ערד בן דוד

TinyTuli

New member
השם ירחם - הן מתרבות!../images/Emo197.gif

ולא לחינם ישנו אזכור של בורא עולם בכותרת שכן נכון לרגע נתון נראה כי הוא היחיד שיוכל לעזור. בעניין "יענו יכולת הביטוי שלי" - תודה על המחמאה. היה שווה לטפח אותה רק בכדי להגיע למעמד נשגב זה בו כבודך מחמיאה לי (רק חבל שנשארת בעילום שם... תמוה משהו...) ואם כבר מדברים על יכולות ביטוי, המילה "פיסקה" היא נקבה ולכן אומרים "זו הולכת להיות פסקה ארוכה" ולא "זה הולכת להיות" אבל אל תדאגי - כשאת וuli80 תעשו את הבגרות ילמדו אתכן את כל רזי התחביר. יקירתי, אני שוב מזכירה לך - הגעת לפורום צניחה חופשית אז אולי במקום שאת והחברה שלך תמשיכו לקשקש על דברים שאמנם ברומו של עולם אך לא קשורים לצניחה, תזרקי את עצמך סוף סוף ממטוס?! (ורצוי בלי מצנח...) אוף! למה לא הצלחתי לשתוק ולהוכיח לך שאני אינטליגנטית?! למה?! אני מקווה שאצליח לחיות עם עצמי בשלום ולהעביר תקופת חיים כשאני נושאת את המחשבה שאת חושבת שאני לא. חבר'ה, מישהו מכיר פסיכולוג שיהיה מוכן לעשות מבצע של 1 + 1 ?...

המתאפקת

New member
וואו...

ממש הכנסת לי!!
עכשיו אני בטוחה (ובטח גם שאר חברי הפורום) שאת יותר טובה, יותר אינטליגנטית ובטח יותר מבינה מה את עושה בפורום הזה

זיידוש

New member
צ'ה היקר

בעת האחרונה נכחתי כי קבוצת הדיון המשכילה, המחונכת, הידענית, בעלת התארים, החכמה, המתוחכמת, שאינה עיוורת צבעים (נכחה הבדידים) הידועה בקרב העוסקים בענף הצניחה החופשית בכינויה העממי "פורום צניחה חופשית", הגיעה למעמד בוגר, אחראי, נבון, מאופק, חברתי, לא תחרותי ובר משילה ממעלה כסך המרומם. אי לכך, אעתור בך כי תמנע מפעולה. אנו (חברי קבוצת הדיון המשכילה, המחונכת, הידענית, בעלת התארים, החכמה, המתוחכמת, שאינה עיוורת צבעים, הידועה בקרב העוסקים בענף הצניחה החופשית בכינויה העממי "פורום צניחה חופשית") דוחקים בך להמשיך בשלטונך ממרום הIP שלך ולהניח לנו להרוות את צמאוננו בשלל קטטות, שריטות ומשיכות שיער אשר יסלימו ללא משים לנשיכות ואולי אף מריטת איברים אשר תספק למעמדנו הבוגר, הנבון, המאופק, החברתי והלא תחרותי מעט שעשוע זול. בברכה, נתין אשר נפשו לא קצה בריבוי תארים ונשואים במשפטים ארוכים אשר אינם מזכירים במאום מלבד אורכם את הסופר והיוצר אשר חיבוריו יזכרו לדורות, ז'וז'ה סאראמגו. כמו כן, אבקשך מחילה על בור התחתית שייצגתי בחתימתי הנלוזה בצוטטי את המנוח, האדון דגלאס אדאמס.

braunies

New member
הנסיך צודק!!!

אולי נתבגר, נתקדם ונתעלם מהשרשור הזה.. בבקשה עזור לנו מנהל הפורום

shivekroi

New member
זיידוש, אם הייתי בחורה...

הייתי עושה לך ילד... סליחה, עולל.

braunies

New member
../images/Emo6.gif שיבק..

איזה עולם קטן..עד הודו הייתי צריכה להגיע בשביל לפגוש חברים שלך... ולא בטרקים...

shivekroi

New member
כן...

ראיתי תמונה שלך במצלמה של אביב... עולם קטן... מתי את באה לעוד איזה טרק???

YakirD

New member
cat fight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאללה........אולי נראה כאן ציצים!!!!!!!!!!! מממממממ...............אמרתי את זה בקול רם??????

DanWeits

New member
וואלאק איזה כיף!

מגיע בבוקר לעבודה ויש לי שירשור שלם לקרוא!! תענוג! אגב יקיר צודק, זה לא טוב ולא בריא להתאפק, אני בעד שתסגרו את זה באיזה מגרש חניה מבודד בלילה. מי בעד? פיצ - כל הכבוד! GO GET THEM GIRL

UDAMEN

New member
וואלאק אתם/אתן../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

חברה מה קורה לכם כאן??? כולה כולה הבחורה נדלקה וחיפשה מס' טלפון תירגעו נפלתם עליה כאילו שהיא באה לשדוד כאן מישהו שימו לב לאן הגעתם אז לכל האינטליגנטים והמשכילים למיניהם קיבלתם תארים אלו בדם יזע ודמעות תשתשמשו בתארים שלכם במקומות הנכונים כאן זה כולה כולה פורום צניחה אז תצנחו כולכם/כולכן לגובה פני הקרקע וקחו את הדברים בפרופורציות הנכונות שמיים כחולים וצניחות יפות ובטוחות (יאללה בלאגן סופ"ש הגיע)

elraviv

New member
רק אני שמתי לב ש uli80 זכר?

כלומר כל אחד יכול היה להכנס לכרטיס ולראות מצד שני אם נכתוב כאן מספיק תגובות יעלם לו כל השירשור הזה לשורה אחת מסכנה ואלמונית מצד שלישי רואים שהגיע החורף ואנשים כותבים כאן שירשורים ארוכים משעממים ואישיים במקום לצנוח.

FlyingMoo

New member
חיי חדקי!!! הוא צודק !!! אז...

בואו נחזור לרדת על נילס אולגרסון הפסיכ הזה שמקבל יעפים בחינם... טיקטים ללפלנד...

CUT II CUT

New member
תוספי תזונה של TULI

לאור האימונים וההצלחות של רויטל אני שם בקרב הזה שתי קופונים על TULI, מצ"ב תמונה מהאימון האחרון בתוספת התוסף תזונה.

CUT II CUT

New member
טוב נו, יש קצת תופעות לואי למוצר...

אבל זה בהחלט ישפר את קצב הנפילה שלך.

למעלה