ערב פינוק לחבר שלי...

mayane1

New member
ערב פינוק לחבר שלי...

שבת שלום לכולם!! חבר שלי עובר מבחן פסיכומטרי ביום ראשון.... חיכינו לזה הרבה זמן שיגיע הרגע ויעבור התקופה של הלימודים שנוכל להיות קצת יותר ביחד.... ושסוף סוף זה מגיע אני רוצה לעשות לו ערב כיפי אחרי המבחן... להוציא אותו לבית קפה.... ולפנק אותו כי מגיע לו!! יש לכם אולי רעיונות מה עוד אפשר לעשות?? תודה רבה

לדעתי, אל תעמיסי עליו

פיזית וריגשית לפני הבחינה.... תלכו לבית קפה, תחזרו מוקדם בערב ותני לו לישון בכיף... מחר כבר תחגגו
לחבר.. איזה סיוט זה פסיכומטרי ...

mayane1

New member
../images/Emo140.gif לחיפושית............

לא זה יהיה בערב אחרי המבחן.... בבוקר המבחן ובערב הוא גם ככה רוצה להפגש אז חשבתי לעשות לו ערב שכולו כיף.....

אה אופס ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

תעשו דברים שאתם אוהבים ... לא כזה משנה מה העיקר שתשלימו זמן זוגיות יחד
אחרי הפסיכומטרי, כל דבר יראה לו "ואווו" כזה
אתם יכולים לשכור סרט ללכת לבית קפה לבשל ארוחה טעימה לעבור על כל מיני זכרונות משותפים (לקרוא פתקים שהוא שלח לך וכו') ומשהו מתקדם באמת
את יכולה לפנק אותו באמבטיה מלאה בקצף אההמ..

elena20

New member
אולי תלכו לסרט,שיהיה לו בהצלחה

אני גם עושה מחר את המבחן

mayane1

New member
שיהיה המון בהצלחה במבחן!!

תודה חיפושית על התגובה...... ושיהיה לך elena20 המון המון בהצלחה
............ אני יקח אותו לבית קפה , יתן לו ורד
גם בנות צריכות להביא פרחים לבן זוג!! וחשבתי לעשות עוד משהו.... העיקר שיהנה

itai199

New member
את מזכירה לי את החברה לשעבר

שהייתה מביאה לי פרחים מדי פעם,צודקת גם בנות צריכות להביא פרחים וזה פשוט כיף. דרך אגב גם לה קראו מעיין...

mayane1

New member
../images/Emo9.gif

וואלה.... אני שמחה לשמוע שגם בנים אוהבים שמביאים להם פרחים!!!

בהצלחה לניבחנים

ובאמת..צרות של עשירים מה שניקרא,יש כאלה שהם לבד ועושים את הפסיכומטרי הזה בלי שום תמיכה של בני זוג..

abcd80

New member
מה זה חשוב ?

לא נורא לעשות פסיכומטרי לבד בלי תמיכה של בן זוג והתמיכה הזו לא תקבע את גורל המבחן אלא ההשקעה והחריצות.

עצה ידידותית ../images/Emo39.gif

אם הלבד מפריע לך תנסי לצאת יותר, להכיר אנשים חדשים יותר, לבקש שיכירו לך, להכיר באינטרנט במקום לשבת ברחמים עצמיים ולכתוב בכל הודעה "לפחות יש לך בנזוג שיתמוך בך". רק משהו קטן שכדאי שתשימי לב אליו וזה בא מתוך אהבה אלייך
, ותאמיני לי שאני הייתי במקום שאת נמצאת בו כל כך הרבה זמן וזה לא מקום נעים בכלל.

סליחה?!

זה ממש לא בכל הודעה "לפחות יש לך בן זוג",אין לזה קשר בכלל,אני רק ציינתי שנחמד שיש גם בעת מיבחן,זה הכל. תפסיקי בבקשה לומר שבכל פעם זה מופיע כי זה לא כך. ותודה רבה לך על העיצות אבל מה לעשות שעוד לא מוצאים? לא ציפיתי לתגובה עוקצנית כזו ממך.

לא חושבת שזה נאמר בעוקצנות

אבל להגיד "צרות של עשירים" לכל התפוסים ששואלים כאן שאלות על מה לקנות לה ואיך להפתיע אותו, זה קצת מוריד את החשק לשתף ולהתייעץ כשטוב לך. ובלי קשר לזה, את צריכה להבין שאם יש לך בנזוג לאו דווקא אומר שאת עשירה, ולחילופין- אם אין לך זה לא אומר שאת עניה. את אומרת הרבה "יש כאלה שאין להם" כאילו חסרי הבנזוג הם רעבים באפריקה. ואני חושבת לזה שירי התכוונה, מבלי להתייחס אפילו לכל הפרחים והחיבוקים שהיא שמה בהודעה כדי שלא תקחי אותה כעוקצנות. אז אם אני עשירה אז אין לי צרות?

למעלה