ערב צח

Lady Charm

New member
ערב זח

וואי ההודעה ההיא על קפה גרג ועיתון מכבי שיצא ויש בו כתבה על קפה עשה לי מה זה חשק לקפוצ´ינו זהו... הנגמלת מקופאין!

tygger

New member
../images/Emo12.gif עיתון מכבי ?

פיספסתי משהו? קפוצ´ינו נשמע טוב מאוד. היום לאחר סידורים קטנים באיזור הבנק (אלוהים ישמור אותי מהם לשנה הקרובה לפחות, עם כל ה"חשק" שיש להם לעבוד), קפצתי למוסך כדי לברר מדוע ולמה סאם מזיע את משמניו. לאחר הזמנת החלק החלטתי לפצוח בנסיעה אל ביתי (הקט אשר בראש גיבעה) ו... עצירת חירום במקום. כו* אמק ער* מאיפה הכלב הזה הגיע?!? כלב חום זהוב עם "קולר" של שרשרת ברזל מסביב לצוואר ברחוב אלנבי פשוט התפרץ לו לכביש. מזל שעוד לא יצאתי מהמקום. היצור הזה רץ אחרי מכוניות. טוב נו, תן לו לעבור... אני בא לצאת והופ השיניים מתלבשות לי על המגף. בן זו(* אוקי, עד לפה, האינסטיקט של הבעיטה לכוון הריצפה. יורד מהאופנוע, הכלב רץ לתוך הבניין. יופי
100. "שלום יש פה כלב משוגע שתקף אותי כרגע" עכשיו הסבר לכל הילדים והילדות: כלב משוטט אינו עניין של המשטרה עד שהוא לא תוקף. ברגע התקיפה הם מחוייבים לבוא כי האדם בעצם מגיש תלונה נגד הבעלים. החוק בארץ אומר שאין לשחרר כלב ללא מחסום לפיו (ביחוד לא כלבים גדולים). אז מר שוטר עונה לי שהוא ישלח ניידת והוא יודה לי אם אמתין במקום. אני מסביר לו בנימוס כי אני בעל הדבר הנקרא "חיים" אבל אשמח להיות בקרבת מקום ומשאיר לו את המספר של הצילצולולרי שלי ובבית. יושב בהוגו´ס לקפה עם פאדי, מקבל את השיחה, מגיש תלונה נגד הבעלים. נזק לי? אין. מגף אופנוע יפה, שחור וגדול שעשוי מחצי פרה בערך... סביר להניח ששברתי לכלב שן. מסקנות:
במשטרה יש תועלת (לפעמים).
ההמתנה על הקו למוקד 100 ארוכה מהסביר כך שאם תוקפים אותכם השתמשו בטלפון כדי לחבוט בתוקף יותר מאשר לבקש מהם עזרה...
לא נוסע בלי המגפיים שלי.
כלב משוטט הבא שאני פוגש, אני דורס לו את הבעלים!

צודק 100%, בילדותי כלב משוטט כמעט

והוריד את ידי, אתה יודע היא לא מכוסה ביותר מדי בשר, היא נראתה כמו עצם אז ניסנ לחטוף איזה מתאבן.

tygger

New member
חומד אצלך אני חושב שהכלב

לא ממש אשם. או שהוא חשב שזאת עצם, או שהוא התלונן אחר כך שדפקו אותו על חוסר בבשר. מה שכן, אולי הוא חיפש קיסם...
בידידווות

reneg

New member
זה מה שקורה למי שנוסע על קאסטום...

באופנועי כביש המגף קצת יותר גבוה, ואתה גם לא מספיק לעצור...

tygger

New member
אין מה לעשות.

כרגע אני מסתובב עם סאם שהוא וירגו 750. זה מה יש ועם זה ננצח. לפחות הוא מגרד רגליות... חוץ מזה, באופנוע כביש, מי עוצר בכלל לעזזל?

vegi force 1980

New member
אבל אבל אבל

מה אשם הכלב???????.. אם ישהו אשם אז זה רק הבעלים שלו!!! נגדו צריך להגיש תלונה ולא נגד הכלב תחשבו על זה....

tygger

New member
לא ממש טוב בהבנת הנקרא?

מסקנה רביעית ידידי אוהב החיות. גם אני מאוד אוהב כלבים חתולים ושות´ ומשתדל לדרוס אותם כמה שפחות. מבחינתי יש לנו הסכם מצויין, הם לא נכנסים לי אל הנתיב/בין הגלגלים/מול העיניים ביום רע, ואנחנו מסתדרים מצויין. כלב/חתול/תוכי/ארמדילו מבחינתי עומדים לי מול הגלגלים, אני ממש לא עומד לנסות ולבדוק כמה חזק אני יכול לבלום או כמה יפה אני מקבל את הרכב מאחורי לגב. אגב, הדבר הזה נכון גם לגבי אנשים, רק שאצלהם אני גם שם גז. על טמטום לא מקבלים מדליות... וכמובן שהתלונה היא נגד הבעלים. טיפה קשה לקחת את הכלב לבית משפט. אבל אפשר לקנוס את הבעלים...

GALI02

New member
אצלי הרבה יותר טוב...../images/Emo13.gif

מה איתך?! אני סקרנית... מה קנית לה בסוף?! ואיך חגגתם ת´מומולדת? ו..(הרבה שאלות
) איך הולך בלימודים?! ו......... זהו

reneg

New member
הכל טוף...

בלימודים הולך טןף, עןד מעט גומרים... (או מסיימים) מה קניתי לה בסוף? הרבה דברים, אבל זה לא לפורום הנוכחי

GALI02

New member
הבנתי אותך...ואחלה. באמת אוטוטו

מסיימים. ברוך שפטרנו...

raistlin23

New member
ערב טוב....

מה שלום כולם ??? אני יודע שלא הייתי פה הרבא זמן.... התגעגעתם ?? אני בטוח שלא :) בכל מקרה אין לי זמן כל כך להכנס לפורום :\ עובדים ולומדים וכאלה :( בכל מקרה נחשו מה ??? אני טס לי לתאילנד בנובמבר לפני המכינה !!!! איזה כיף לי ??? אז אני פה לקצת למי שרוצה להגיש שלום :)

raistlin23

New member
מה המצב ??? :)

סורי שנעלמתי ככה..... פשוט הייתי ועדיין עסוק קצת :( מה שלומך ?

למעלה