ערב עפרה קיפניס

ערב עפרה קיפניס

לפי המלצת הגבירה, נסעתי אתמול לערב הסיפורים של עפרה קיפניס במעגן מיכאל. שמעתי את הרבע שעה האחרונה של סיפורי הילדים ואת הרצף שנועד למבוגרים. ההגשה של עפרה שבתה אותי ונהניתי להקשיב לה. למרות שהכרתי 80% מהסיפורים, זה לא הפריע כלל. דבר אחר שאהבתי מאוד, היה העובדה שאין אצלה גרם של חנופה לקהל. חלק מן הסיפורים היו קשים
להבנה, לחלק מסר מטריד. אבל במקום בו היא נמצאת, היא יודעת את היחסים שלה עם הקהל ואת הכבוד והאהבה שהוא רוחש לה, והיא מאתגרת אותו. היה יפה לראות קהל מעורב מאוד בגיל ובפרט נוער צעיר, שבמקומות אחרים אני בספק אם היו מגיעים. נראה כי בעבודה של שנים עם הילדים בקיבוץ, יצרה עפרה מסורת הקשבה לסיפורים בקהילה שלה. זה בעיני ראוי, בפני עצמו, להערכה רבה. היא הבטיחה שבעוד חודשיים תהיה תוכנית נוספת. מומלץ בחום.
לגבירה

שמחה שהיית שם../images/Emo13.gif

ותודה על דברייך ועל הסיפור. משום שעפרה אינה קוראת כמעט בפורום, אני מבקשת ממך רשות להעביר לה את הדברים. בברכה,

עפרה קיפניס.../images/Emo140.gif

היי יונה כחולה. אני אישית לא יכלתי להגיע למרות שרציתי מאוד לשמוע את עופרה. טוב שהיית וסיפרת לנו מקצת שבקצת.יש להעריך ערב כזה שעופרה מספרת בו כי היא מאוד מיוחדת הן בהגשה שלה והן בסיפוריה. שמחתי לשמוע שהיא מתכוונת לעשות שוב ערב כזה והלוואי ואוכל להגיע. חן חן פרי גן העדן.

זאבהו

New member
עפרה קיפניס

כמי שהכיר את יכולותיה הסיפוריים של עפרה מהקורסים בבית אריאלה, אני שמח לשמוע על פעילותה הברוכה.

למעלה