../images/Emo12.gif עיתון מכבי ?
פיספסתי משהו? קפוצ´ינו נשמע טוב מאוד. היום לאחר סידורים קטנים באיזור הבנק (אלוהים ישמור אותי מהם לשנה הקרובה לפחות, עם כל ה"חשק" שיש להם לעבוד), קפצתי למוסך כדי לברר מדוע ולמה סאם מזיע את משמניו. לאחר הזמנת החלק החלטתי לפצוח בנסיעה אל ביתי (הקט אשר בראש גיבעה) ו... עצירת חירום במקום.
כו* אמק ער* מאיפה הכלב הזה הגיע?!? כלב חום זהוב עם "קולר" של שרשרת ברזל מסביב לצוואר ברחוב אלנבי פשוט התפרץ לו לכביש. מזל שעוד לא יצאתי מהמקום. היצור הזה רץ אחרי מכוניות. טוב נו, תן לו לעבור... אני בא לצאת והופ השיניים מתלבשות לי על המגף.
בן זו(* אוקי, עד לפה, האינסטיקט של הבעיטה לכוון הריצפה. יורד מהאופנוע, הכלב רץ לתוך הבניין. יופי
100. "שלום יש פה כלב משוגע שתקף אותי כרגע" עכשיו הסבר לכל הילדים והילדות: כלב משוטט אינו עניין של המשטרה עד שהוא לא תוקף. ברגע התקיפה הם מחוייבים לבוא כי האדם בעצם מגיש תלונה נגד הבעלים. החוק בארץ אומר שאין לשחרר כלב ללא מחסום לפיו (ביחוד לא כלבים גדולים). אז מר שוטר עונה לי שהוא ישלח ניידת והוא יודה לי אם אמתין במקום. אני מסביר לו בנימוס כי אני בעל הדבר הנקרא "חיים" אבל אשמח להיות בקרבת מקום ומשאיר לו את המספר של הצילצולולרי שלי ובבית. יושב בהוגו´ס לקפה עם פאדי, מקבל את השיחה, מגיש תלונה נגד הבעלים. נזק לי? אין. מגף אופנוע יפה, שחור וגדול שעשוי מחצי פרה בערך... סביר להניח ששברתי לכלב שן. מסקנות:
במשטרה יש תועלת (לפעמים).
ההמתנה על הקו למוקד 100 ארוכה מהסביר כך שאם תוקפים אותכם השתמשו בטלפון כדי לחבוט בתוקף יותר מאשר לבקש מהם עזרה...
לא נוסע בלי המגפיים שלי.
כלב משוטט הבא שאני פוגש, אני דורס לו את הבעלים!