ערב ראש חודש ניסן

פשו שי ת

New member
ערב ראש חודש ניסן

הערב ערב ראש חודש ניסן...... לפני 24 שנים יום שני היינובאולם חתן וכלה צעירים שמקימים משפחה והיום? נשארתי לבד ועם 5 ילדים מקסימים ערב קשה הערב.... הזכרונות צפים ....הדמעות בעיניים............ ואני לבד עם הזכרונות........

חבקי את הנסיך שלך

כי הוא פרי האהבה ההיא והוא אוהב את האמא המתוקה שלו ואיתו את לא לבד וחוץ ממנו יש לך עוד 4 שיכולים להעיד על האהבה ולכן מה שהיה בעבר יצר את 5 הילדים המקסימים שלך מאחלת לך חודש מבורך , שבו תצאי מהמצרים לחופשי ותזכי לבנות מחדש משפחה מאושרת מלאה באור ואהבה

li 3 האחת

New member
מתוקה שלי...

חושבת עליך והדמעות זולגות..כל כך מבינה אותך.. ליבי ליבי איתך..אך יודעת שאת חזקה ולוחמת ומחר תרגישי אחרת.. תני ליום לעבור והכל יהיה בסדר.. אוהבת תומכת מחבקת ופה בשבילך תמיד... ~לי

אבשלום68

New member
פשושית

לכולנו יש מה שנקרא ביידיש "יור צייט" בתרגום יום השנה ל......בהתייחסות של ימי זיכרון אבל אנחנו החלטנו שה 1/1 יהיה היור צייט להכרות שלנו כיום זיכרון טובבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!! ומאז חלפו 18 שנה והמון זכרונות והמון יור צייטים קטנים כמו שולחן בבית קפה, כמו רכבת לילה בתאילנד , כמו מנה מסויימת באוכל, כמו שיר או ריקוד ועוד המוני יור ציטים קטנים . שלמדתי להתייחס אליהם עם דמעות אבל גם בשמחה שזכיתי!!!! וכל שנשאר לנו לכולנו הוא
האחד את השני ברגעי הנפילה והאמצעות ה
הזה לעזור להתרוממם מעלה מעלה ואני בתור ה
(מינוי עצמי) שולח לך יד לעלות

פשו שי ת

New member
לילה טוב לכולם

תודה לכל החברים היקרים שנתנו ונותנים
זה מעודד מאד להיות מחוברת לאנשים מקסימים שמבינים אותי. הימים האחרונים היו ימים עמוסים ב''ה ולא היה לי את הזמן לחשוב מה היה המשכתי הלאה ב''ה והזכרונות וכל השאר חזרו למגירות.... ושוב תודה על החיבוקים (כאן בפורום ..בפון.. ובכלל..) אוהבת מכל ה
חגית

למעלה