ערום בגיל 3

leelach

New member
אצלנו אור שלי ינק עד גיל שנה

והוא פשוט חולה ציצי, בן שנתיים וחצי וכל הזמן רוצה ללטף לי את הציצי, אני מסבירה יפה שזה ציצי של אמא, הוא צוחק.. היה לו מנהג שהיה קטן יותר לשתות מהכוס שלו ולהתפנק עליי ושים יד אחת שלו בחולצה שלי בציצי שלי...עד שגמלתי אותו..כתחלופה לציצי שלי הוא שם יד בציצי שלו עד היום שהוא שותה מהכוס שלו או סתם עייף
ונגה הקטנה כל פעם שהיא רואה את גיל בלי חולצה ישר הולכת למשוך לו את הפיטמותתת
עם עירום אין בעיה אבל בד"כ אני בחדר שלי מתלבשת אם אור נכנס לא סוף העולם.....הוא מחייך חיוך ממזרי

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת'אמת ועם יד על הציצי . . . . . . . . . . . . . . .הרגתותי מצחוק

leelach

New member
חייבת להראות לכן תמונה..אני בחודש תשיעי כבר

לא להתייחס אליי...איך שנראיתי גם הרגשתי כל ההריון
תראו את אור מתמסטל מהמגעעעע

mAmA MiSiSiPi

New member
פשוט גדול

מהתיאור נשפכתי עכשיו אני בכלל על הריצפה איזה מותק

leelach

New member
תודה בנות../images/Emo24.gifההרגל הזה יעבור מתישהוא../images/Emo6.gif

tomer2007

New member
אני מעלימה עין - אבל בקרוב זה יפסק ../images/Emo9.gif

אולי הייתי צריכה להפסיק כשהוא התעקש לבדוק לאם ה"בובול" שלי הלך....למזלי באותה תקופה "הלך הביתה שלו" עשה את העבודה היום כבר אין מצב לשאלה הזו ולדעתי בקרוב מאוד כל המנהג הזה יפסק... כששאלתי חברה שלי עד מתי היא הסתובבה ערומה ליד הבן שלה היא ענתה לי שעד שהוא התחיל לבקש ממנה לעמוד בפוזות מסויימות
מה שכן - הציצים שלי כרגע גם ככה חשופים לעיני כולם - אז זה ממש לא משנה - טוסיק זה טוסיק וזה לא מעניין אף אחד כבר (עברנו את הביסים בטוסיק) ונשאר רק @#@ ....אולי נשים עלה תאנה...

אור114

New member
מינוש נראה לי שצריך לדבר איתו

ולהסביר לו על האיברים או שזה מוקדם מדי? את צריכה לבדוק את הנוחות שלך מול המבטים. אני למשל, לא יכולה לעמוד עירומה מול הילה, כי היא בוחנת במבטים שלה וזה גורם לי, אי נעימות. ולי אין בעיה עם עירום, ההפך נראה לי שחוה עשתה לנו עוול שטעמה מהתפוח. אם זה לא היה קורה, אולי היינו מסתובבים עירומים עד עצם היום הזה.

POOH*

New member
אבל את מעלה שני נושאים שונים...

אפשר להסתובב ערומים ולא לאפשר לגעת. איפה שלא נעים לי לא נוגעים בי. הילדים שלי רואים אותי ערומה אבל אני לא מאפשרת לגעת. לא נעים לי [טוב חוץ מבבטן כשהם מרגישים תנועות..] ואנחנו מדברים איתם מגיל צעיר על גבולות גוף. זה ךא מקביל בעיני להסתובבות בעירום. הם בהחלט רואים אותי יוצאת/נכנסת למקלחת וכד'.. עד מתי? עד שזה יגרום להם או לי מבוכה להיות ערונה לידם אני מניחה. POOH

פולספגן

New member
תלוי בפילוסופיה שלך ובתרבות שלך

יש כאלה שלוקחים את ילדיהם לחופי FKK כשהם הרבה מעל גיל 3.

down under1

New member
אצלנו כרגע אין בעיה של עירום

מסתובבים חופשי חופשי, גם הקטן אוהב להתפשט, להוריד חיתול - להכניס אותו לפח!!! ולהסתובב ערום. כל בוקר כשאבא מתעורר (שזה שעתיים אחרנו!!!) הוא רץ לראות איך אבא עושה פיפי ומשחק באמבטיה לידו כשהוא מתקלח. אחרי זה בחדר הוא מנסה לעזור לאבא להתלבש. לא תמיד זה מאורגן, לפעמים הוא מביא לו תחתונים של אמא וחזיה ו8 זוגות גרביים ואת כל הנעלים... אבל זה טכס נחמד. וכילד שנשאר בבית הוא רואה את אמא בשרותים (אמא כבר לא זוכרת מזה לסגור דלת ומה עושים בשירותים לבד בשקט
) רואה את אמא מתקלחת, מחליפה בגדים... הוא מאוד אוהב את הבטן שלי שזה נחמד שמשהו אוהב את מה שקרה שם אחרי ההריון. מרים את החולצה ומחלק לי נשיקות לפחות 5 פעמים ביום. לפעמים מנסה להרים את החולצה ולראות מה זה שם הציצי הזה או במקלחת משותפת מנסה לגעת.. אבל אני זזה בעדינות והוא חוזר לשחק במים. לא נורא מפריע לי. אנחנו ראינו את ההורים שלנו ערומים ולי לא היתה בעיה עם זה. לעומת זאת הבנתי שלאחותי כן, להפתעתי היה לה מאוד לא נוח עם לראות את אבא שלי. בעוד אני היתי עד גיל מאוחר נכנסתי ודברתי איתו כשהוא היה באמבטיה והעירום לא הזיז לי אז כנראה שצריך להיות עם רגישות לילד..?

למעלה