ערב צח

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בקטע של טלנובלות (בערך)... נכון יש שם שיטות טובות???

../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif

אתם יודעים אם זה שיש לו קמונה יכול לפתוח עוד אחת???ואיך???? אני רוצה לפתוח עוד קמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושבת שכן... אבל אם זה בשביל

לשנות אתנושא הקומונה אומשהו כזה אני ממליצה לך לא לעשות חדשה אלא פשוט למחוק את כל השרשורים הקודמים ולשנות את נושא הקומונה... אם זה בשביל לעשות עוד אחת בנושא שונה... את יכולה לעשות עוד אחת כניראה באותה הדרך שעשית את הראשונה... מקווה שהבנת ושעזרתי...

vk3

New member
ניתן לפתוח קומונה חדשה...

רק בשם משתמש אחר/ חדש, בלבד

מממ אין לי שום מושג אבל אתה יכול

מממ להתחיל להיסתובב איתה קצת להכיר אותה קצת ואז היא תיתן לך את האייסיקיו שלה.. ואז תדברו תיתקרבו ואולי אתה תצליח...! ואל תיתבייש!!! אתה יכול רק להצחיק אותה... זה כבר ייעשה אותה מאושרת...

bariska

New member
זהו שהבעיה היא איך להיתקרב

אין לי מספיק אומץ כנראה

FiShA

New member
בורקה תנסהההההההההההההההההההההההההה

perestypi cherez seba תחשוב על מה יהיה אם תצליח... זה מיכשול חשוב ואני אומרת לך תרגיש אחרת עם תנסה בלע נו אני חושבת איך תיהיה מאושר יאלה תפעול כוסעמוק אתה מחבב אותההההההה! יאללללללללללללללהההההההההההההההההה

the freaky girl

New member
../images/Emo46.gif

אומץ שמומץ! אתה לא יודע איזה פספוס יכול להיות לך, ואילו חרטות יכולות להיות לך!!
באמת, אם לא תנסה לא תדע, ואם היא תסבר לך תבלע את זה כמו גבר! (חח.. לא נשמע טוב..
) וזה בכלל לא סוף העולם! יש לך עוד מלא שנים לחיות, היא לא תהיה הראשונה ולא האחרונה, ואם לא תנקט את הצעד הזה עכשיו, מי יודע איך תגדל ואיך יהיה בעתיד.. (חח.. אם התחביר/שחבור פה לא הכי טוב זה כי אני לא פעם ראשונה שומעת את המילים האלו, וקצת קשה לי לשלוט בלשון/אצבעות שמקלידות..) בכל מקרה, אם אתה רוצה לגשת אליה, ואתה באמת מעוניין בה, תיגש! אם היא תסרב, סבבה לה - תדע שהיא לא מספיק טובה בשבילך.. אם היא תענה לך - סבבה לכם! אתה צריך לעבוד על הבטחון העצמי שלך....

bariska

New member
למה יכולות להיות כבר יש

מממ נזרום אולי מתי שהוא יצא לי להכיר אותה בדרך כזאת או אחרת..
מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר

s h u r i k

New member
עדיף לנסות

מלחשוב אח"כ מה היה יכול להיות אילו ניסיתי.... אני תמיד מנסה, אני לא מסוגל לחיות עם המחשבה שיכול היה להיות ביניינו משהו. נכון, לא נעים לקבל "לא" בתור תשובה, אבל כשמקבלים את ה"לא" הזה זה רק משחרר אותך מאותה אחת.... תחשוב, אם היא לא הייתה אומרת "לא" אז עדיין היית מיזדנב אחרייה כשבעצם אין לך שום סיכוי איתה ומבזבז זמן שיכלת לבזבז על מישהי שכן רוצה אותך. כמו שאני תמיד אומר "יש הרבה כרישים בים ובינהם נימצא הדולפין שלך"

למעלה