ערב UPS אתמול בברבי

יניבש16

New member
ערב UPS אתמול בברבי

אתמול היה בברבי ערב UPS שבו הופיעו אוקטובר, יובל רון ואזרחי העתיד ושלישיית דן בן ליאור. היה ערב מגניב, עם אחלה הרכבים, רק חבל שלא באתם לתמוך ולהגיב. אשמח לתגובות, בתקווה לראותכם באירועים הבאים

pureTHC

New member
שמעתי את דן בן ליאור

מנגן במיץ' בראשון... ג'אזיסט מפחיד הוא... מהנה לצפות.

יניבש16

New member
שים לב...

אמרתי "חבל שלא -באתם- לתמוך ולהגיב". התגובה היא הפרט השולי, ההגעה לערבים שכאלה היא העיקר!!! אם אני לא טועה, שיר, היית כבר בהופעה של אוקטובר בכפ"ס, ונהנת. הייתי שמח אם היית מתעניין ומגיע לעוד הופעות, מה גם שההרכב התרחב והשתפר מאז. בנוגע לדן בן ליאור, הוא מדהים!!! אכן ג'אזיסט מפחיד ברמה בינלאומית, אני גאה שיצא לי לחלוק את הבמה איתו.

דווקא התעניינתי, ורציתי להגיע

אבל היו התחייבויות קודמות. זה היה, כמו כן, גם יומשבוע, שבו אני אמור לקום למחרת בבוקר וללכת לעבודה. פעם, כשלא עבדתי, הייתי חכם גדול בלהרצות לאנשים להגיע להופעות לא משנה מתי, אבל מאז הדברים השתנו. תראה, אני כבר מזמן הבנתי שאי אפשר להכריח קהל להגיע להופעות, לא בכוח, ולא בתחבולות של רגשות אשמה. אמנם קהילה, אבל לא מדובר כאן בלבוא להצגת בית ספר ולתמוך בקרוב משפחה שמופיע. אין אפשר לצפות מקהל שיבוא להופעה של להקות רק מתוך הבעת תמיכה גרידא, גם אם הם אפילו לא נהנים מהמוסיקה עצמה. זה מגוחך. הקהל יתמוך במי שהוא רוצה לתמוך בו, בסופו של דבר. מצטער שאני יוצא תוקפני כאן, אבל זה רק למטרת הבהרת הנקודה. הדרך הכי טובה לדעתי היא להמשיך לפרסם ולשחרר קטעים לרשת, ולהופיע יותר קרוב לסוף השבוע כך שהקהל אשכרה יוכל להגיע. הערבים האלה ברמת העיקרון הם יוזמה מבורכת מאוד, אבל אני חושש שהחיבור הזה פשוט לא עובד. בערב הקודם שהייתי אמנם נהניתי מאוקטובר, אבל סבלתי מאוד מאלברט בגר, שהוא ג'אזיסט ברמה גבוהה לא פחות, למיטב הבנתי.

למעלה