ערב MaleDom

nerissa

New member
ערב MaleDom

חברים יקרים הנה זה בא!!!!!! ערב MaleDom במועדון הדאנג'ן. יש לי סוד לגלות לכם.... תתקרבו...... מתחת לדאנג'ן יש עוד מועדון, קטן יותר, מקסים, נקרא לו הדאנג'נון טוב? ובכן, שם עומד להתקיים ערב MaleDom בתאריך ה- 29/1. הכניסה תהיה לבני זוג בלבד או לשפחות. לא תותר כניסה למאסטרים חסרי שפחות (צר לי). הכניסה תותר לחוג מצומצם על פי הרשמה מראש. מי שלא יופיע ברשימה המוקדמת לא יורשה להיכנס (אין הרשמה בערב עצמו). קוד לבוש: בגדים תחתונים אירוטיים כיד הדמיון הטובה או עירום מלא - לשפחות. לדומים - בגדים שחורים מכובדים. הערב אינו פליי-פארטי. זהו ערב חברתי בעל אווירה אינטימית, המיועד לשליטה גברית על נשים. הכניסה תהיה רק לאחר הרשמה אצל השיפחה אמילי{F} במייל הזה: [email protected] נתראה שם

את מדווחת לנו בפרוטרוט נכון?

אנחנו הולכים במוצ"ש למועדון בדסמ חדש. אני די מתרגשת כי מעולם לא הייתי. את יכולה לספר לי קצת מה הולך שם?

nerissa

New member
זוד

ערבי הבדסמ (ימי שלישי וחמישי) מיועדים גם לגייז. אתה תראה שם סשנים של גייז בכל חמישי. בחמישי האחרון היו שתי בנות שהוציאו לנו את המיץ עם סשן פראי של שתי חתולות מין - לא מהעולם הזה! ריר הזלתי שם! מזל שהיתה לי בסביבה חברה עסיסית שיכולתי להשתיק את הרעב במחמדיה

ניסו לעשות ערבים של אדונים ועבדים

אבל באו רק 30 איש בקושי. תנסה לארגן אולי לך זה יצליח:) ועד אז זודיאק תקשיב לנריסה ולי (כבר אמרתי לך 100 פעם) תבוא כבר.........למועדון בשלישי או חמישי:)

אייבורי

New member
תהני נריסה

וכמובן נשמח לשמוע חוויות חדשות ומסעירות שלך אייבורי

nerissa

New member
מציצנים

נו.. ב'מת! ככה אתם מכירים אותי? ברור שאדווח!

אייבורי

New member
מי מציצן

תראי לי מציצן פה, ישר נשלח אותו לגולג...... ברור שיש לכולנו חוש מציצנות וכמובן חשק להתערטלות פומבית שלך המציצן אייבורי

nerissa

New member
לא אור.

מייל=זכר זה אומר רק דומים זכרים עם בולבולים ושפחות נקבות

or13

New member
מכשפה ונריסה אזהרה ושאלה

מכשפה שלא תעיזי להגיע אלא אם כן תגיעי מחופשת ומצוידת "בבולבול" אימתני נריסה זה חוקי ??

למעלה