ערב מצוין

didi10

New member
ערב מצוין../images/Emo39.gif

היום התוודעתי אליכם ואני ממש מתפעלת, נמשכת אל הפנג שווי מזה זמן רב, ושיניתי לא מעט דברים בבית בעיקבותיו (למרות ששינוים זו דרך חיי) אגב, רואה כאן המון בנות מאומנות שימושית אז ממש אחלה. יש לי כמה שאלות. אני מצרפת את השרטוט של הבית (עמלתי כשעתיים עליו, השרטוט הישן נעלם לי), הכניסה לבית היא מכיוון צפון, בין המטבח לסלון. השאלות שמטרידות אותי ביותר הן: -המרפסות שלי הן נחשבות בליטות או חסרים? ועפי' הכיוונים מה ההשפעה של כך? - כפי שניתן לראות כל החלק הצפוני של הקריירה אצלי נמצא במעלית של הבניין, חיזקתי קצת את האיזור עי' מראה עגולה שאיני בטוחה שנמצאת במקום הנכון, מה לדעתכם המקום הנכון עפי' השרטוט? - שאלה שמאוד מאוד הטרידה אותי- אם מנסים לעצב את הסלון עפי' הפנג שווי זה יוצר לא מעט בעיות עיצוביות, למשל- אם בסלון צבעים חומים ואז לידם מתחיל איזור הקריירה, יש להשתמש בכחול, לבן (לחיזוק המים),סגול וכו' (לא הצבעים של הסלון שלי), ואז יש איז' העושר- גם שם נוספים צבעים, אצלי יש גם את מרכז הבית שם- צבעים נוספים, חומרים נוספים, מרגישה קצת קונפליקט בין המשיכה לזה לבין הצורך בשילוב הנכון. יכולה לצרף גם תמונות של הסלון, אם זה יועיל. תודה, דנה.

חג שמח ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo183.gif

בואי נאמר כך: במה את רוצה להתחיל? בעיקרון כל מה שקושר לבית שלנו דרך הרצפה או הגג שייך לבית. אם זו בליטה או חוסר אפשר לדעת רק ע"י מדידה מדויקת וחישוב היחס של שטח בליטה/חוסר לשטח הבית... אין ספק שאצלך בבית יש מזה לא מעט. אני קוראת את מה שאת כותבת וברור שיש דברים לא מעטים שאת "מבינה" בצורה לא נכונה. אז ביחרי נושא שבו את רוצה להתמקד ונמשיך משם לאט לאט... מה אני ממליצה לך להיות פתוחה לגמרי ולא להשתמש במה שאת יודעת כבר... אין צורך בתמונות כרגע

didi10

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif../images/Emo137.gif

תודה לתגובתך. באופן עקרוני הייתי רוצה לדעת מהן השפעות של חוסרים ובליטות (בגלל שיש אותם אצלי לא מעט). הוספתי למפה סימונים של הכניסה, מה שבמיוחד מטריד אותי זה החוסר הרציני באז' הצפון (ובאמת הייתי מובטלת פעמיים ותקופות ארוכות בדירה הזו) איך אפשר לחזק את האיזור הזה? מה המקום האידיאלי לתלות מראה עגולה/אובלית (סימנתי בכחול את המקומות האפשריים). ושאלה שהטרידה אותי (אחרי שקראתי קצת בפורום) זה המיקום של השירותים+מקלחת שלנו, מה ההשפעה שלהם במיקום הזה, ואיך לנטרל? (השירותים בחדר השינה שלנו אינם פעילים, סגורים ומשמשים כמחסן). מקווה שלא יותר מידי שאלות.. משתדלת להישאר פתוחה

בוקר טוב דידי

באופן כללי ביותר, ובלי להתיחס לביתך, כשיש חוסר יש חוסר באנרגיה מהכיוון שבו נמצא החוסר כשיש בליטה יש עודף באנרגיה מהכיוון שבו נמצא העודף. מבלי לראות את הבית שלך יהיה קשה מאוד להמצליץ על מיקום המראה אם זה אפשרי הייתי שמה שתיים, בקיר הכניסה בצד ימין, ובקיר הסלון. (מסייגת שוב, כי אני לא רואה איך זה משתלב) מה צבע השירותים הפעילים בביתך? רק לידיעה כללית, מחסו אינו "טוב יותר משירותים, ולפעמים אולי יותר גרוע. בשירותים יש זוזה לעיתים, במחסן הרבה פחות. למה יש צורך במחסן ליד חסר השינה? זהו בית בבית מגורים או בית פרטי?

didi10

New member
../images/Emo140.gifאחהצ' טוב.......

קודם כל תודה לתשובתך, את המראה תליתי בכניסה מימין, בסלון התלבטתי אך לא הרגשתי נח שחלק מהדמות משתקפת בסלון. צבע השירותים - כלים סניטרים צבע קרם, ארון אמבטיה צבע בוק, הריצוף קצת ורוד עם קצת בז', והקרמיקה בקיר מין בז'י. אני רואה שהשירותים יוצאים חלקם במרכז הבית וחלקם בדר' מערב (לא התיחסתי אליהם בעבר) ואחרי ההסבר שלך בודקת שבחדר השינה שלי יש "ביס" שנופל בדרום מערב (בין ד.מע' למערב) שזה גם נישואים, איך אפשר לתקן? אציין שכאשר נמצאים בחדר הישנה הוא ריבוע מושלם, ללא ביסים. בקיצור כל אז' הנישואין שלי מותקף! לעבור בית???

didi10

New member
עוד תשובות.......

הבנתי ששירותים בחדר השינה הינם שוים להפסד כלכלי, לא? (למרות ששנינו שכירים). השירותים לא בדיוק מחסן. יש שם את שואב האבק וזוגות נעלים (קייצים). גרים בדירה, אבל לא הייתי מתנגדת לבית פרטי... הזוגיות, טוב עכשיו כבר עובדים על זה תקופה, אבל עד עכשיו היה צריך המון עזרה! ומתכננים ילד נוסף...

didi10

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gifאחרי "ניקוי" מסיבי אתמו

אתמול בערב עבדתי כ3 שעות בחדר העבודה שלנו, הוצאתי 3 שקים לזריקה, פשוט מטורף. עדיין לא סיימתי לגמרי, מקווה להמשיך היום, חבל שלא צילמתי אותו "לפני" ובמהלך הניקוי וכמובן גם אחרי, אבל אני אצלם אחרי ואעלה (כשאסיים סוף סוף)

didi10

New member
צילמתי (מאחרת לעבודה בהסטריה)

וזה עכשיו, באמצע, לא להיבהל לא סיימתי

didi10

New member
חחחחחחח יופי תלחיצי אותי עוד../images/Emo8.gif

השולחן אינו שחור אלא חום כהה, השולחן השני הוכנס לחדר כשבעלי יצא ללימודים לפני כשנה (סיים כבר בקיץ), כדי שיהיה מקום עבורו ומקום למחשב (כמובן שבפועל היה עובד במרפסת =פינת עישון) החדר צבוע כולו בצבע צהבהב, באמצע בורדר תינוקי, כי זה היה החדר של הבן שלי שהעברתי אותו לחדר אחר בגיל שנתיים... (ואני נתקעתי עם הבורדר) החדר עדיין לא סיים את הניקוי שלו, צילמתי לכם אותו באמצע, אצלם שוב כשאסיים ויהיה מסודר (יקח עוד יום יומיים...) אבל מה עם פינת הזוגיות בבית שלי? האז' מותקף לחלוטין, לא? שירותים שבמרכז הבית+מערב הביס מהחדר, האיזור החסר שגם בדר' מערב+ מערב????

דידי,

אני יענה לך, את תראי לאט לאט... כשאני נהנית...אני משהה...
אני מעדיפה שאת תחכי מאשר שאני אתן משהו שאני לא שלמה איתו... אלה לא תשובות מהשרוול, אני מעבדת את הנתונים וזה לוקח זמן... לא להילחץ, זה לא תורם לכלום, ממילא זה כבר קיים, רק צריך ללמוד להתמודד עם זה וזהו! הגידי, המסר היה ממך בלילה? אני לא כל כך זוכרת... אם כן, אז שילחי מחדש כי מיהרתי להגיב... של מי המדים?
ערב טוב

didi10

New member
אם את נהנית.........

אין בעיה לא נלחצת (עוד רגע חוזרת לעשן...) סתם
המסר היה ממני, תודה על מהירות התגובה (ראיתי רק בבוקר) המדים של בעלי ערב מצוין

למעלה