ערב סיפורים אשיים

meravi72

New member
ערב סיפורים אשיים

קצת באיחור ,אבל לכל המתעניין,היום 29/5/07 מסתיים קורס סיפורים אישיים של אבי הדרי בבית אריאלה. כולכם מוזמנים לערב קצר של סיפורים אישיים. להתראות

נמצק

New member
נווווווווווווו בחייך. ככה עושים?

ברגע האחרון? ואני בכלל הגעתי לראות את ההודעה רק בשעה 2200. להבא תודיעו לכל המאוחר שבוע קודם. אלא אם כן.......... אתם לא מתכוונים ברצינות שנגיע.

meravi72

New member
נמצק צודק

מה לעשות שהייתי כל כך עסוקה שפשוט ברח לי להודיע בפורום, אבל באמת,עכשו שחזרתי מהערב,היה ממש נחמד ועל כך יעידו ודאי אחרים... היו מספרים מצוינים, והיו טובים וטובים פחות כמו תמיד.. אבל בסך הכל אוירה נעימה וכיפית,סיפורים יפים יפים ואני מאד מאד נהיניתי,אז מקוה שבפעם הבאה אני לא אשכח ,אבל ישנם עוד אנשים בפורום שיודעים על כך וידעו וחבל שלא הודיעו. נו,טוב עבר להתראות בפעם הבאה

בפעם הבאה

להכניס ללוח האירועים. כל אחד יכול להציע אירוע וחבל שלא. פשוט ללחוץ על "לוח אירועים" ולמצוא שם את הקישור ל"הצעות הגולשים". בברכה,

מירבי, הייתי ונהניתי מערב...

נעים שהשאיר טעם של עוד בזכות הסיפורים המעניינים, אווירה האינטימית והנינוחה שתובלה בקורטוב של התרגשות. ניכר היה שהמספרות חשו בנוח עם הסיפורים שלהן ועם הקהל וכמובן.......... הפרגון ההדדי. עלו והצליחו. לילה טוב

טוב לשמוע על../images/Emo45.gif וטוב

לקבל חזרה את השלווה היערית שנעדרה לנו כל כך הרבה זמן

../images/Emo51.gifאילן../images/Emo13.gif מתחילה לתכנן את...

השנה הבאה ושקועה בסיום כל המטלות של השנה הזו. ומה איתך, אילן? הגם אתה נערך לשנה הבאה במע' החינוך? אם זוכרת אני נכון אזי...זה היה הכיוון הדרמטי
שלך. המשך יום נעים,

אם כבר שאלת../images/Emo8.gif

אז קבלתי 95 במבחן מעשי שבו למדתי דרמה במשך 90 דקות תלמידי כיתה ט ואני גם מספר להם סיפורים והם אוהבים את זה כל כך והורסים את התדמית של הנוער של היום שלא מעניין אותו שום דבר.

ואם כבר ענית אז....../images/Emo13.gif

וברכותי להצלחחתך. מאחלת לך שתהנה מהמקצוע, כפי שאני נהנית עד היום. אגב', בכל הזדמנות אני מנסה לשלול את התדמית הזו של הנוער. יש לנו נוער שמתעניין רק שצריך להבין איך לעניין אותו וכו'. זו הסיבה בגללה החלטתי ללמוד לספר סיפורים - כדי להשתפר במקצועי. שיהיה לך בהצלחה. שתהנה מכל מעשיך בכל רגע, בכל יום, בכל שנה למשך כל חייך
. שבת שלום,

למעלה