ערב נעים ... חדשה .. שלום לכולן !! שיהיה ערב נעים .
ש שנטי באבא New member 5/7/07 #1 ערב נעים ... חדשה .. ../images/Emo6.gif שלום לכולן !! שיהיה ערב נעים .
ש שנטי באבא New member 5/7/07 #2 סליחה .. ערב נעים - לכולם !!! לא הבחנתי שיש פה גם את חברינו מהמין השני .. מתנצלת מהלב ..
ש שנטי באבא New member 5/7/07 #5 למען ההגינות .. באמת שלא שמתי לב .. אזזזז .. ממצב פה? כאילו אני מבינה שזה המקום שמקבלים רווקות בשמחה ולא חושבים שזו איזו מחלה או "מה קורה איתה ..." ... מה אני אגיד לכם .. אני כבר מרגישה בבית
למען ההגינות .. באמת שלא שמתי לב .. אזזזז .. ממצב פה? כאילו אני מבינה שזה המקום שמקבלים רווקות בשמחה ולא חושבים שזו איזו מחלה או "מה קורה איתה ..." ... מה אני אגיד לכם .. אני כבר מרגישה בבית
ש שנטי באבא New member 5/7/07 #7 את האמת שלא .. היי .. מה לספר ? אני סטודנטית .. גרה במרכז הארץ , עובדת במחשבים לא שותה דיאט קולה וגם לא קולה רגילה את האמת שיש לי סלידה בכל מה שקשור בגזים
את האמת שלא .. היי .. מה לספר ? אני סטודנטית .. גרה במרכז הארץ , עובדת במחשבים לא שותה דיאט קולה וגם לא קולה רגילה את האמת שיש לי סלידה בכל מה שקשור בגזים
ש שנטי באבא New member 6/7/07 #9 ../images/Emo8.gifלא רק .. אבל בעיקר גם נס קפה .. אייס קפה (מלאאא קלוריות !!!! )