ערד בן דוד

uli80

New member
ערד בן דוד

מישהו מכיר את ערד בן דוד ויכול להגיד לי אם הוא פנוי כרגע? הוא הדריך אותי פעם ועכשיו אני רוצה לעשות לו ילד

ilan elmaliach

New member
תרשמי את המספר...

144

uli80

New member
מצחיק...

נו באמת לא ביקשתי את הטלפון שלו, רק רציתי לדעת אם הוא פנוי !!! אז אנא ממך אילן תהיה גבגבר שבגברים ותזרוק לי עצם להתנחם בה...מקסימום אני אצנח ממגדל שלום. מה כבר יכול להיות?!

ענבר רז

New member
כבר חשבתי על זה

אבל יש שם בעיה של שטחי נחיתה... איזה בזבוז של מבנה גבוה... ועוד עם מנוף

nudnikim

New member
בין השורות

שאלה - "מישהו מכיר את ערד בן דוד ויכול להגיד לי אם הוא פנוי כרגע" תשובה - "יש שם בעיה של שטחי נחיתה... איזה בזבוז של מבנה גבוה... ועוד עם מנוף.."

yanivw

New member
מי יודע, אולי מולטי סיסטם יסכים, יש

לו דיבור עם הברווז.

The Sheriff

New member
ok girls, its satled !!

friday noon, at skykef`s pool, dont forget to bring your thong ! il be the judg Tsahi, u`ll get the redbull vodka Bershadsky, u`ll get the camera ! ‎ YA HALA !

maybemor

New member
ולתומי הבנתי אתמול ממך..

שיש לי את המצלמה שלך, לסופ"ש -( יאאלה בלאגן Uli ת'מגיעה?

TinyTuli

New member
יש לי מספר יותר טוב...../images/Emo33.gif

ער"ן - 1201. יקירתי, כאן זה צניחה חופשית (אני מתנצלת - כנראה שהיינו צריכים לנקד) אולי כדאי שתנסי ב- www.cupid.co.il ואם כבר מדברים על לעשות ילדים... בעצם אני אשתוק הפעם.

uli80

New member
ל- tinytuli

דבר ראשון, מה עם קצת חוש הומור? קלילות? משהו?? דבר שני, אם אני יודעת לכתוב בלי ניקוד אז כנראה שגם לקרוא. אז מה קרה? אני מאוד מצטערת אם ערערתי לך כל מיני הנחות יסוד בחיים, ונכנסתי לתוך בועת האינטרנט שלך אבל מה לעשות באינטרנט כמו בחיים תמיד יש מסתננים.וטוב לדעת שאת מכירה את הכתובת של קופידון, ואת המספר של ער"ן - כנראה שהשתמשת בהם כמה פעמים בחיים בניגוד אליי. ואני לא מחפשת אנשים לפגוש, סתם ניסתי את מזלי פה באתר בשביל לפגוש איש שמצא חן בעיניי. זה הכל. אנא צאי מהסרט ואם את כבר בקטע של ציטוטים ועם כל הכבוד לוורד מוסינזון אני אכתוב ציטוט באנגלית במיוחד בשבילך ממישהו יותר מוערך מבחינתי (אני מקווה שתמצאי מתורגמן) tell me, when will you accept your life? - the one you hate. anything is hard to find when you will not open your eyes (morrissey)

The Sheriff

New member
אני מריח קרב ??

בנות, אני לא בא ללבות את הלהבה, אבלללללל: אני ישמח לספק בריכת בוץ וצלמים לקרב..... צחי, זה אפילו לא עלה לנו רדבול וודקה, יא האלה !!!!

bluerage

New member
המצלמות בהטענה

ונקנה כרטיס זכרון 4G לסטילס :) יא האלה!!!

TinyTuli

New member
אני מודה, טעיתי...

שכתבתי את הטלפון של ער"ן, הייתי צריכה להפנות אותך ללשכת הסעד. ראשית, אני מתנצלת על האיחור בתגובה פשוט לא היה לי זמן לחפש מתורגמן, הייתי עסוקה בכתיבה של תיזה. (זה הדבר הזה שמגישים בתואר שני, אותו עושים אחרי תואר ראשון, אותו עושים אחרי שמצליחים לעבור בגרות בהבעה ותחביר ומוצאים יותר מ320 בפסיכומטרי כך שזה לא רלוונטי לגבייך...) ולעניינינו- ואני מקווה שאצליח להיות עניינית שכן חיי הנפצו לרסיסים בשל כל "הנחות היסוד" שערערת לי. (אגב, סמים זה לא חוקי) אם היית מצליחה לעשות אחד ועוד אחד (אבל אני לא מאשימה אותך, שכן אני מבינה עד כמה קשה לך בלי הבדידים) היית מבינה שכן היה מדובר ב"הומור? קלילות? משהו?" (וכאן אני חייבת לציין שאת מתנסחת באופן מעורר השראה!) אבל את יודעת מה? אני בכל זאת אפרגן לך. למרות שההודעה שלך הייתה מתישה ומייגעת, בכל זאת הצלחת לעורר בי עניין. ממש מעניין אותי לדעת כמה פעמים כתבת את הציטוט הזה ב-word עד שאייתת אותו נכון... אההה... ובעניין האתר קופידון דווקא חשבתי לנסות את זה פעם אבל נראה לי קצת נואש לחפש בחורים באתרי אינטרנט, מה דעתך?... אל תעני - זו הייתה שאלה רטורית. (זה בסדר את לא צריכה לחפש מילון בכדי לבדוק מה זה - שמתי לך לינק לפירוש....) לסיום אאחל לך הצלחה במציאת הבחור אותו את מחפשת ואאחל לו הצלחה בהסתתרות מפניך. בברכת שבוע טוב לכולם ופורום נקי מחולי נפש, כאן מתוך בועת האינטרנט - רויטל.

FlyingMoo

New member
רטוריקה זה לא מהלך בדוקים?

אחחח האשליות שהשרשור הזה ניפץ...

המתאפקת

New member
לא יכולתי להתאפק...

מסתבר שכמות התארים שאדם עושה לא ממש מעידה על שום דבר!!! כי התגובה הזו היא הכל חוץ מעניינית. ו...רויטל, (זה הולכת להיות פיסקה ארוכה, תתכונני) אני בטוחה שכל חברי הפורום (ואני בטוחה שהאנשים הסובבים אותך באופן כללי) מודים לך על התרומה העצומה לחייהם בתגובות האיטליגנטיות וביכולת הביטוי המרהיבה שלך. ד"א אני גם בטוחה שזו האחרונה (יענו יכולת הביטוי שלך (כי לא נראה לי שזה משהו שקשור לאינטליגנציה).. אם לא היה ברור) אף תרמה לקבלתך לתואר השני.. ("אותו עושים אחרי תואר ראשון, אותו עושים אחרי שמצליחים לעבור בחינת בגרות בהבעה ותחביר ומוציאים יותר מ..." ותודה על ההסבר האבולוציוני חוצב הלבבות). אבל...לא על כל דבר צריך להגיב בייחוד אם את מחזיקה מעצמך אינטליגנטית - לפחות תוכיחי את זה. אורי טלאור - הצילו. אנא החזר לחברי הפורום את כבודם העצמי לאחר קריאת שרשור שהתחיל סבבה והמשיך מיותר לגמרי תודה

YakirD

New member
אל תתאפקי...זה לא בריא

חוצמיזה אנחנו כל כך נהנים כאן....

למעלה