ערב .....

karen_karen

New member
ערב .....

משני אין לי הרבה מה לומר מצטערת.. }{ {} אוהבת את כולכם

תרנגולת

New member
ערב טוב..

לפעמים לא צריך להגיד.. מקווה שיהיה לך יותר קל. מקווה שתרגישי יותר טוב.

בודהא

New member
לילה...

לקארן קארן שולחת לך אור ואהבה, חיבוק ענקי ונשיקות מליון... אוהבת א.

karen_karen

New member
בודהא מתוקה

לילה טוב לך מקווה שאשן היום יש לי יום עמוס מחר אני חלשה אין כוחות מנסה לאזור כוחות לא יודעת מהיכן לשאוב אך אתן בהחלט עוזרות לי כא תודה אוהבת אני {}

בודהא

New member
כוחות מהיקום לקארן

קארן יקרה שיהיה לך יום קל מחר. כוחות יש בשפע ביקום הענקי והאינסופי, בקשי קצת לעצמך, האמיני שמגיע גם לך מכל השפע הזה. רק תאמיני, תנסי... אוהבת א.

karen_karen

New member
בודהא יקירה

אני מודה לך מקרב לב שאת כאן איתי זה כל כך עוזר לי לדעת שיש אנשים טובים כמוכם בעולם בעצם לא צריך יותר מזה אילו הם הכוחות שמגיעים אליי אוהבת אותך אני מנסה באמת.. נמאס לי כבר מההרגשה הזו ממש נמאס די מתי זה כבר יעבור מתי? אולי לעולם לא... תודה לך מתוקה שלך שני

בודהא

New member
קארן, מיד למיטה...

מחכה לך יום עמוס, ועוד מעט הוא יהיה גם עייף... לכי לנוח וקומי ליום חדש, יום בו תבחרי לשנות את חייך לעד, יום חדש תיקוות חדשות אהבה שעולה ממך לעולם ותהיי מחוזקת יותר, גדולה . וכל יום הוא שעור , שעור בדרך להתקדמות לא לדעיכה. אל תלחמי לבד, בקשי עזרה וצעדי קדימה. דיי, עכשיו לישון. לילה טוף א.

karen_karen

New member
בודהא אני כל כך נהנית לקרוא מה שאת

רושמת כאן אולי זה ירדים אותי בסוף עם חיוך מקווה שיהיה לך גם אחלה יום מחר עם הרבה חיוכים גם בשבילי קצת.. אוהבת מאוד שני הנה חיוך ניסיון :)) אפילו יצא לי כפול, יש לך איסיקיו? ... {} }{ שניאושששש

למעלה