ערב.....

li 3 האחת

New member
ערב.....

היום הינו אמורים לחגוג שנה לנשואים.(והכי מצחיק שרק עכשיו נזכרת בזה) אבל אז בלווי הגשם החזק שיורד הברקים הרעמים והקור שבחוץ.והאזעקות נכנסתי פתאום למצב רוח עצוב ודכאוני. פתאום מרגישה כל כך לבד.כאילו אין טעם לחיים.אחרי כמה ימים ללא בכי שוב הדמעות זולגות. אני יודעת שעבר רק שבוע ועדין הפגיעה הכעס ותחושת ההשפלה שחשה כלפיו הכל טרי עדין.אבל די נמאס לי להרגיש כאילו הכל קרס כאילו אין שוב טעם לחיי. רוצה כבר לחזור לעצמי ולשכוח איך איך מוצאים משהוא שאתם יודעים שלא בריא לכם לא טוב לכם שזה לא בשבלכים איך מוצאים את זה מהראש? רוצה שקט ושלווה אלוהים מה זו בקשה גדולה מידי??? ~לי

ערב טוב לי מקסימה

איש חכם אמר לי שהאכזבות הם חלק מקשר האהבה ואני כל כך מבינה אותך עכשיו , אני כאבי ככה ששנים לא הכנסתי גבר לחיי העדפתי להשאר רווקה רק לא לעבור שנית את הקטע של הפרידה אבל חודש מהיום את תהיי במקום אחר אולי את תביני את הבדיחה שלי הפרטית : מה ההבדל בין גרושה לאלמנה\ אצל הגרושה נגמרה האהבה היא כואבת ואצל האלמנה נגמר הקשר עם האהוב והיא מלאה באהבה אליו וכאשר היא יוצרת קשר חדש היא באה ממקום של אהבה לא ממקום של כאב ובלבול כי הזוגיות של האלמנה מלא באהבה צחר בבוקר תתעוררי לבוקר חדש , וההרגשה תשתפר

em0854

New member
ספירת מלאי

לי יקרה, כל אובדן כואב, את חווה אובדן, אובדן של התקווה לקשר חדש וטוב, אובדן חלום שכולנו רוצים של זוגיות. כמו כל אובדן צריך לכאוב אותו לעבד את הכאב ואז לאבד את הכאב. ברגעים קשים אני עושה לעצמי ספירת מלאי, מה יש לי שישמח אותי, החל מהמשפחה המקסימה שלי וכלה בפרח שצומח בגינה. יש המון דברים שעושים לי כיף בחיים, ובטוח גם לך. חיבוק
יהיו עוד ימים יפים, של שקט שלווה ושמחה. עדנה

לי יקירתי

ברכי על המוגמר ... אכן החלום התנפץ ולא חשוב למה ואך, ההוה לפנייך ומצאי בו את היש ... הודי יום יום על היש.. מצאי כל יום דברים שמשמחים אותך ועושים לך טוב .. העבר הוא חלק ממך העתיד עוד לפנייך . ואין צורך לחשוב על העתיד ..כי הוא מדע בדיוני כשיגיע ויהפוך להווה , נמצא את הכוחות להתמודד אתו. לדעתי אנו אחראים על האושר שלנו ואת שבחרת לצאת ממערכת יחסים עכורה -בחרת בחיים מאושרים יותר שלווים יותר טובים יותר, כל הכבוד לך על האומץ לבחור. זה לא מובן מאליו. נולדנו בכדי לאהוב, לשמוח בחיינו, לבטא את מה שהופך כל אחד ואחד מאיתנו למיוחד. נולדנו בכדי לחיות. ממליצה לך לקרוא בפייסבוק את הפתקים של "דרך סמאדי" ייתן לך חומר למחשבה וכוח להתמודד.

למעלה