ערב שירה בלאדינו

yonika

New member
ערב שירה בלאדינו

ב 4 לפברואר יתקיים ערב שירה בציבור בלאדינו בבית והלין בגבעתיים עם שיקופיות עם כוכבה לוי וקובי זרקו. הרשמה בארגון יוצאי יוון. אני קוראת לחברים בפורום- מעל במה זו- לעזור לארגון הזה לא לשבוק חיים ולדור ההמשך להרשם כחברים או כאוהדים ( כלומר לא יוצאי יוון). הארגון מתקיים מתרומות מועטות ביותר ומדמי חבר בסך 120 ש"ח לשנה. אנו משתדלים לקיים אירועים כמו ערב השירה, למשל. כמה מחברי הארגון הותיקים עדיין בחיים, וחלקם נתמכים כספית על ידי הארגון. כולם יוצאי אושוויץ. המועדון נמצא ברח' לוינסקי 68 והטלפון:6881930 יוניקה

tsiporganeden

New member
שלום לך יוניקה תני לי יותר פרטים

על הערב הזה, כמה עולה כניסה, למה צריך לתרום, ולמה, האם החברים בבית אבות? כי אם את מדברת על ניצולי אושוויץ הם בלי ספק מבוגרים, ושוב כיצד אפשר לעזור?

yonika

New member
בקשר לניצולי אושויץ

החברה האלה לא נמצאים בבית אבות אלא מבלים יום יום במועדון ברח' לוינסקי. חלקם במצב כלכלי לא טוב. התרומה היא או 120 ש"ח דמי חבר, או יותר לפי הרצון. על הערב אני לא יודעת פרטים מלבד שצריך להתקשר לעדנה המזכירה ולהרשם

רותי ב.

New member
ברוכה הבאה יוניקה

בלי קשר לערב הזה, שנשמע מדהים , אצור איתך קשר בפרטי.

yonika

New member
אשמח מאוד

אם תצרי אתי קשר. היחידי שמחזיק בשיניים את הארגון פעיל הוא משה העליון ועמו לעזרה בן דודי שיצא לאט מזמן לפנסיה ונחשב "דור ההמשך"

אני ביקרתי פעם במועדון הזה

מסתבר שסבא שלי גר (לפני חמשיים שנה) בבניין מול המועדון (הוא לא היה יווני ספרדי) דיברתי שם עם מישהו שנפל בשבי הגרמני בכרתים והיה כמה שנים בגרמניה (יחד עם אביה של אתי גרוטס)

למעלה