ערב צח לכם

offofir

New member
ערב צח לכם

אממ...אני בקטע של להרחיב את אופקיי המוזיקליים, המאוד צרים....אתם יכולים להמליץ לי על משו? ולא קשור , אבל זה נכון שלוויט סטריפס אין בסיסט??

lollapalooza

New member
זה נכון.

כל מה שהם מנגנים שם זה גיטרה ותופים. למרות שמג לא יודעת לתופף בשיט.

itoosh2

New member
למה נראה לך?

למה נראה לך שהיא לא יודעת לתופף? רק בגלל שברוב השירים היא עושה רק קצב? אז מה ראיתה פעם הופעה שלהם? יש לה רמה!

itoosh2

New member
למה נראה לך?

למה נראה לך שהיא לא יודעת לתופף? רק בגלל שברוב השירים היא עושה רק קצב? אז מה ראיתה פעם הופעה שלהם? יש לה רמה!

אני נאלץ להסכים עם הדס

עזוב יש שירים שלה שהיא אל עושה רק קצב... זה חסר טאקט, פשוט ממוצע.

lollapalooza

New member
תראה,

אני לא מבינה הרבה, אבל לי זה לא נשמע כמו תיפוף סביר. גם המתופפים שאני מכירה לא סובלים אותה, והם מבינים.

itoosh2

New member
בדיוק מה שאני אומר...

בשירים שלהם יש להם קטע של התופים עושים קצב והגיטרה עושה איזה מנגינה בלופים! אבל ראיתי הופעה שלהם והם הרבה מאלתרים שם והיא עושה שם סולואים שאפילו המורה שלי מתקשה לעשות!

אני ממליצה על

the mars volta radiohead muse moby queens of the stone age אלג'יר אסף אמדורסקי עברי לידר

lollapalooza

New member
המלצות...

לד זפלין
, רדיוהד, מיוז גם אחלה, ברי סחרוף
, בשביל הייצוג הישראלי, ג'ון פרושאנטה כמובן. מה עוד
פינק פלויד, הדורז, ואני צריכה לחשוב על עוד...

idanem

New member
אני ממליץ...

על מטאליקה, נירוונה, ג'טרו טאל, גאנז אנד רוסס, ביטלס...ועל עוד המון שאו שכבר כתבו פה או שאני לא זוכר...

../images/Emo41.gifהמלצות../images/Emo41.gif

בוב דילן Bob Dylan הביטלס The Beatles מטאליקה Metallica ג'ניס ג'ופלין Janis Joplin ג'ימי הנדריקס Jimi Hendrix חוצמזה: לד זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, בלאק סבאת', AC\DC, איירון מיידן, פורינר, ועוד ועוד.

Freaky Styley

New member
ערב צח גם לך =)

Pink Floyd Green Day Nirvana Queen Nickelback יוני בלוך אביב גפן מופע הארנבות של ד"ר קספר היהודים בית הבובות

רוני סופרסטאר.

סתם סתם, פשוט הייתי חוזרת על אנשים אחרים אם הייתי אומרת מה דעתי, ניסיתי להיות מקורית

למעלה