ערב צח, ערב זך

stonefroze

New member
מה,גם אני מוזמן?

אבל לא ערכנו אף פעם היכרות. למה לך לראות גם אותי? במה אוכל לתרום לדינמיקה הקיימת? אתה מאמין שאוכל להשתלב,שזה תלוי רק בי? אבל סתם בשביל הסקרנות אמור לי בבקשה מה בדיוק מתוכנן למפגש? סתם כך שאוכל להרגיש בנוח ולא רק בטוב. צפייה בסרט?ישיבה בבית קפה?הליכה מהירה מסביב לעיר תל אביב?או מה? (הסינמטק מקום חביב עלי עוד מהתקופה שהגרילו בו פיס- מי יודע סימן למזל) מצד שני למה כל השאלות הללו? מישהו יצטרך להביא את שני ואני מוכן להתנדב למשימה. שני יקרה ,מה את אומרת,כדאי לבוא? אני ארגיש בנוח שם? או שרק אסיע אותך לשם וחזרה? שני,התעוררת מהשנה כבר?

~דויד~

New member
תבוא, ותראה

כמו שאמרתי כולם מוזמנים אני לא יודע מה יהיה אני רק יודע שקבוצה של אנשים בעלת מכנה משותף של רצון אמיתי וכנה של "להרגיש טוב!" (אני מקווה) יתאספו בנקודה מסוימת ובזמן מסוים ללא ציפיות וללא תכנונים ניפגש, ונראה, מכסימום יהיה ערב חרא או שיהיה כייף? אני ממש לא יודע אבל כולם מוזמנים! בהחלט! כפי שכבר אמרתי!

טוב.אז אנחנו באים בהמונינו.

ואנחנו בהחלט מאמינים שיהיה ערב נחמד וענייני. אני סומך לחלוטין על ידידתי הצעירה שני. לא לדאוג שני,לחשוב באופן חיובי,היולי וראשוני ממני מעריצך בגלוי,לעין כל,בפרהסיה,לנגד השמש או בכינוי האמיתי שלי אני.

היי סטון!

התעוררתי מאוד מוקדם מהשינה. ונסעתי לרמת גן. <ונהגתי לבד..> אין לי מושג מה מתכננים, לכן, ניתן לדויד להחליט, כי הוא הרי המארגן. לפי הוראותיו אתה מוזמן להצטרף:))) והאם תרגיש נוח? אמממממממ.. אני בטוחה ש.... :) אני ברגע זה הצחקתי את עצמי, אין לי מושג למה, ואני בטוחה שאני אדע ביום.. מתי זה יוצא? שבת? כן, ביום שבת אני אדע. תודה:)))) אחח.. ימים שכאלה.. נראה לי שאני מריחה ספונטניות באוויר. שלך, שני. <שמחפשת עוד המשכים לסיפור>

למעלה