ערב מממממצויין לכם
אז ככה
אני רואה שהייתה הרבה פעילות כאן היום ואני מקווה שאני לא אשכח אף אחד) ג´סי-המון במזל לחברה שלך. אוטוטו הרגע שלך מגיע והנסיכה הקטנה תגיח לאוויר העולם.(ותהיה לנו חברה חדשה בפורום...חחח).תהני לך ביינתיים מהצפייה. את בטח כבר מדמיינת איך היא תיראה. אגב, יש כבר שם? מרין-אני רואה שהתגברת על הלילה המפחיד שהיה לך. אם משעמם לך בעבודה את מוזמנת להתקשר אליי אין לך מושג כמה לי משעמם בעבודה הזאת רוב הזמן. ומה קורה עם אריאל? ניסיתי להבין מההודעות שכתבת אבל לא כל כך הצלחתי, הכל טוב? ריקי- קושי בנשימה? מה קרה??? את בסדר עכשיו??? חוץ מזה הכל טוב? ניקול- היחידה שלא ראיתי כותבת כאן בימים האחרונים. איפה את ומה שלומך??? רונן- לא רק שניגשת בסוף לבחן גם יש סיכוי לאיזה משהו חדש? אל תשכח לעדכן אותנו ובהצלחה. חוץ מזה , ונראה לי שאני מדברת בשם כולם, אני שמחה שלא כתבת שום מכתב פרידה כי אתה כבר חלק מהפורום הזה וחלק חשוב. ליאור- שמדי פעם מראה את פרצופו כאן וזורק איזו בדיחה או שתיים. מה המצב איתך? פיספסתי אותך אתמול. נרדמתי כמו מתה... ולכל החדשים רציתי לאחל ברוכים הבאים לפורום המדהים הזה. אני אשמח לשמוע את דעתכם ולייעץ ולהיוועץ אתכם. תמיד כיף לשמוע דיעות של אנשים חדשים ואתם תיראו שלא תירצו לעזוב!!! אוהבתתתת המון
גילי
אז ככה