ערב מצוין!

צופי.

New member
ערב מצוין!

נראה לי שפספסתי כמה דברים... מישהו מוכן להסביר לי במה בדיוק דנים בפורום הזה? ו... סליחה שלא הצגתי את עצמי- שמי צופי, כפי שכבר נוכחתם\ן לדעת וזה מלשון צוף או צופן או מה שתרצו. אני חיה לי את שנות העשרה המאוחרות שלי (עוד מעט 20) בנחת ובשלווה ורק מחכה שהעולם יחליט כבר להתפכח. אני אוהבת מוסיקה (כמו כולם) אבל הכי הכי את השקט שבטבע ובחלומות. זהו בערך. לילה מתוק מתוק לכווולם.

ממ... אז זהו.. ש.....

בס"ד שק"ר שלא כל כך "מתעסקים" פה בכלום... פשוט מעבירים כאן את הרגעים היפים של החיים... אבל למה אזרח שולי שכמוני יסביר לך... נחכה שגחלילית הנהרות תבוא.. היא תעשה את זה בצורה הטובה היותר.. ואפילו תוסיף לסיום "רק טוב"... חג סוכות קשר לכולם... (כן כן.. אני יודע שכותבים "כשר"..מממ.. .. מסרים עמוקים.. מה לעשות)

צופי.

New member
לילה לבן

יש לך שם ממש יפה. ומי זו הגחלילית הזו שכולם מדברים עליה?

סילבסטר

New member
בנוגע לגחלילית

אז היא סתם אחת מדהימה שיש לה איזושהי פרספקטיבה ויודעת להוציא מהרע את הטוב וכל בוקר לדעת שלא רק לדאוב החיים הם זורמים לבעלי הכנף ונחל קט לעיתים ממריא כמעט עף אז זהו בעצם ואולי שום דבר לא אמרתי למרות שכבר די מאוחר אז ברוכה הבאה לפורום מיוחד עיצמי את עיניך וקבלי חיוך מיוחד מאחל לך סילבסטר מוועדת הקישוט כי על וועדת קבלת הפנים נפלה רוח שטות

המממ....

תודה
... הממ. אני לא יודע.. כשאני יתחיל לדבר עליה גם אני יספר לך סיפורי מעשיות... אבל מה שכן.. המציאות והיא... לא קשורים אחד לשני.. יותר מידי... :)..

letter55

New member
תודה המממ........ ../images/Emo96.gif

בוקר טוב לא לדבר על גחלילית אדם חי במיוחד לא רק זוהרת אלה גם יוצרת ועל כך נתנה את ידה המושטת אמרה כי טעיתי וסלחת לי שאני רק בן אדם והבנת שלטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית ואך את אומרת רק טוה letter

letterrrrrrrrr

בוודאי שאני יוצרת... ואלה השעות הכי מיוחדות לי ... כשאני יושבת על ערסל מחוטי עכביש... ורושמת לי הגיגים כאלה ואחרים רק טוב!!!!!!

לילה לבןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo3.gif

זה בדיוק העיניין על בני אדם.... (צופי מקווה שתקראי) סיפורי מעשיות הא???
אני ישנתי בלילה על העץ או אתה??? ומי הכין בכמה שעות האחרונות עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים??
ומי מצחצח את המשושים שלו כל יום?? הא?????
ועוד אומרים שאני לא קשורה למציאות.... עולה על המטאטא שלי ועפה לחפש איזה עץ רענן לנוח עליו.... או אולי אלך לבקר את יתוש החורש.... רק טוב!!!

צופי..... הבהרה

גחלילית זו אני בכבודי ובעצמי.... עפה לי בשמיים וקוטפת כוכבים מכינה מהם אבקות מסוגים שונים וגם עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ואני... אממממ יושבת לי בדר"כ על איזה עץ חביב שאני פוגשת בדרכי וצופה במעשי בני האדם... שלפעמים הם מוזרים בעיניי ולפעמים משעשעים וברוב המקרים מסקרנים... רק טוב!!!

אמממ אזרח שולי??!!!

בהחלט לא שולי..... ממש לא שולי... בקיצור לא-שולי וסוף פסוק לשפרירית ולמוס!! רק טוב!!!

desert water

New member
הממ...

זה מה שיפה כאן... זה פורום חופשי שכזה... כתבי מה שאת רוצה והוא יתקבל בברכה... וסוכות-קשר... אם אומרך כך...דאג שיתגשם! :) או שלפחות יתגשם בשבילך...גם אחד מתוך כולם זה משהו!... בסיעתו דה שמייאה... אין לי מושג אם זה מאוית נכון, בכל מקרה, זה ארמית! אז מה ההבדל...ובחזרה לעברית...בסיוע השמיים... למרות שאני בעד סיוע של דברים יותר קרובים... חג שמייח!

צודקת!!!!!!!

הכל מתקבל כאן בברכה... כל עוד הוא בא ממקום טוב וכוונתו רק לטובה... כולנו נשמח בו!! רק טוב!!

צופי, ברוכה הבאה אל פורום נעלה זה

בפורום זה אנו משתדלים לעשות בכל אשר רואות עיני רוחך ובכל משאלות ליבך. גילך הוא גיל יפה לבנות ולהחליט, ואנו כן תמיד לך יד נושיט. רק אל לך לחכות לדבר, העולם לא יתפכח לא בזמנך ולא לעולם. אז כל עוד אנו יודעים שדי בהיותינו בהירי מחשבה צלולי תקווה ונאורי דעת יש בידינו לשנות את העולם. אז אם את רוצה עולם אחר אל לך לחכות לדבר!!! קומי ותפעלי. אני אישית די אוהב את העולם כפי שוא, אבל שוב אני מפלנטה אחרת שם היה יותר גרוע. סגול שייך לועדת הקבלה העליונה של ועדת המעקב הזמנית של..... בררררר אני מברבר היום.

סגוללללללללללללל ../images/Emo24.gif

כמה שאני התגעגעתי אליך!!!!!!!!!! ואין ספק שאתה מה-ועדה העליונה!!!! חג שמח ורק טוב!!!!

צופי........ ../images/Emo22.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו!!!!!! אנחנו כל איש בתורו ובזמנו מדברים... יותר נכון כותבים על התקוות שלנו החלומות שלנו על הא ודא ולפעמים גם על דע... ובעיקר אנחנו מנסים לעשות, לחשוב, לחלום, לצפות, להרגיש וכו´.... משהו שיגרום לכולנו להרגיש הרבה יותר טוב.... אז..... ברוכה הבאה והנה אני מגישה לך שקית של כוכבי מזל ואושר שאי ברכה ורק טוב!!!!

למעלה