ערב ענק!

משמרותי

New member
ערב ענק!

יקח זמן לעכל את מה שראינו וחווינו.נקווה שבמהרה גם ישדרו. מאיר לנצח

וואו.וואו.וואו.

אני לא יכול לתאר את ההרגשה. היה לי את המזל להשיג כרטיסים לשורה הראשונה,בול באמצע.מול הבמה. חברים,זו היתה חוויה. באמת שלא זכורים לי כמעט רגעים חלשים(למעט הביצוע של גבסו לסוף עונת התפוזים,שניסה להכניס אותו לנעליים גדולות מדי).. אפרת גוש הדהימה אותי עם ארול(איך ידעתי!ראו כמה עמודים אחורה),ביצוע ממש טוב.. שלום עם שיר כאב..אחחח... אהוד בנאי עם שירים שהוא כבר הוכיח שהוא יודע לבצע כמו שצריך..לילה שקט בביצוע שלו הוא מהבודדים שניתן להתווכח אם הם עולים על המקור.. דן תורן הרשים מאוד,וגם הג'אם של ברוזה ולהקתו העלה לי חיוך. הביצוע למים מתוקים..מצמרר..והמון כבוד ליהודה עדר שהביא אותה(אני מניח שזה הוא) ובהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בפני בית הבובות..הרבה ספקות היו לי ביכולתם,ואני עדיין לא מעריץ של החומרים שלהם.אבל היום הם פשוט נתנו שואו גדול..כל ההופעה רציתי לעמוד,ואז הם באו והקימו את כולנו..ואני נותן להם הרבה כבוד על זה.. אני מניח שסודות ההפקה ששירז חשפה בפנינו לא התגשמו בגלל העיכוב בזמן,וקצת חבל,אבל לא נורא..תמיד יש את שנה הבאה,לא? בנוגע לבחירת השירים,היתה מעולה..רק 3 שירים חסרו לי,עברנו את פרעה,תוק תוק תוק על דלתי מרום ושני מקסיקנים("לא יכול להוריד ממך את העיניים" לא בוצע מסיבה די מובנת..מעניין מתי נקבל את השיר בחזרה..) בקיצור חברים..ערב מדהים..ואני רוצה לשמוע מילה מאלו שהתלוננו על המיקום.. אוהב,ומחכה כבר עכשיו לשנה הבאה, הדרקון

N a V e

New member
היה טוב מאוד

אבל רחוק מלהיות טוב כמו במשמרות.מה לעשות,זו המציאות. עדיין כיף להיות שותף לערב כזה,במיוחד אם עד הרגע האחרון לא באמת ידעתי שאוכל לבוא(למרות שקניתי כרטיסים)-הצבא עשה הרבה בעיות. אתן סיקור מקיף יותר להופעה בסופ"ש נ.ב שירז,מגיעות לך רק תשבוחות על העמל המפרך וההתמודדות עם הקושי שמסביב.ישר כח !

הצבא..

הצבא הוא הסיבה שלא הייתי בשנה שעברה..במשמרות.. הקדימו לי את הגיוס,ואת המופע ההוא ראיתי מהשק"מ בבקו"ם... את ההופעה הזאת ידעתי שאני לא מפסיד,ויהי מה..ככה שאני נהנתי בשביל שנתיים :)

Cheat 2 Win

New member
מחזק טיעונים

מסכים עם הכל. בקשר ל"לא יכול להוריד ממך את העיניים" - אם והשיר היה מבוצע ע"י כלא 6 בקיסריה, זה היה ביזיון שלא נראה ולא נשמע. למזלינו הרב, יש את קוטנר ששם וטו על הופתעם של כלא 6 במופע השנתי. עם זאת, במידה ואמן מכובד לדוגמת שלום חנוך או גידי גוב (מענין שלא מביאים אותו) או אפילו כל אחד אחר שלא הופך את השיר למה שהוא ממש לא, השיר היה יכול לקבל בחזרה את האיכויות הכל כך מיוחדות שלו. בשנה הבאה אני מאמין שכולנו כבר נשכח מהביצוע של כלא 6 והשיר יוכל לחזור לבמה. רק שתעבור עלינו שנה בלי עוד חידושים מבישים כמו השיר הנזכר למעלה. אפרופו סוד הפקה, לא זכינו לשמוע את השיר שכתב מאיר לבוב דילן שהובטח. לא נורא, נסלח. אך אני מאוד מקווה שבשנה הבאה נזכה לשמוע ביצועים לשירים המוזכרים.

Muznach

New member
לא הייתי...

גם בשנה שעברה לא... דווקא עכשיו שזה ממש ליד הבית :/ מצטער קשה לי לערבב את כל המיינסטרמיות הזאת עם מאיר אריאל... מקווה שנהנתם :) ואם איי פעם חשקה נפשכם בעוד ערב מצומצם כמו שהיה בבית של תרצה לפני חודשיים+, תפסו יוזמה תארגנו משהו ויחכו לכם 70 בתולות בגן עדן...

Cheat 2 Win

New member
מדהים.

קשה לסכם משום שהיה כל כך מדהים. הביצועים היו מרהיבים. אפרת גוש ביצעה את ארול בצורה מושלמת, שליחי הבלוז היו נפלאים לאורך כל הדרך ושחר ואהוד ביצעו את שני שירים שלא קל לבצע אותם (לדעתי). מחמאה מיוחדת מגיעה לבית הבובות שלא פישלו באף אחד מהשירים עם ביצועים מרהיבים. אלו הם רק הצעירים. דין דין אביב הרשימה אותי מאוד, שלום חנוך נתן הופעה מדהימה עם שיר כאב, סוויסה הצחיק אותי עם הכנסי כבר לאוטו, אביב גפן נתן הופעה מדהימה עם נשל הנחש, רונית שחר היתה מצוינת, אהבתי מאוד את מיקי קם ויהודה, על אהוד בנאי פשוט אין צורך להוסיף מילים ודורקה בן זאב היה גדול. מה שפחות אהבתי, זה הביצוע של גבסו לסוף עונת התפוזים (התאכזבתי מכך ששלום לא ביצע את השיר), דייויד ברוזה ומיומנה שלא הבנתי למה נותנים ללהקת מתופפים לשיר ולענתז על הבמה (מה שקרה שם עם הבנות היה מביך) וגם היה ארוך ומייגע מידי המופע שלהם. ציפיתי גם מנורית גלרון להרבה יותר, היא עשתה ביצוע ג'אזי כזה ולא אהבתי. לסיכום, אחד המופעים הטובים ביותר שנכחתי בהם. נהניתי מכל רגע, כל הכבוד לתרצה, לשירז ולאמנים הנפלאים. אם ירצה השם, נתראה גם בשנה הבאה.

AVI82

New member
חוויה רגשית חזקה.

הביצוע של אפרת גוש לארול היה גדול,אהוד בנאי פשוט זמר ענק,גם 'ברנרד ולואיז' של אהוד ושחר היה מצויין ודוקא שי גבסו שר יפה את 'סוף עונת התפוזים' ואת 'לא תתפוס אותי' הוא שר לא משהו,הייתה הפקה מצויינת וקטעי הוידאו מוכיחים שהיהודי היקר היה פשוט מלך. נ.ב: מי זה היהודי הנחמד ומזוקן עם הכיפה שהיה ממש בהתחלה? מישהו מכיר את השיר הראשון והיפה ששרה רונית שחר?

Margarita chum

New member
מסכימה איתך על כל מילה ועונה...

לגבי השאלה הראשונה, הבחור עם הכיפה הלא הוא אודי אריאל ששר את "מים רבים". השאלה השנייה, רונית שחר, שירה הראשון שמו "רחל". :)

AVI82

New member
אודי אריאל?

אני בוש ונכלם.איך לא זיהיתי? בכל מקרה אני מודה שהארת את עיניי.

זה לא היה אודי, זה היה אשר לוי!

אשר לוי, איש צדיק ששר את "מים רבים" השיר הראשון של הערב. גולו גולו גולו גל...

AVI82

New member
היה לי באמת קצת מוזר

הזקן-זקן אהוד,אבל הקול-קול אשר.

Margarita chum

New member
אוף זה מה שדניאל ידיד שלי אמר לי..

אני עוד הייתי בלי משקפיים... :( היה לו ממש המון זקן לא? חח גם כן טעות, מה אכפת לי...

משמרותי

New member
אשר לוי ../images/Emo98.gif

חבר ותיק של מאיר,איש יקר. השיר ששרה רונית יקירתנו נקרא רחל והוא נמצא בדיסק החדש שלה

AVI82

New member
יש לו רפרטואר מוזיקלי כלשהו?

כי הבחור ממש נגע בי.

idk

New member
היה נהדר

כולם ביצעו את השירים מצויין ודווקא אהבתי את הביצועים של גבסו, גם לסופונת התפוזים וגם ללא תתפוס אותי וכולם היו מצויינים והקטעי מעבר גם היו נהדרים! כל הכבוד לכולם! לא נשאר רק להתגעגע

תמונות מהערב..

יש תמונות שאני צילמתי,מישהו מעוניין שאני אעלה? בנוסף,מישהו יודע אם יתפרסמו תמונות באחד האתרים?

Margarita chum

New member
בטח תעלה!!!! ../images/Emo9.gif

נראה לי אני זוכרת אותך... אז שלח לי מסר עם המסנג'ר שלך ונראה אם אני זוכרת אותך
(אני ישבתי בשורה שנייה באמצע אז בטח היינו ממש קרובים..

למעלה