ערב פרוג 2 בגאראז´

Wrathchild

New member
ערב פרוג 2 בגאראז´

הייתי הרגע בערב רוק מתקדם 2 בגאראז´ בראשון והנה החויות הראשוניות שלי (וויסקי מציף את ראשי): 1. Right On Time: יש עליהם, בגדול!!! צריך להקשיב לדמו שלהם, סחטיין על האחים רבין, ועל יציב כספי הפריקשניסט, הזמר מדהים לדעתי!!! (מזכיר לי קצת את הסולן של Flower Kings למרות שהרבה יותר טוב ממנו!!! 2. Morpheus: להקת Prog Metal מגלומנית קצת ומבולגנת בגדול... אבל סחטיין על עבודת הגיטרה, והכל ביחס לגיל שלהם (15) ממש כבוד! בסוף יצאו Dream Theater! 3. Trespass: אם זו אמורה להיות הבכירה שבסצינה, אז היא באמת כזו, Prog ישראלי שכזה עוד לא שמעתי, הפציץ לי את המוח והכריח את הפרספקטיבה שלי להתרחב, אנסה להשיג את הדיסק, זו להקה ששווה לתמוך בה. זה הכל היה ממש סבבה (הלוואי ובסוף אסע לתורכיה לראות את Dream Theater בהופעה) אבי. נ.ב.: אורן, סחטיין עלייך.

MissUnKnown

New member
בקשר למורפיוס

יש לך מושג מאיפה הם??אתה יודע אם הם מהרצליה??? יש להם בסיסט שקוראים לו זיו?? או שיש עוד להקה שקוראים לה מורפיוס והם בני 15 או משהו כזה.

theriddler

New member
חחח...יצאו dream theater?

לא ממש.... אבל היה חביב........נגנים מוכשרים מאוד..... אני היחיד שחושב שtrespass הגזימו קצת?

הי זה ערן המתופף של מורפיוס

אז תודה לכל מי שמחמיא לנו זה מאוד משמח אותי ועוזר לקידום הלהקה! קצת מבולגנים? הייתי רוצה לדעת מה הכוונה כדי שנוכל לשפר את עצמנו להופעות הבאות. ולא הבנתי מי "ניסרו בשכל לדעתי"?

theriddler

New member
trespass.....המנסרים....

too much music (זה רע?......כנראה ........לפעמים) אתם הייתם בסדר גמור..........אני חושב....

Wrathchild

New member
אל תיקח ללב

שאמרתי "מבולגנת בגדול" התכוונתי לזה שהמוסיקה שלכם נשמעת לא אפויה דיו נטו... מבין? בכל מקרה, כדאי שלא תחשבו על לשפר להופעה הבאה, רק בגלל שאנשים כמוני פותחים את הפה (ובטוב לב) ובסך הכל, הייתם גבגברים! לכו עם הלב, תעשו את המוסיקה שלכם כמו שאתם רוצים שתישמע.

וואי יותר כלי לא יכלת לצאת

באמת נורא תודה על ההודעה הזאת היא הרגיעה אותי כי היו כמה ספיקות בקשר להופעה הזאת אבל בכל מקרה אנחנו נעלה עוד חודש על הבמה שוב (אולי חודש וחצי) ונעשה מופע של 50 דקות (כולל שיר של דרים טיאטר)וזה יהיה מופע שלם ומבחינת מופע יהיו שם קיטעי קישור מענינים

orbiti

New member
לפי דעתי

מבחינת ביצוע, הביצוע שלכם ברמה גבוהה, אין על מה לדבר. הבעיה שלכם היא ברמת הלחנים: אין לכם כאלה! ז"א, אתם מחברים המון מוטיבים מקצביים שהם נורא נחמדים והכל, אבל זה מעיק בשלב מסוים. נסו לפתח קטע בצורה מסודרת יותר, עם מלודיה והרמוניה הגיוניות, ולא רק לחבר קטעים שנשמעים לכם מגניבים. עוד דבר שהפריע לי, היו התפקידי קלידים, הם נשמעו לפעמים מאולצים מדי ולא מתוכננים טוב. התפקידים האחרים כתובים יחסית בסדר, אבל שוב, צריך כיוון מסודר של שיר כדי להבין מה אתם רוצים. אייל

אני אגיד לך את דעתי

אני חושב שאם תישמע הקלטות שלנו אולי תבין את זה יותר אבל מה שהיה על הבמה זאת טעות 1 שסיימנו את ההופעה שלנו עם שיר שהוא מאוד לא קליט ומאוד מסובך וזה מה שאנשים זוכרים אבל לא נורא אני מקווה ליראות אתכם בהופעה הבאה שלנו אני אמסור פרטים בהמשך החודש עליה

orbiti

New member
הממ

אני שמתי לב בעיון לכל הקטעים, ודווקא את האחרון אני לא זוכר במיוחד. הבעיה של השירים שלכם היא לא חוסר קליטות אלא חוסר אחידות.

למעלה