ערב שכולו...

רונית361

New member
ערב שכולו...

שלום לכולם!! אני צריכה רעיונות לפעילות לילדים בגילאי יסודי לערב שכולו אוכל...פעילויות בנושא אוכל, אנחנו גם מכינות ערב כשרונות צעירים, נשמח לעוד רעיונות של נושאים..תודה רבה!

KarinDi

New member
קצת פרטים

באיזו מסגרת מדובר? בכמה ילדים? מהו התקציב שעומד לרשותכן? כמה רעיונות של משחקים (בעיקר משחקי ילדות) שקשורים לאוכל: - להאכיל אחד את השני במעדן בעיניים עצומות. - להעיף במבה לאורך מסלול עם קשית. - טופי בקמח. - טופי על חוט. - לזהות מאכלים רק באמצעות חוש הריח/מישוש - מסירות עם ביצה - ללכת עם ביצה/תפוח אדמה על כף בפה וכמובן מגוון אופציות בישול: - פיתות - בצק סוכר - לבנות את הבית של המכשפה מעמי ותמי האם זה הכיוון?

רונית361

New member
פרטים

זו מועדונית של 15 ילדים, ילדים שמגיעים ממשפחות הרוסות ואנחנו מנסות לארגן להם כמה שיותר ערבי כיף לקראת סוף שנה. תודה על הרעיונות, חשבנו לעשות חידונים, טריוויה על אוכל לדו' מה המאכל הישראלי? נשמח לשמוע עוד רעיונות.. אנחנו צריכות עוד רעיונות לערב - הילד הזה הוא אני- חשבנו שכל ילד יביא תמונה שלו והילדים יצטרכו לנחש, כל אחד ייספר 2 מקרים אחד שקר והשני אמת והילדים יצטרכו לנחש...אנחנו צריכות עוד רעיונות שבערב הזה הילדים ילמדו על עצמם ואחד על השני...מצטערת ששיגעתי אתכם.. תודה ולילה טוב!

KarinDi

New member
מנסה עוד...

פעם כשהדרכתי עשינו מערך פעילות שלם לפי שירים מהספר "והילד הזה הוא אני". אם זה יעניין אותך אני יכולה לחפש את זה. - אפשר לחלק אותם לזוגות. כל אחד מצייר את המתאר של בן הזוג שלו על בריסטול ואז הם צריכים להרכיב "את עצמם" מעיתונים וחומרי יצירה שונים. - מעגל פנימי-מעגל חיצוני. - שעון פגישות - משחקי תנועות כמו: "אם הייתי חיה, איזו חיה הייתי" או "אם הייתי כלי נגינה| וכן הלאה - להסתדר לפי - להכין מסגרת לתמונה (אני מאוד בעד פעילויות יצירה עם ילדים...) זה הכיוון?

רונית361

New member
רעיון מצוין

תוכלי לחפש את זה בבקשה...חשבתי לעשות להם מעין מסע קטן, לשים מוזיקה מרגיעה והם יעברו תחנה תחנה, לכל אחד תהיה מעטפה והם יוסיפו לשם דברים שמתאימים להם לדו'- איזו מוזיקה אני אוהב- מזרחית, היפ הופ, רוק וכו'...והם יצטרכו לבחור מה שמתאים להם ולשים במעטפה...

KarinDi

New member
זה נשמע מעולה

אפשר אולי בסוף לעשות מזה קולאז או ספרון של "מי אני". אני אחפש כאשר אהיה אצל ההורים שלי (אולי מחר) ואעלה רעיונות נבחרים. בנתיים נשמח לשמוע מה עוד מתוכנן בערבים שלכן!

למעלה