ערב מממממצויין לכם

GALI02

New member
ערב מממממצויין לכם

אז ככה:(אני רואה שהייתה הרבה פעילות כאן היום ואני מקווה שאני לא אשכח אף אחד) ג´סי-המון במזל לחברה שלך. אוטוטו הרגע שלך מגיע והנסיכה הקטנה תגיח לאוויר העולם.(ותהיה לנו חברה חדשה בפורום...חחח).תהני לך ביינתיים מהצפייה. את בטח כבר מדמיינת איך היא תיראה. אגב, יש כבר שם? מרין-אני רואה שהתגברת על הלילה המפחיד שהיה לך. אם משעמם לך בעבודה את מוזמנת להתקשר אליי אין לך מושג כמה לי משעמם בעבודה הזאת רוב הזמן. ומה קורה עם אריאל? ניסיתי להבין מההודעות שכתבת אבל לא כל כך הצלחתי, הכל טוב? ריקי- קושי בנשימה? מה קרה??? את בסדר עכשיו??? חוץ מזה הכל טוב? ניקול- היחידה שלא ראיתי כותבת כאן בימים האחרונים. איפה את ומה שלומך??? רונן- לא רק שניגשת בסוף לבחן גם יש סיכוי לאיזה משהו חדש? אל תשכח לעדכן אותנו ובהצלחה. חוץ מזה , ונראה לי שאני מדברת בשם כולם, אני שמחה שלא כתבת שום מכתב פרידה כי אתה כבר חלק מהפורום הזה וחלק חשוב. ליאור- שמדי פעם מראה את פרצופו כאן וזורק איזו בדיחה או שתיים. מה המצב איתך? פיספסתי אותך אתמול. נרדמתי כמו מתה... ולכל החדשים רציתי לאחל ברוכים הבאים לפורום המדהים הזה. אני אשמח לשמוע את דעתכם ולייעץ ולהיוועץ אתכם. תמיד כיף לשמוע דיעות של אנשים חדשים ואתם תיראו שלא תירצו לעזוב!!! אוהבתתתת המון
גילי

jess ועוד

New member
מממ.. תודה אבל

אני מקווה שהיא תתחיל בפורום תינוקות לפני אכזבות מה שכן הקלדה עיוורת בטח כבר יש לה

GALI02

New member
ברור . חס וחלילה אכזבות

אני מאחלת לך ולה ולכולם רק טוב. בלי אכזבות. בטח לא בגיל 0. ממה כבר יש לה להתאכזב? אוף החיתול הזה לוחץ? אוף עוד פעם אמא דוחפת לי ת´מוצץ המעצבן הזה לפה! חחח

ronen1981

New member
ערב טוב גילי היקרה...

כן כן אני בבית מוקדם למדי (מ8 בערב כבר :) ) ואני כבר מזמן לא עשה רעש מכל בחורה שאני רואה ונראת בעיני כי בין זה למשהו הדרך ארוכה................................................ חןץ מזה אין לי מוסג איפה היא מסתתרת בכלל....... והיא על בטו ח גדולה ממני ומתוך נסיוני המר לבנות יש נטיה מאוד תמוהה ופסולה לדעתי מיסודה של לפסול בחורים צעירים מהן... (יצא לי לצאת עם מבוגרות ממני ואף קיבלתי הצעות שיעלו סומק בפניך המתוקות :) אבל אילו היוצאים מהכלל המועדים על הכלל.) ומריבית הבנות פוסלות בלי לתת צאנס. ותמיד עושות פרצוף נדהם מעורבב עם אכזבה כשמתברר להן שאני צעיר מהן בשנתיים שלושה. מכל מקרה כמוך אני מאחל לריקי להרגיש טוב... ואני צריך לזוז לעזור לאבא.......

GALI02

New member
ההפסד כולו שלהן

ולא להתלהב יותר מדי עדיף לדעתי. ככה פחות מתאכזבים אחר כך. בכל אופן אני אזוז לישון וכמו שאמרתי למרין אתה מוזמן להתקשר אליי וזה אפילו בגדר טובה ענקית כי מ ש ע מ ם לי רצח בעבודה הזאת. לילה טוף גילי נ.ב בעצם אולי אני אשאר כאן עוד כמה דקות...

ליאור 30

New member
ערב מצויין לך גילי

תגידי לי בבקשה אני מראה את הפרצוף שלי מתי בדיוק ראית אותו?????????? אני לא זוכר שראיתי אותך פעם את רק הולכת לפגוש את מריןןןןןןןןןןןןןןן מי יודע אולי יש משהו נסתר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך אמרת שנרדמת אתמול כמו מתה אז למה לא הודעה על לויה שלך עם את מתה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תני חיוך שילך לילה טוב ליאור

GALI02

New member
ליאור!../images/Emo9.gif

הרסתי לי הכל עכשיו. גילית את הסוד שלי ושל מרין...חחח
שמתי לב שירדו עלייך מקודם על מה שאמרת לוסל... קצת הגזים הבחור אבל אולי יש משהו במה שהוא אמר. למרות שלא נראה לי שאדם מאוזן בנפשו ייקח את מה שנאמר כאן יותר מדי ברצינות.(אני מתכוונת לתגובות שברור שהן בצחוק ולא לעיצות אמיתיות) אה ושכחתי להזמין אותך להלוויה. חזרתי בשביל להתנצל...חחח הינה החיוך
גילי

למעלה