ערום בגיל 3

gallish

New member
גם בעיני

ברגע שאחד הצדדים מתחיל להרגיש לא בנוח (את או הוא), כנראה שהגיע הזמן להתחיל לצנזר

ניניששש

New member
מה כן בריא???

מה שלא בריא זה: חוסר צניעות, חוסר פרטיות ובעיניי גם חוסר כבוד. אטת יכולה לא להסכים איתי, זו דעתי.

leelach

New member
נינישש תראי לא צריך לעשות סטרפטיז ליד הילדים

זה אני מסכימה אבללללללל אם הילד ראה אותך בטעות אז זה לא סוף העולם במיוחד שהם קטנים עדיין--אצלי אור בן שנתיים וחצי ונגה בת שנה...גילאים יותר גדולים זה כבר משהו אחר..

תאירעות

New member
גם אם זה לא בטעות

זה טבעי לגמרי. בגיל קטן אין שום בעיה עם זה.... ברגע שמרגישים חוסר נעימות מאחד הצצדים אז זה הזמן להפסיק,אבל עד אז אין שום בעיה.

mAmA MiSiSiPi

New member
לא בריא=חולה

אין שום דבר חולני בעירום מול הילדים כל עוד לא נותנים לזה משמעות מינית. עירום זה טבעי ככה נולדנו וככה נמות את יכולה לא להסכים איתי , זו דעתי.

ניניששש

New member
הרבה דברים זה דבר טבעי

בעיניי זה כן חולני. עובדה שבשלב מסויים גם אתן אומרות שמתחילים להרגיש לא בנוח, למה? זה הרי טבעי

ayala26

New member
א-הא! פה קבור הכלב...

בעינייך עירום זה חולני. ולדעתי מי שעירום בהקשר של ילדיו מתקשר לו למיניות הוא זה שיש לו בעיה. את חושבת שאת מגרה את התינוק בן החצי שנה שלך? הוא מגרה אותך? מה חולני פה? בגישה שלך את משדרת לילדיך שגופם, עירום ומיניות הם חולניים. אחר כך קורה שיש ילדים שמרגישים תחושות שונות מ"המקובל" ואין להם עם מי לדבר כי אמא חושבת שזה חולני משמע אמא חושבת שאני חולני.

ניניששש

New member
מה הקשר מגרה???

חס וחלילה זה החולניות פה. זה פשוט לא ראוי שאמא תראה ערומה לעיניי הבן שלה. אני לא משדרת לילד שהגוף שלו הוא חולני, אלא שלראות את אמא ערומה זה לא בסדר. את לא רואה את ההבדל פה?? למה שירגישו שונות מהמקובל?! אם יש להם משהו שאני צריכה לראות, הם יבואו ויראו לי, למה נראה לך שבגלל שלא איפשרתי להם לראות אותי בעירום הם יתביישו לדבר איתי?

ayala26

New member
את המילה "חולני" את אמרת לראשונה

בהקשר של עירום של אם מול תינוק שלה בן חצי שנה את מדברת על חוסר צניעות, חוסר פרטיות וחוסר כבוד בהקשר של עירום אם מול התינוק שלה שהוא בן חצי שנה... תסלחי לי אבל זה מצביע על בעיה כשאת בכלל מעלה את הדברים האלו בשרשור שמדבר על מקלחת או להתלבש מול הילד. מי דיבר פה על עירום במשפחה. ואם המשפחה דוגלת בנודיזם אז זה אולי שונה מהמציאות שלך אבל מי אמר שזה מזיק?

mAmA MiSiSiPi

New member
זה שמרגישים לא בנוח

לא הופך את זה לחולני עדין לא הבנתי מה הקשר לצניעות זה בבית לא באמצע הרחוב ומה הקשר בחוסר פרטיות זה בחירה שלי ללכת עירומה . גם בעניין חובר הכבודה לא הבנתי מה כאן לא מכבד איך בדיוק אנחנו פוגעים בכבודו זה של זה? והעניין הוא שרובנו בכלל דברנו על עירום בדרך למקלחת או באמבטיה או כשמתלבשים לא שיושבים לאכול ארוחת ערב עירומים או משחקים ככה מונופול.

גם לא מול תינוק בן חצי שנה?

לדעתי אפשר אפילו לעשות נזק לילד מבחינה רגשית אם מתייחסים לעירום כדבר כ"כ שלילי

leelach

New member
בדיוק אם נתייחס לזה כדבר אסור אז

לדעתי זה יגרום נזק לילד שאצלו בראש זה ייתפס כדבר אסור ושלילי...

ניניששש

New member
כן גם לא מול תינוק בן חצי שנה

למה שייגרם נזק מזה שמתנהגים מול הילד בצניעות? עירום זה לא דבר שלילי במקלחת, עירום זה לא דבר שלילי במיטה עם בן הזוג אבל עירום ליד מישהו סתם כך זה כן דבר שלילי. אני לא מבינה למה שייגרם נזק מזה? זה לא לגרום לילד להתבייש בגוף שלו, אלא לגרום לילד להתבייש להיות ערום בנוכחות אנשים סתם כך, שהוא יבין שזה לא מקובל ולא בסדר, בדיוק מאותה סיבה שלא נלך ערומים ברחוב או סתם ככה במפגש עם חברים.

צניעות?

אל תגידי לי שהבאת את זה מ"התורה" (מגילת רות אולי??) מה זאת אומרת ליד אנשים סתם כך? ליד האחים שלו, ליד ההורים שלו. אתם גורמים לו לחשוב שעירום זה דבר שלילי, דבר שיכול להביא לו תסבוכים במיניות, באני העצמי שלו ואני לא יודעת מה עוד (יונג ופרויד יודעים).

ניניששש

New member
כן הערך הזה לא קיים אצלך?

מול כל אחד חוץ מכשחייבים. עירום הוא כן דבר שלילי כשזה לא במיטה עם הבעל וכשזה לא במקלחת. כשזה סתם ככה זה שלילי. לא מבינה למה את חושבת שזה מה שיגרום לילד תסבוכים במיניות, באמת שלא. זה לא אמור להיות ככה.

תאירעות

New member
אבל לא מדובר על "מישהו סתם כך"

מדובר על הילד שלך...ובוודאי שזה יגרום לילד להתבייש בגוף שלו(אם ההורים שלי לא מראים ולא רואים לי,מה זה אומר?) למה שילד לא יבין שבבית ליד ההורים זה אחלה ובחוץ זה לא?איך את הבנת את זה,איך אני או כל אחד הבנו את זה?

למעלה