ערב(
/בוקר(

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום התחלתי ב-9 וסיימתי ב-12...חיחיחי סוף סוף משהו מועיל מהבית ספר.. היה צריך להיות לי מבחן ענקי בתושב"ע יום שישי אבל דחו לנו אותו ליום ראשון.. שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

../images/Emo113.gifצהריים טוביייםם../images/Emo70.gif

אז היום שלי: שיעור ראשון- למדתי לשון היה אחלה.. שיעור שני- היה חברה היה משעמם רצצחח
שיעור שלישי רביעי- למדנו היסטוריה וכל השעתיים רק כתבנו נשברה לי כבר היד
ואח"כ החלטנו כל הכיתה להבריז לשיעור האחרון חחח ברחנו.. זהו ועוד מעט אני הולכת לברית של הבן של בת דודה שלי
יומטוווב

יעל 13

New member
צהרייםםםםם

דיברתי עכשיו עם המורה שלי...אמרתי לה שאני לא באה אליה היום..והיא לקחה את זה כאילו הפסקתי לבוא אליה....שתמות כבר הזונה הזאתתתתתתתת היא כל כך עיצבנה אותי אתמוללללללללל אתם לא מאמינים כמה! כוס אמא שלה מורה למתמטיקה!!!!!!!!! היא הוסיפה לנו חומר למבחן והמבחן מחר!!! אסור לה לעשות את זה! היא התחילה ללמד אתנו את זה רק היום! אמרתי לה שאם זה יהיה במבחן במבחן שלי יהיה בפח והיא אמרה שהיא תנסה להוריד את זה לא בטוח...כוס אמא שלההה

צהריים מעצבניםםםםםםם../images/Emo70.gif

אמ
היה לנו היום בוחן במדעים
וקיבלתי 70
אני מתההה דיייי לא רוצההה אני כזאת גרועה במדעיםםם דייייי אוףףף אני עצבנית

חופייי

New member
עוותוש לא נורא מאמי....

עדיף שאני לא יגיד מה אני חושבת על המקצוע הזה

צהריים מדהימייםם../images/Emo110.gif

היה לי יום כ"כ טוב
המחשב פה עובד לי נורא לאט.. לא ידועת מה עובר עליוו.. אני יקרא את ההודעוות כשאני יגיע הביתה [אני אצל אבא שלי] אני מקווה שהיה לכולם פסדר במבחנים של היום
לי היה אחלה יום
חבהר שלע התקשרה אליי שאגם בפורום.. איך נלחצתי.. זירזתי את כולם.. ואז גם יעל.. ואז כבר נסענו לפה והגענו
איזה כיףףף
יומושלםםםם

אני היום יושנת אצל חברה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אז אני לא יהיה פה היום
לא תצטרכו לסבול אותי
יאללה ארזתי ת'תיק
המשך יום נעים
מחר מבחן בערבית

ישנההההה***../images/Emo110.gif

חחחחחחחח אני שונאתש אומרים יושנת.. זאת הטעות שאני תמיד מתקנת את כולם.. השבוע תיקנתי ילד אחד והוא כל היום אמר לכולם "ישנה לא יושנת!!" אז אמרתי "ראיתם מזה? חינכתי אותו
" פשוט צריך לדעת.. זה ישנההה
חחחח ואני יודעת שזה מעצבן שמתקנים

למעלה