ערב צח

bariska

New member
ערב צח

כבר שאלתי את זה במקומות אחרים לפני כמה חודשים אבל אני שוב תקוע כרגיל אני מה זה דפוק בעיניינים האלה:/ בביצפר יש מישהי שפשוט בא לי להכיר אותה העיניין הוא שזה די נשמע פשוט לא
אבל לא בשבילי אני הטיפוס הכי בישן שיש..
מה תציעו לאידיוט כדי להכיר תבחורה
ממ אני לא יתפלא אם אפאחד לא יענה אבל היתי צריך להוציא את זה איפשהו
ערב צח

Janem

New member
מישהי מהכיתה?

תתחיל לשאול שאלות ולהתעניין בה, שב לידה או משהו, בקש איסיקיו... תהליך איטי ובטוח...

bariska

New member
לא מהכיתה שיכבה מתחתיי..

זה לא הכי הגיוני לבוא למישהי שאני לא מכיר ולהתחיל לשאול שאלות חח לא חושב

Janem

New member
צריך

פול בטחון עצמי בשביל להתחיל עם מישהי שאתה לא מכיר. יש שיטה שעוקפת ת'מציאות, חפש אותה באיסיקיו וצרף אותה לרשימה, ככה תכירו. ניסיתי את זה פעם וזה לא אכזב אותי.

bariska

New member
אני רואה מלא כאלה

שמתחילים עם אנשים שהם לא מכירים סתם להנאתם
אני די מקנא בהם לי לוקח מלא זמן למצוא אומץ לגשת ולדבר עם מישהי שאני לא מכיר
ממ וניסיתי בדרך "הלא מציאותית"אך ללא תוצעות אין מלא בנות בשם שלה אבל לא כולם כותבים את הפרטים בפרטי האיסי
כך שאני יכול לחפש DO ISHA4EY PASHI

vk3

New member
אוי כמה שזה מוכר...

היא לפחות מכירה אותך בפנים
יודעת מה שמך

bariska

New member
ממ בפנים אני חושב שכן,אבל גם בזה

אני לא בטוח... לא יצא לי לדבר איתה
ממ ולא היא לא יודע איך קוראים לי מאותה סיבה שלא יצא לנו לדבר

wildgirl1

New member
חח יופי באריסקה

בכול מיקרה פשוט גש אליה ושאל אותה אם בא לה להכיר ? זה הכול!! קצת אומץ הכי גרוע היא תדחה אותך וזהו

bariska

New member
זהו זה מה שכולם אומרים../images/Emo4.gif

אני לא מסוגל סתם לגשת ולדבר הרגליים פשוט מושכות אותי אחורה

vk3

New member
המממ...

אז תלך בדרכים המיושנות... נסה להיות קרוב אליה בהפסקות, תתקל בה בטעות או משהו כזה, תיצור מגע כול שהוא, שאל מה השעה חחחחח, אולי תראה איזו שהיא חברה שמסתובבת איתה כול הזמן ובאמצעותה תוכל לגלות פרטים ולנסות להתקרב... תכלס, אני מבין ת'חשש שלך. אתה לא רוצה לצאת אידיוט, לא רוצה להיראות מגוחך אם סתם ככה תיגש אליה ותפתח בשיחה. לכן אתה צריך טריגר כול שהוא, לכן התאמץ ליצור אחד כזה, אפילו אם הוא מזוייף, לא מקורי וזול, אבל לפחות תתפוס בקצה חוט. למשל אצלי יש מצב קצת דומה. מכיתה ח' מוצאת חן בעיניי ילדה אחת. אף פעם לא דיברנו, לא הסתובבנו יחד ולא הייתי בטוח מה שמה. אבל בפנים היכרנו וגם ת'שמות אחד של השני איך שהוא יצא לנו לגלות... אבל שום קירבה לא הייתה ביננו. עם הזמן במקרה החלפתי איתה כמה מילים, יצא כך שהיא מכירה מישהו שאני מכיר וכד'. בכיתה י' כבר אמרנו שלום אחד לשני ובכיתה י"א בכלל יצא שהיא הייתה בכיתת המתמטיקה שלי לכמה שבועות וכאן בכלל התקרבנו, צחקנו והחלפנו נשיקות על הלחי כשנפגשנו. אחרי שהיא עברה ללמוד 4 יח"ל לימוד, קצת נתרחקנו, אבל שמרתי על כך שאופיע לנגד עיניה " במקרה", הקפדתי לאמר לה שלום וכד'... עבר זמן... ואנחנו כבר בי"ב. ומכיתה ח' כול העסק הזה מתבשל על אש קטנה... אוקצור אזרתי עומץ, ניגשתי אליה בהפסקה ואמרתי... אלינקה, אני מזמין אותך לסרט
באותו הרגע רציתי לקבור את עצמי, אבל עמדתי שם והתמודדתי עם זה כמו גבררר
כאן קיבלתי חיוך... תהייה... ותשובה
היא אמרה שהיא לא בטוחה, כרגע יש לה מישהו, .אבל היא בשמחה תצא איתי, רק כידידים. ועכשיו לפירוש דבריה... אין לה אף אחד והיא נתנה לי צ'אנס
וכך באמת הסתבר... דרך חברים משותפים ביררתי ואין לה אף אחד כרגע ואני מנסה לממש את ההזמנה לסרט... זה כבר נדחה שבוע שני חחחחחחחח, קודם היה בגללה, לאחר מכן בגללי, אבל בסוף זה ייקרה ושם נוציא את כול הקלפים החוצה. הכול תלוי ברצון שלך, עד כמה באמת היא מוצאת חן בעינייך, עד כמה אתה רוצה להכיר אותך, בקיצור עד כמה tebe eto jmyot
לי זה התחיל מאוד להעיק וללחוץ שאני לא עושה כלום ועשיתי את המינימום... כך גם אני מייעץ לך
זכור שבכול מקרה לא תפסיד כלווווווום
גג מה שתקבל זה... לא ותוך יומיים יעבור לך

bariska

New member
ממ שמתי לב

בהפסקות היא כל הזמן מסתובבת עם אותה אחת אבל היא כל הזמן מחליפה מישהי להיסתובב איתה... קיריל בהצלחה עם הבחורה
אני יודע שלא אפסיד כלום אבל פשוט אין לי איך לתאר את מה שאני מרגיש היא מושכת אותי אבל אני לא מסוגל לצאת מהבועה הזאת שלי ולהתקרב...

vk3

New member
אז קח ת'זמן...

אולי הוא יעזור לך לנפץ את הבועה...

bariska

New member
אני לוקח יותר מידי זמן

כל פעם כשמישהי מוצאת חן בעיני זה אותו הסיפור

AeroSlash

New member
מה אתה רציני שאתה מכיר

אותה מכיתה ח'???????? אני לא מאמינה!! כשאמרת לי שהזמנת מישהי לסרט חשבת כי אתה מתכנן את הטרף הבא שלך אבל לאאאאאאאאאאא, דרך הפורום אני צריכה לגלות שאתה מכיר את הפילגש שלך כבר מלא שנים...

Dynamo1929

New member
מסקנה:

בוריס, תתחיל מזה שתסתכל עלייה (תזהר לא להגזים), בשנה הבאה כבר תעבור לשלב שבו אומרים "שלום", עוד שנתיים כבר תוכל לתת לה נשיקה על הלחי, ואולי אחרי הצבא תגיע לשלב שבו תוכל להזמין אותה לסרט... אז יאללה, חלאס להתבטל ולעבודה!

למעלה