ערגות

jekiamir

New member
ערגות

ערגות חסרות פנים מלקטות זרדי מילים. מציתות אש- שהרוח אבדה בה , לדעת. משחרות לייאוש, נשטפות ביגון, ממתינות לחסדו של מלקוש. עייפתי לחכות לאביב.

benzba

New member
אל יאוש ג'קלין ../images/Emo201.gif

האביב עוד יגיע במלוא תפרחתו
רק שנעבור את הסתיו בשלום
השיר
עשר. כמעט נתתי ציון 8 אולם לאחר לבטים החלטתי בכל זאת לתת לך עשר, תהני.

jekiamir

New member
איזה חמוד אתה , ואווווווווווווו על

הבוקר, מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה אמרתי???

אני מקנא וכועס עלייך

אוווווף אני לא אוהב כך, נמאס לי, למה תמיד את כותבת כך יפה , זה לא פייר, אני מרגישששש שאין לי מה להביא איתי. ערוגות חסרות פנים מלקטות זרדי מילים, אני רואה מול העיניים אותי, חצי גבר חצי אישה, לא יודע אך להסביר, ויש לי פה מגמגם ורועד כמו הפה של ערפאת אם את זוכרת, וכאילו עולם שלם של מתח שנמצא מעל ראשי כשאני מחפש את המילים בדיוק באותם הרגעים כדי לשים על השולחן את רגשותי, את תאוותי, את ערוגות שדותיי. באהבה ממני, אישה חביבה, ותרשי לי לשלוח לך נשיקה מצלצלת לתוך לחייך.

ואללה גרמת לדמיון שלי להתפרע

תשמע בעניין של ג'קלין אני אנוכי אנ י לא מוכן לזרוק לך לא עצם ולא רסיס. אבל זה נשמע לי מאוד מעניין, שבאמצע הבום בום בום, הנערה זועקת לך באוזניים........ ערוגותיי החמות מלקקות ולופתות אותך ולא מוותרות ולא יעזבו עד שכולך תהיה בפנים ממש בפנים. אהההההההההה אני מוכרח לציין, שהגברת הזו העונה לשם ג'קלין המג'ונקלנת, שמה בכיס הקטן את היכולת העלובה שלי לתמרן בין רזי השפה העברית. ואני מקנא. מעניין האם באמצע הבום בום בום, יש מה שנקרא שירה, האם יש כזה דבר, האם אנשים, בני אדם, נוהגים לדקלם שירה תוך כדי, האם זה דבר שמגביר את החשק, או שזה בעצם סוג של בריחה. באהבה ממני,

בתור שונא שירים מובהק

מבקר וקוטל כל מה שזז ואתה משורר השנה שזה שלך זה ודאי לך מופלא משורר המאה אולי את הבום בום טראח שלך הישן נושן תחליף למשהו אחר שיהייה מעניין כי זה כבר טרח ותודה לבורא היושב במרומים שזה שום מכת בום אחת ולא בום בום ועוד אחד ודי יש בזה משו הרבה יותר מכך באשר לשאלותך תבדוק לך עצמך בעצמך אל תסמוך על נסיון אחרים אולי יעשה לך כף ותבוא לספר לחברה בהצלחה ליאור

flower45

New member
אלוהים אדירים?

סייח? אתה שולח לה נשיקה מצלצלת מפה מגמגם עם שפתיים רועדות של עראפת? לא יפה!

jekiamir

New member
מחבקת חזק ככי אני אוהבת

חיבוקים חזקים. מחבקת את מילותיך את הכנות ויש לך המון המון מה להציע לעצמך לי - הנה גרמת לי להתרגש לדמעה בקצה עין לפורום - אתה מופיע בו בכבוד בהמון קטעים. לימים שלפני החגים. ובכלל סיחח כייף לי לרקד עמך אל תכעס אל תקנא הייתי שם פעמים רבות ורק נפשי נפצעה ולא מצאה מנוח ו חבישה אנשוית לרפאה. שניהם הכעס והקנאה הורידו אותי לא אחת למקום הנשמוך ביותר שבי. אם תרצה לקרוא פעם שיר המספר על כך כתוב לי. מודה על התגובה אפרת-בתיה לא ערכתי מקווה שלא היו הרבה שיבושים

bulb

New member
נילס ,זה אתה?

יש מספר נקודות בקשר לטקסט. "ממתינות לחסדו של מלקוש" - אם כבר, אז הייתי משתמש ב"ממתינות לחסדו של היורה" ,מהסיבה הפשוטה שהיורה מגיע לאחר תקופה שחונה ואילו המלקוש מגיע בסוף החורף ,לאחר גשמים רבים. "מציתות אש- שהרוח אבדה בה" - במקום "רוח" כדאי להשתמש בביטוי בעל קשר יותר אדוק לאש כגון "חום" ,"ניצוץ" (סליחה מסטיבן קינג על הפלגיאט)... ואיפה הפאקינג קשר לאינטימיות (אלא אם אתה ביחסים אינטימיים עם המגירה אליה אתה כותב)?

למעלה