ערוץ הילדים- כן או לא?

KiShKooSh

New member
ערוץ הילדים- כן או לא?

רציתי לעלות סברה שעלתה לי בראש וגם שמעתי הרבה ערוץ הילדים, כן או לא? אתם חושבים שאם הסידרה הייתה משודרת בערוץ אחר ולא הייתה מופנית לילדים ההצלחה הייתה שונה? כי בעצם הרתיעה הראשונית מהסידרה היא בגלל שהיא משודרת בערוץ הילדים. אתם חושבים שאם הסידרה הייתה משודרת בערוץ אחר זה היה שונה?

o r t a l13

New member
אני חושבת...

לא יודעת.. יכול להיות שכן.. כי כאילו לפי דעתי, כן? רק לדעתי... מייחסים לזה פחות חשיבות כי זה כאילו בערוץ הילדים.. לא יודעת אם זה היה משודר בערוץ 3 או משהו נראה לי היה יותר סיכוי

Super Chuly

New member
שאלה יפה ביקי!

לדעתי העובדה שהתוכנית משודרת בערוץ הילדים, ועוד במסגרת רצועה שהייתה שייכת בעבר לתוכניות ילדים (בעיקר בספרדית) מפילה סטיגה די כבדה על התוכנית. אנשים בטוחים שהיא עוד טלנובלה מטופשת לילדים (אני מקווה ששתי המועמדויות החשובות של הסדרה היום בטקס מסך הזהב הראו לכמה אנשים מאיפה משתין ה-LSR). מידע אישי שלי, אני מכירה כמה אנשים שלא צופים בסדרה רק בגלל ש"אני לא רואה ערוץ הילדים", ו"מה כבר אפשר לעשות בחצי שעה של תוכנית". בקיצור- מי שלא מסוגל לפתוח את הראש מפסיד ובגדול, ואת זה כולנו יודעים, אבל אני חושבת שלמרות ואחרי הכל ערוץ הילדים מטפל ומייחצן את התוכנית יפה מאוד (בכל זאת- תוכנית הדגל= כבוד!), אני מרוצה! ליהי :)

ns

לדעתי אם השמיניה היתה משודרת בערוץ 2 אז היה לה הרבה יותר צופים... אמא שלי שהיא נחה היא מסתכלת לפעמים על האדומות... אם אנשים היו פותחים את הראש הם היו מבינים שהשמיניה זאת אחלה סדרה שאסור לפספס!!!

Angel On Earth

New member
אני לא חושבת ממש שיש קשר..

אני בת 15 ולמרות ששמעתי שזה מתחיל בערוץ הילדים ראיתי את התוכנית.. אבל המבוגרים יותר לא רואים את התוכנית בגלל זה אבל על בני נוער זה לא נראה לי משפיע...

sunyday1

New member
אממ... אולי...

אבל אם זה היה בערוץ 22 זה לא היה מעלה את הרייטינג... כי אם זה היה בערוץ 22 אז הם היו שמים את זה בשעות של הבוקר והריטינג היחידי היה מתבטא רק ע"י הקשישים והתינוקות...
(כמו שידוע לכם אנחנו בבית-הספר בבוקר...)

צריך היה לשדר אותה בערוץ יותר פופול

פופלרי* כדי שגם המבוגרים יוכלו להתחבר! חלק מהם כן מתחברים אבל לא לכולם יש ילדים...

נעמקה19

New member
אממ...

זה ממש תלוי. תלוי מה גיורא רצה שזה יהיה. אם הוא רצה שיעריצו אותם...הוא באמת היה צריך לפנות לערוץ הילדים, וככה יש יותר הסטריה סביב זה. כי מבוגרים לא ממש מעריצים כמו ילדים. בקשר לרייטינג זה משהו אחר. רייטינג די טיפשי לחפש בערוץ הילדים כשזו סדרה "לכל המשפחה"
. אבל גם ככה הרייטינג לא כמו שהוא היה יכול להיות אם זו היתה סדרה גם ליס וגם להוט. בקיצור- מסובך

DaRזה אני

New member
כן...

כבר שבוע שני ברצף שאני רואה פרקים ביום שבת בבוקר וזאת אחלה סידרה חשבתי שהיא מטומטמת והכול , אתם יודעים ערוץ הילדים ושוט' אבל למה שלא יעלו אותה נורמלי עכשיו בערוץ אחר? שחקניות צעירות יפות, תכנים נחמדים, אקשן דרמה אהבות. נחמד ביותר...

KiShKooSh

New member
"שחקניות צעירות יפות"

למה נתת רושם שזה הדבר שהכי מעניין אותך?

shminia com

New member
דעתי

מצד אחד לא - כי אם אנשים היו רואים את זה בערוץ 2 יכול להיות שהיו אפילו יותר צופים או בערוץ שלוש ב- 8:00 מצד אחר כן- כ י אחרת כל הגיל היותר צעיר שנע בין 7-11 לא היה רואה את זה כי היו חושבים שבגלל שהז בערות 2 /3 זה לא סדרה לילדים או משהו כזה.. וגם הסדרה בנוייה יותר לילדים כאילו אין שם דברים שהם לבנים 14 פלוס או בסגנון כאילו כולה נשיקות קטנות וזהו..אז אולי בוגרים יותר בגילאי 20-30 לא היו מתעניינים בזה מה אני יודעת (אמא שלי ודודה שלי רואות את זה אז אי אפשר ממש לדעת)

ממ לא ניראלי../images/Emo4.gif

אם זה בערוץ הילדים זה מין הסתם מתאים לקהל יעד צעיר.. אם היו עושים את זה כמו ב-HOT3 או ערוץ 22..כולם היו יכולים להתרשם מזה..מבוגרים, נערים, ילדים..אני חושבת שהסידרה הזו מתאימה גם לקהל יעד בוגר יותר..ערוץ הילדים כאילו תחשבו: דרגון בול Z, ארתור, מאיה ומיגל ופתאום השמינייה
זה קצת מצחיק
הסידרה הזו היא סידרה מעולה שלא מתאימה רק לילדים

אם הסדרה הייתה

משודרת בערוץ 3 או 22, אז היה לזה פחות רייטינג. כי "השמינייה" נחשבת שיא לערוץ הילדים, היא הסדרה הכי מותחת והכי מתוסבכת שהייתה שם עד היום. אבל בערוץ 3 למשל, רגילים לזה, וזה מובן מאליו, אז סדרה כמו השמינייה, במיוחד אם היא על בני 15, לא ממש תהיה מעניינת.

O r c h i d

New member
הממ...../images/Emo118.gif

אני מאמין שאם זה היה מופיע בערוץ אחר התכנים היו משתנים... כרגע לא מפריע לי שזה בערוץ הילדים, למרות שיש סצנות שיש משו שפשוט דורש משו, אבל אסור להם לעשות את זה בגלל שזה ערוץ הילדים[כמו במקרה של אדם ונטשה
]

למעלה