ערב
טוב

Y A E L I 37

New member
ערב ../images/Emo29.gif טוב ../images/Emo199.gif

הערב התחיל אצלנו גשם שוטף שהמשיך כשעה. מתה על הריח של האדמה הרטובה. הכנתי עכשיו חזות עוף במרינדה והכנסתי עם נייר אפייה לתנור. אכין אורז לבן. מרינדה: פפריקה מתוקה 3 שיני שום כתושות מלח פפ,ש מעט שמן זית תבלין גריל עוף לערבב היטב עם מעט מים חמים , להניח בתבנית מרופדת ולכסות בנייר כסף כשעה. שיהיה ערב נעים יעלי

Y A E L I 37

New member
תודה תלתלוש../images/Emo25.gif

אכן יצא טעים גנבתי ביס לטעם... זה למחר בצהריים אני דואגת להכין מהערב וכך אני לא טורפת מה שבא. שיהיה לך ערב נעים יעלי

Y A E L I 37

New member
תודה פירג'לה הייתי בטוחה שיצא לי

יבש אך המרקם יצא כמו פסטרמה... איזה כייף
שיהיה לך ערב נפלא יעלי

pirge

New member
אני מבינה יעלי, שהכל סובב את

הדיאטה שלך. אשרייך. אגב, לא יוצא יבש,אם אוכלים מיד אחרי האפיה. גם לך ערב נפלא

Y A E L I 37

New member
הא אז מחר אנחנו נאכל

סוליה יבשה ????. חחחחחחחחחחחחחח מנש מת על חזה צלוי גם קר. מקסימום יאכלו וישתו מים
מה שחשוב זה שזה דיאטטתי

pirge

New member
../images/Emo6.gifהצחקת אותי,אני מקווה שעם

הרוטב זה יהיה אכיל ולא יבש. חחחחחחחה. יאכלו וישתו מים,עלק
זה טוב.

Y A E L I 37

New member
את יודעת מה זה מזכיר לי?

בזמנו לפני שהכרתי את הפורום ולמדתי להכין עוגות כושיות אווריריות, הכנתי עוגה כושית ויצאה מה זה יבשההה מנש קרא לה עוגת חנק כמו האוניק לייעקח של הרומנים, הקיצר מנש אמר לי זו עוגה ל 2 1 אוכל והשני דופק על הגב סמעלהההההההההההההההההה

Y A E L I 37

New member
יאאלה עפתי לישון מחר ראבוטה

אני מ 5 וחצי על הרגליים.. לילה טוב פירג'ה ויום קל ונעים מחר. יעלי

Y A E L I 37

New member
שוש תודה ../images/Emo24.gif

אכן יצא משהו משהו , הינה הרגע מנש לקח את הקופס' מהמקרר ןאמר וואיייי איזה ריח טוב. השום עושה לו טעם משובח. שיהיה גם לך בוקר טוב ויום נעים
חגי הרגע יצא לבית הכנסת לעלית תורה של בן כיתתו והתאומים איתי מתחת לשמיכה. הבוקר קמתי עם אב חזקקק בגרון, אין לי מושג איך אלמד הבוקר, מקווה שיתחשבו בי. יום נעים

למעלה