ערגת הנפש

ערגת הנפש

ערב יורד שולח קרן של קור אל גוף חם הממתין לנפילת הפור, מרסיסי מחשבות התופחים בלאט ניחוח רגשות עוטף אהבה בלהט.. ערגת הנפש אל חיבוק השתיקה מנפץ דממת זיכרון הנשלף מחיקה, וידיעת הלב הנקרא בעיניך השקטות מבקש בליטוף ידי שנאסוף אל חיינו טעימות מרגשות של אהבות נדירות.. <> לילה..

tairon

New member
געגוע

שאלה של מזל... והיא בגופה חשה כגלגל מזלות היכן הוא יעצר.. מחשבות ותהיות.. געגוע לתחושות חיבוק שעדין חרוט בגעגוע.. ובעינייה אהבתה מונחת כשם שאהבתו בה חיה ונושמת יד אוחזת בידה והנה שוב טעימה אחת מוכרת וכל הגעגוע נעלם

ואני רק...

ואני רק ביקשתי נשיקה שטעמה כטל בבוקר של שתיקה , עוד ירח מתנדנד שם הפוך ממתין לייצר לי חיוך. מסתורין מעורטל באצבע מסיט גרגיר חול משפתיים שרק אתמול יצאו במחול....

tairon

New member
רק מחול...

שפתיים יצאו במחול של ריגוש.. מבטים ללא מילים בים של אהבה.. ירח מתנדנד נודד לתחושות ואצבע אחת מגששת רגשות שיצאו במחול כמו מכחול שצייר תמונה ואני רק ביקשתי להיות שם בתמונה..

שפתיים נושקות...

שפתיים נושקות איש ואישה נסחפים בלהט לשונות חלוק נפתח במשיכת יד גופות נכרכים אחד בשני על ריפוד ספה בהיר ריקוד תשוקה ככוכב מאיר. ברווח הדקיק שבין נשימה לשאיפה גע בי עוד פעם, תן לתווי הגוף לחלום תאווה , לילה יחלוף ובוקר יעלה קרוסלת חיינו עדיין ייסוב.....

שירת האהבה, אתם מקסימים יחד..../images/Emo20.gif

לילות אהבו, וזרמו לילות רקמו בחוט זהב סביב גדות נהר האהבה את אהבתם בתשוקה השירה זרמה באוייר ללא הפסקה - שירת הברבורים.. עלי השלכת נדמו לקול פסיעתם הם התלכו במשעולי האהבה ללא הפסקה שניהם לבד תחת כיפת השמים נשבעו הם השניים האחד לשני אהבה נצחית... <הוספתי משהו קטן משלי אם אפשר..שבת שלום לשניכם אהבתי את השירשור מדהים> }{

Mוניk

New member
ערגת הנפש ../images/Emo23.gifמקסים פשוט אשה../images/Emo23.gif

אהבתי כל מילה בערגת הנפש הזו כמה יפה את מביעה בכתב וואו פשוט אשה
מוניק

למעלה