ערד 98

ערד 98

מדובר באחת ההופעות הטובות שאי פעם ראיתי של שלום - הוא הופיע שם על הר המצדה בשלוש בבוקר, והיא נמשכה עד שש - כאשר הזריחה חתמה את סופה של ההופעה - אני רק רוצה לציין שהייתי בעשרות הופעות שלו - אבל הופעה כזו עם כמויות של אנרגיות עוד לא יצא לי לראות- בחיפושי אחר קלטות של ההופעה הגעתי עד רשות השידור וללא הואיל - אם למישהו יש אפשרות להניח ידו על הקלטת, אני מוכן לשלם כל סכום עבורה. עוד דבר איזה בעסה זה לחיות בתקופה שאין ערך למוזיקה יותר - ומה שנשאר זה להישען על יוצרים מן העבר. הרי איינשטיין לא יופיע יותר - והפינק פלויד לא יופיעו על החומה בירושליים - ולד זפלין התפרקו - אז מה נשאר? בן ארצי? הדורבנים? בוטן מתוק בקרקס? סאבלימינל? טוב דיי אני נגעל ממה שאני כותב. חג שמח לכולם

ניגן איתו אריאל זילבר וההרכב שהיה

זה של חתונה לבנה...כמעט...מיכה מיכאלי על הבס, אני חושב שעל גיטרה היה גיל דור... משה לוי היה על הקלידים ובאופן כללי זה היה הופעה ראשונה אחרי הרבה זמן שהוא לא הופיע...

Poogy In A Pita

New member
אךך כמה שאתה צודק...

אוי אתה כ"כ צודק שזה עצוב. אני מתעבת את התקופה הנוכחית מבחינה מוסיקלי הכל כ"כ פופי קיטשי וממוסחר שזה מתסכל אותי חוץ מכמה יוצרים בודדים (שרובם הם ותיקי הדור כמו שלום, אהוד בנאי ויוצאי כוורת למיניהם למרות שגם יוני בלוך צובר אצלי דיי הרבה נקודות) אני לא מצליחה למצוא אומנים שמצליחים ולו בנגיע אחת קטנה להגיע לרמה של המוסיקה בשנות ה70... טוב שיש נוסטלגיה להתרפק עליה...

יש ניצנים של תקווה

כתשובה לשאלתו של אורי, זו הייתה הופעה שהתיימרה לאחד את תמוז, היו שם אריאל זילבר, משה לוי, יהודה עדר, ועוד כמה מוכרים...........ובהקשר מצבה של המוסיקה בישראל אז, נכון שאין לדמיין תקופה יותר רדודה מהתקופה שאנחנו נמצאים בה (מי שלא מבין למה אני מתכוון שיצפה בערוץ 24) אבל יש בי עדיין תקווה שזה עוד יתעורר, כי הרי איכות ממש לא נעשתה בארץ כמו שצריך, עוד לא היה לנו להקה שתייצר מוסיקה ברמתצ איכות כמו לד זפליין, או פינק פלויד - עוד לא היה לנו נגן חשמלית כמו הנדרקיס - עוד לא היה לנו פילוסוף כמו ג'ים מוריסון - ואני כולי תקווה שהם נולדו ומתהלכים ביננו - רק שלכוכב נולד הם בחרו לא ללכת

למעלה