ערב מחלקה

phoenixTheGod

New member
ערב מחלקה

היי אני רוצה לארגן ערב מחלקה למחלקה שלי. בערב הזה אני רוצה לשים דגש על גיבוש והיכרות. בינתיים יש לי כמה משחקים בראש, אבל לא יזיקו עוד רעיונות
כמה זמן מומלץ לעשות את זה? תודה מראש,

KarinDi

New member
ערב מחלקה

אני מציעה לך להציץ בטאגליינס לראות כמה רעיונות שעלו פה בתקופה האחרונה... בכל מקרה, כמה שאלות מכוונות: - על כמה אנשים מדובר? -מה טווח הגילאים? - האם האנשים עובדים יחד צמוד או שמדובר באנשים שנפגשים רק בפינת עישון? - האם האירוע כולל אוכל? - מה התקציב לאירוע? - האם את מעוניינת לארגן הכל לבד או לשלם לחברה חיצונית? אם תעני על השאלות, נשמח לתת רעיונות נוספים

phoenixTheGod

New member
עונה...

טווח הגילאים הוא 19-20. בצבא... מדובר על 8 בנות שעובדות כל הזמן ביחד אבל הקשר הוא יותר של עבודה, ובגלל זה אני עושה את הערב מחלקה הזה. האירוע יכלול ממתקים... התקציב הוא כמה שנמוך אני לא רוצה לבזבז כסף על העניין.

KarinDi

New member
אם ככה...

נראה לי ששעתיים בהחלט יספיקו, אבל אין לדעת איך זה יגלוש. בעיני אוכל מאוד מוסיף לעניין, אפילו אם זה רק להזמין פיצה (התקציב יוצא די דומה לסתם ממתקים) נראה לי שמשחקי בנות קלאסיים מאוד יתאימו...כדאי להתחיל ממשחקים מצחיקים כמו "של מי השורה הזאת", משחק הגזר, משחק השוקולד...משחקי ילדות למיניהן ואח"כ משחקים יותר חושפניים כמו "נבר" (עובד בכל גיל), שוקולד לבן/שוקולד שחור (שצריך להגיד משהו טוב על המחלקה ומשהו רע, ואם יש משפיק פתיחות, אז גם על הבנות עצמן). זה הסגנון שחשבת עליו?

phoenixTheGod

New member
את יכולה לפרט על המשחקים?

חוץ מ"של מי השורה הזו" אינני מכירה את המשחקים. תודה על העזרה!

למעלה