ערב מצוין

טוב,

שירותים במרכז הבית - להוסיף להם גוונים כתמתמים, צהובים, חרס, מתכת, וצמחים חיים או במקרה הכי גרוע ממשי. מראה בשירותים שלכם בקיר עם החלון מראה באגואה מחוץ לדלת חדר השירותים בחדר השינה שלכם ספירלה במתחם שבין הדלתות לחדרים קריסטלים ביציאה למרפסת מהסלון חממי את המטבח שלך עם קערת פירות צבעונים וציורי פירות וכך גם לחמם את הממד שהוא חדר קר ביותר... לא אוסיף עוד המלצות, כי מבלי לראות את הדברים בעיניים. הדברים עדינים ולא פשוטים... איפה את רואה את החוסר באזור הזוגיות?

didi10

New member
וואו

נפעמת כולי וכמובן כהרגלי בימים יש לי שאלות 1. כתבת "מראה בשירותים שלכם בקיר עם החלון" סימנתי במפה את מס' 1 האם זה המיקום שאליו התכוונת? אבל אז לא תשתקף דמותנו בזמן השינה? 2. מראת הבגואה מחוץ לשירותים שלנו סימנתי ב 2 - ככה לתלות על הדלת? 3. "ספירלה במתחם שבין הדלתות לחדרים" הכוונה למזדרון? בין החדר שלי לחדר של הילד (הממ"ד)? סימנתי ב 3, האם למיקום הזה היתה הכוונה? וגם סימנתי את החוסר באז' הזוגיות, הפינה של החדר, ששוב נראית רק בשרטוט, בחדר הפינה לא נראית. וכמובן ים של תודות להתייחסות האישית וליעוץ הלבבי

החלפת מפה...../images/Emo4.gif הפרטים שונים כאן...

לא רואה את המספרים שכתבתמספרים... 1. מראה בשירותים בקיר הפנימי שגובל בחלק החסר 2. אם ה"ככה" שהתכוונת איליו הוא על הדלת מבחוץ ולכיוון החדר אז כן, ככה. 3. ספירלה באמצע התיקרה המושתפת לכל החדרים שיש שם לסיום, יש בתים עם חוסרים גדולים יותר,לא להלחץ, עשי את הדברים, את כל מה שנדרש כדי שזה יצליח המתיני 45 ימים וראי מה קורה... ערב נעים

didi10

New member
אותה גיברתת בשינוי האדרתתת../images/Emo140.gif

נראית לי יותר ידידותית אני יעבוד על השינויים ואצלם אותם ייקח לי קצת זמן כי אני די עמוסה עכשיו אבל אני אסיים את כל הפרוייקטים האלו! ובזמן הקרוב!

למעלה