך אינטרנט דרך לויין.?

הלווין

New member
ההגיו אומר שלפני שמשדרים ערוץ

צריך לעשות לו פירסום לפחות בערוץ מסויים וכל עוד אין פירסום אז אין כוונה להעלות ערוץ זה בזמן שהובטח במרכז השירות. אבל תדע כלל שאמר לי עובד במרכז השירות של יס אם ביס יש הודעה האומרת שכדי ליראות הערוץ צריך ליפנות לחברה ובחברה אומרים לך הלקוח שהערוץ לא התחיל לשדר.זו לא נכון!זה סימן שאם יש לך את הקוד פתיחה של הערוץ אתה יכול ליראות את שידוריו. אבל לי אין את הקוד. גם הטכנאים של יס שלא במרכז השירות יודעים את הקוד ונאסר עליהם לספר על כך ללקוחות.

makabi

New member
תשובה

הערוצים הנ"ל כבר פועלים אצל חלק מהלקוחות שמוגדרים ביס כנסיינים(בטח עובדי החברה)והם יעלו לשידור לכלל המנויים ברגע שייגמר הניסוי בהם!

הלווין

New member
הנה דוגמה למחיר אינטרנט מהיר

דרך לויין. תיזכורת הערך של האירו הוא לפחות 5 שקל. אז זה זול?

למעלה