ערב קצת
לכם

ליבית1

New member
ערב קצת ../images/Emo14.gif לכם

קרה לכם שהרגשתם מרוקנים מאנרגיות, לחלוטין?, כאילו אתם צריכים לסחוב את הגוף שלכם בכוח מיום ליום?, כאילו כל העולם ואחיותיו יושבים לכם על הכתפיים? כאילו אין לכם חשק לעשות כלום, אבל ממש כלום? ואתם רק רוצים שיעזבו אתכם בשקט, שיפסיקו לשאול "מתי כבר תמצאי מישהו?", "איך את עדיין לבד?", וכל מיני כאלה? קרה לכם שפתאום אמרו לכם מילה והתחלתם לבכות סתם בלי סיבה? וכל זה, בלי לדעת ממש למה? קרה לכם שרציתם לעזוב הכול וללכת? ואף פעם לא לחזור? מבולבלת, עצובה ולא יודעת למה.

../images/Emo24.gif

לא ממש יכולה לנחם אותך יכולה רק לומר שגם אני לא אוהבת את השאלות של אנשים נחמדים רק יודעת שבסוף ההרגשה תעלם לה ויהיה טוב יותר

ליבית1

New member
אתן מקסימות תודה

אני צריכה ללכת להעביר שיעור ספינינג עכשיו ולהיות מלאת אנרגיות וחייכנית ומקסימה, כשכל מה שבא לי זה שיעזבו אותי, אז להת' בינתיים, אני עוד אחזור, סחוטה עוד יותר בטח, בעוד כשעתיים ושוב... תודה...

shelly1975

New member
מעולה!! תכריחי את עצמך ללכת

לחוגים, כמו ספינינג, זה בדיוק מה שאת צריכה בזמן כזה. התרופה הכי טובה זה עיסוקים ותחביבים כמו שאמרה רונה.

sagi26

New member
תפסיקי לשפוא ולברור ופשוט תזרמי

מדריכת ספינינג כלומר את אנרגטית וחטובה בטוח יש לך מלא מחזרים ,,,,, תצאי תכירי ואם לא תחפשי אבירים על סוס לבן או את מר מושלם אני בטוח שלא תישארי פנוייה ורווקה הרבה זמן. מילא בחורות שלא נראות טוב לבד ועצובות אבל מדריכת ספינינג זה לפי דעתי שאת רווקה ופנוייה זה רק מבררנות יתר!!!!

shelly1975

New member
יש מישהו שלא מכיר את זה?!

אין מצב. זה אנושי. מקווה שמחר יהיה יותר טוב... כי אחרי הכל tomorrow's another day

../images/Emo24.gif את לא לבד....את איתנו../images/Emo70.gif

אולי תשמעי שירים יפים
...תמיד עוזר לא?

© RoNa

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

אולי אני שונה ממך, אבל אני דואגת כל הזמן להיות עסוקה ולעשות דברים שירגמו לי לסיפוק ואושר. נסי לעשות דברים שאת אוהבת. קניות, אמבט קצף, לצאת עם חברים, תחביבים ועוד. אני מאמינה שאם אנחנו עושים דברים שעושים לנו טוב וממלאים לנו את החיים, אנחנו הרבה יותר מאושרים מבפנים ובחוץ ומקרינים את זה לסביבה והם לא באים בשאלות כאלה, כי רואים שטוב לנו.

ואפילו אם הם באים

בשאלות כאלו (כי תמיד באים בשאלות כאלו, אולי במינון נמוך יותר, אבל עדיין באים) אז זה לפחות לא משפיע עלינו, ואם כן אז הרבה פחות...

דבר ראשון תתפשטי..

כנסי למקלחת ושלא תראי שם כלום... חוץ מאדים... חצי שעה לפחות צאי למכולת תבחרי לך מרק של קנור שאת אוהבת, וחממי את לבך בסרט טוב בטלויזיה. ואם זה לא יעזור אז...

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

קורה, זה נקרא - רגישות, וזה בסדר גמור...מדי פעם. מותר להרגיש מרוקנים מדי פעם בתנאי שדואגים למלא את החסר, כל אחד במה שעושה לו טוב ונעים
כשזה מתמשך מאוד יש כדורים נפלאים שאני מכירה אנשים רבים שחבים להם את חייהם, זו לא בושה להיעזר בכל דבר אפשרי

בטחחחח

רק לפני בערך שבוע זה קרה אמנם מסיבות אחרות מאלו שתיארת, אבל קורה לכולנו קורה... אז בכיתי קצת והתבכיינתי קצת ולקחתי את עצמי בעצת חבר,והזזתי את עצמי למקום שידעתי שבו יהיה לי נעים ושקט.. ולא עשיתי כלום חוץ מלנוח והאנרגיות התחדשו וחזרתי לחייך :) אני בעד לא להלחם את מרגישה קצת בנפילה? זה אומר שצברת יותר מידי אז אל תנסי להלחם,ואל תשברי את הראש יותר מידי מותר לך, את לא עשוייה ברזל פשוט תנוחי לך תעשי דברים שלוקחים ממך הכי פחות אנרגיה חפשי מקורות אנרגיה (חברים, משפחה, ספרים, ים או כל דבר אחר שעושה לך טוב על הנשמה וממלא אותה) ויום יומיים את חדשה :)

תימני 62

New member
לצערי מכיר את ההרגשה..... מקרוב

ואפילו בימים אלו....ממש עכשיו... אבל כרגע הנושא זו את ולא אני..... מה שחסר בתאור שלך זו הסיבה לתחושה שלך. כתבת שבסיבה לא ידועה לך. הרי כולנו יודעים שתחושות לא עובדות על מנוע חשמלי שנמצא בתוך גופנו, אלא הן סימפטום של אירועים שאנחנו חווים. לא מחייב שמדובר באירוע חריג ובולט שיקח אותך לרגשות האלו, יתכן שמדובר בשרשרת של אירועים "קטנים" שמצטברים לגבעה... או לא עלינו להר של עצבות... רצוי שתשבי ותנהלי עם עצמך דיון כנה ועמוק כדי למצוא את הגורם או הגורמים לתחושות הנוכחיות. כאשר תגיעי ותדעי מה הן הנסיבות יהיה לך אולי יותר קל, כי כאשר תדעי את הסיבה, אולי לפחות תוכלי לטפל בה בצורה מסויימת ולמנוע מעצמך בעתיד הגעה למצב כזה כמו היום. כל מה שהחברים הציעו לך כאן, מקלחת טובה, מוסיקה וכו וכו... זה נכון מאוד אבל נועד לטיפול מיידי, עזרה ראשונה כדי להפחית לך את תחושת ה... אבל לדעתי זה לא מספיק, ואת צריכה לנתח את עצמך וללמוד את הסיבה שהביאה אותך לכך. איך אמרו חכמים ממני... ידיעת הבעיה היא חצי מפתרונה... בהצלחה רבה לך רק אני

magenta73

New member
קרה, קורה...

מן נפילת אנרגיה, דיכאון קטן שכזה, כל דבר מעצבן אותי, מדכא אותי... מרגישה שאין לי כוח לכל העולם ולאחותו, וגם לאנישם שאני אוהבת... ואז אחרי פחות משבוע אני מקבלת מחזור... ומבינה הכל... :)

למעלה