ערב צח!

tahel

New member
ערב צח!

שלום לכם/ן שוב. לפני יומיים הלכתי לישון בחמש בבוקר והתעוררתי בעשר כדי ללוות חברה שלי לבית שלה. אחרי 20 דקות שהייתי ערה, חזרתי לישון. בהתחלה נכנסתי לשיתוק שינה, הייתי מאוד מודעת לזה, והייתי עם ידיד שלי וחברה שלי. הלכנו ברחוב והרגשתי אותו ממש נשען על הכתף שלי ואומר לי "´סתכלי תהל! הם מנופפים לנו!" וריאתי מאיזשהי מרפסת בסביבות ה30 אנשים מנופפים לנו... כל כך פחדתי מהקטע שלא ישנתי אבל הרגשתי כאילו באמת מדברים לידי ונשענים עליי! אמאל´ה! בכל מקרה, הייתי בצלילות ממש גבוהה, אז אמרתי לעצמי "סבבה! אם מפחיד לי אני אעבור לסביבה נוחה! אולי אני אעשה הקרנה חוץ גופית..." ופתאום הייתי בחדר והסתכלתי על הרגליים שלי (משום מה לבשתי נעליים אחרות שבדיוק קניתי עם חברה שלי שלשום), וראיתי את הרגליים שלי יוצאות מהגוף! אבל אז התעוררתי....
השאלה שלי היא- הייתה לי הקרנה חוץ גופית או לא? הרי לבשתי נעליים... תודה! תהל

Variety

New member
תגובה

היי תהל, מזל טוב על החלום צלול!! למה רצית לעשות חוויה חוץ גופנית ולא לעבור למקום אחר בחלום? כשיצאת מהגוף, ההרגשה הייתה שונה מאשר בחלום צלול? חלומות פז, Variety-

tahel

New member
תגובה לתגובה ../images/Emo164.gif

תודה רבה! אני לא ממש יודעת למה רציתי לעשות חוויה חוץ גופית... אולי כי בדיוק קראתי על זה לפני שהלכתי לישון (אני לא יכולה להרדם בלי לקרוא). כשיצאתי מהגוף, הרגשתי אחרת מאשר בחצלול. זה לא היה כמו חצלול שאני יכולה לשנות מה שאני רוצה אם בא לי, זה היה מאוד מציאותי, כאילו אני ערה בדיוק עכשיו ויוצאת פתאום מהגוף שלי. נראה לי שזה שאני לא יכולה לשנות שום דבר כל כך הפחיד אותי אז התעוררתי... לא נורא! לפחות בעקבות זה אני התחלתי להשקיע ביומן חלומות! (אין כל כך קשר בין שני הדברים, אבל בכל זאת, החוויה הייתה חזקה...) יום שישי שמח לכולכם! תהל

למעלה