ערוץ הראשון

ערוץ הראשון

איזה עונה משודרת עכשיו בערוץ ? ומה העונה האחרונה ששודרה בערוץ הראשון ?

סלמאק

New member
העונה האחרונה ששודרה שם היא העונה

השמינית. בעוד אנו ממתינים בקוצר רוח לשידור העונה התשיעית, משודרת בשידור חוזר העונה השביעית. (ברגע שהעונה ה-9 תהיה מוכנה לשידור- היא תשודר ללא קשר לשידורי העונה ה-7)

מ א ג ר ט

New member
אני רואה שליטה בחומר!

יש לי כדור בדולח בו אני צופה באנשי הפורום, מבינים? למה שמישהו לא יכתוב הודעה שמסכמת את כל ההקרנות בכל העולם?

kinspirit

New member
אולי כי אין כרגע?!

כרגע סטארגייט לא משודרת בארה"ב. את תאריך החזרה של העונות החדשות בארה"ב (14/7) פרסמנו כאן לפני מספר ימים). המידע לגבי הערוץ הראשון נשאר כפי שהוא היה בחודשים האחרונים, אין מה לחדש בנדון. זה די מתמצת את העניין, אין צורך לכתוב משהו רשמי מעבר למה שאנשים תמיד עונים.

subatoi

New member
אבל כל הפואנטה

היא שהאנשים שלא יודעים ש"אין כרגע" שואלים שוב ושוב ושוב. כל שבוע יש מישהו ששואל, וזה לא משנה לו ש"אין כרגע", כי הוא לא יודע ש"אין כרגע". עובדה שאנשים שואלים. אם היתה הודעה קצרה שמרכזת הכל, ויש אליה לינק בצד שמאל כזה, היינו יכולים פשוט לכתוב בכל פעם "תציץ בקישור הזה", במקום לכתוב כל פעם מחדש את כל הסיפור על העונות בחו"ל ועל ערוץ 1. הקטע הוא לא שצריך משהו רשמי, אלא שצריך משהו שיחסוך חנו את המענה בכל פעם מחדש, שוב ושוב ושוב ושוב.

2Complicated4U

New member
אולי אפשר לרשום בצד שמאל

בהודעות המנהלתיות איזה קיצור לעונה הנוכחית שמשודרת ומה שכתבת על מתי שתתחיל העונה ה9 או במקום אחר... בולט

למעלה