וואו.וואו.וואו.
אני לא יכול לתאר את ההרגשה. היה לי את המזל להשיג כרטיסים לשורה הראשונה,בול באמצע.מול הבמה. חברים,זו היתה חוויה. באמת שלא זכורים לי כמעט רגעים חלשים(למעט הביצוע של גבסו לסוף עונת התפוזים,שניסה להכניס אותו לנעליים גדולות מדי).. אפרת גוש הדהימה אותי עם ארול(איך ידעתי!ראו כמה עמודים אחורה),ביצוע ממש טוב.. שלום עם שיר כאב..אחחח... אהוד בנאי עם שירים שהוא כבר הוכיח שהוא יודע לבצע כמו שצריך..לילה שקט בביצוע שלו הוא מהבודדים שניתן להתווכח אם הם עולים על המקור.. דן תורן הרשים מאוד,וגם הג'אם של ברוזה ולהקתו העלה לי חיוך. הביצוע למים מתוקים..מצמרר..והמון כבוד ליהודה עדר שהביא אותה(אני מניח שזה הוא) ובהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בפני בית הבובות..הרבה ספקות היו לי ביכולתם,ואני עדיין לא מעריץ של החומרים שלהם.אבל היום הם פשוט נתנו שואו גדול..כל ההופעה רציתי לעמוד,ואז הם באו והקימו את כולנו..ואני נותן להם הרבה כבוד על זה.. אני מניח שסודות ההפקה ששירז חשפה בפנינו לא התגשמו בגלל העיכוב בזמן,וקצת חבל,אבל לא נורא..תמיד יש את שנה הבאה,לא? בנוגע לבחירת השירים,היתה מעולה..רק 3 שירים חסרו לי,עברנו את פרעה,תוק תוק תוק על דלתי מרום ושני מקסיקנים("לא יכול להוריד ממך את העיניים" לא בוצע מסיבה די מובנת..מעניין מתי נקבל את השיר בחזרה..) בקיצור חברים..ערב מדהים..ואני רוצה לשמוע מילה מאלו שהתלוננו על המיקום.. אוהב,ומחכה כבר עכשיו לשנה הבאה, הדרקון