ערב ספורים

נמצק

New member
ערב ספורים

היום בשעה 2000 יתקיים בבית אריאלה ערב ספורים במסגרת הבמה המקצועית. נעם קרבי יעלה מספוריו של יוסל בירשטיין. דניאלה פרנק תספר ספורי אוכל. יענקלה בהט יספר ספורים מאחורי הסורגים. יהיה גם כיבוד ויחולקו מתכונים. יהיה מעניין גם טעים. בואו בהמוניכם.

נמצק

New member
כל הכבוד לחברה משנה ב'

שבאו בהמוניהם לערב הספורים. חלק מהם אפילו נשאר עד הסוף. היה בסדר. אבל מה אגיד לכם? זה היה יותר מידי קרוב ליום המספרים הבינלאומי והחגיגה שהיתה בו. לעמוד בצל ארוע כזה............................ זה קשה. אבל היה בסדר.הקהל נהנה. הגיע לאן שרצינו שיגיע, וזה מה שחשוב. לא?

יש לך יכולת של מספר סיפורים אמיתי

נתת אתמול הופעה נהדרת של מספר סיפורים אמיתי, אהבתי הנחיה וסיפור /אגדה אורבנית שעשית נכון בשקט ברכות התרגשתי מהתקדמות ביכולת ,ושינוי צורה בדרך שבה סיפרת סיפור אותו שמעתי ממך לפני שנה, התפעלתי מיכולת שמיעה, עריכה והבנה של,אימוץ סיפור אותו לקחת ממספרת סיפורים והפכת לשלך. אני שמח שסיפרת כה קרוב לאירוע אחר, שיש לך אפשרות לעשות כל כך טוב להיכנס ולצאת בסיפורים לחיות את הסיפורים מה"הגיע הקהל לאן שרצינו שיגיע", ללא מתן של הנחה למילים שבסיפור.
הצלחת אתמול להעמיד חץ במטרה, (באם תרשה לי להשתמש בדמוי שכה אהוב עליך) הקהל? מה שצריך לדעת , שמה שצריך לראות זה רק את החץ נעוץ במטרה. את הדרך? האם החץ עף או שננעץ אחרי שהיא צוירה, את זה שהרגשת, את הדרך שעשית , את שהיה לפני, את הדרך הצלחת לנתק ולהעמיד מולי כקהל הופעה של מספר סיפורים אמיתי. תודה לך על הופעה של מספר סיפורים בברכה משה אם עמדת על הבמה והצלחת לנתק הרגשה פנימית מצורה שבה עשית אז

זה לא התכוון להיות פירגון, רק ביקור

זה לא היה פירגון זאת הייתה ביקורת שלי להופעה שלך, אם הייתי חושב אחרת, הייתי כותב אחרת. אותי מעניין לדעת אם ההרגשה של יציאה מהופעה בהרגשת ריקנות, כאילו הקהל שאב ממך את הפנימיות מאפיינת את מספר הסיפורים בכל חיו או רק בתחילת דרכו, כי זאת הרגשה שאני שונא.

נמצק

New member
תראה, אינני יודע. אבל.............

אני מניח שזה קרוה תמיד. אם אתה משקיע, ולומד,ומכין, ומתכנן, אתה נכנס למתח של עשיה.במקרה הפרטי הזה שלי היו לי שני ארועים גדולים. יום המספרים הבינלאומי והארוע של אתמול בערב. ליום המספרים הכנתי ארבעה ספורים ולא שנים. מרבית המספרים הופיעו פעם אחת והכינו שני ספורים. אני הופעתי פעמיים לכן - ארבעה ספורים. וצריך להיות שם סופר דופר פלוס. ויש מתח לקראת הערב ויש ציפיה, והערב עובר, אבל רגע................יש את יום חמישי. עדיין אי אפשר לעבור לעמידה חפשית ואתה עדיין בדום מתוח. ולומד, וחוזר ומשנן ומתרגל. והערב מגיע...................ונגמר. והזו. כל המתח משתחרר. הכל מתרפה. אז אין מה לעשות, יחד עם הרגשת הסיפוק על שני ערבים נפלאים שהיו באה מין הרגשת ריקנות כזו.אני מניח שזה תוקף גם מספר ותיק לאחר השקעה גדולה - והצלחה.טוב למה שונא? זה כיף. מין הרגשת שחרור. כמו ציפור.למה שונא? זה הזמן לחפש הר חדש לטפס עליו. לא?

צערי לא הגעתי

עסוק בלספר סיפורים למורות הייתי אבל אני מאוד שמח לשמוע שהיה טוב ובכלל אני חושב שאתה מספר נהדר עם נשמה וכוונה ידידך אילן

עסוק בלספר סיפורים למורות הייתי

אמר יודה לאובי ואן קנובי. כשחיסלו את אבירי הג'די. תרגיע אילן, שלא יעלה לו לראש ויחשוב שהוא כבר שחקן בנבחרת אנגליה, בנתיים הוא רק מספר סיפורים במקום טוב בליגה הישראלית.

נמצק

New member
טוב מה איכפת לך?

למה אתה סונט בו? תן לו. מצא אוזן קשבת אצל המורות. הנח לו להנות. סוף סוף מצא מי שמקשיב לו. מורות- שיהיה מורות. סחתיין אילן. ימותו הקנאים. חוץ מזה מה שעולה לי לראש זה רק כובע של נבחרת אנגליה שאיזה חבר תמהוני שלי נתן לי אתמול.

כמובן שכולם מוזמנים

רק תתקשרו ונתאם זה כזה של הרגע האחרון ואני מטייל עם משפחתי ומזמין להצטרף אבל כבר חושב על יום סיפורים בטבע , אני אוביל מסלול יפה ושם תחת כיפת השמיים מוקפים ביצירתו של הבורא סביבנו נספר על החיים ועל מה שיתחשק אז תגיבו חברים ואם יש קליינטים אז עלי האירגון

למעלה