ערב מחווה לגלי עטרי

yz1978

New member
ערב מחווה לגלי עטרי

לפני 3 שנים במועדון ה"צ'אפס" הכנו חבורת ה"בנות" לערוך לגלי ערב מחווה. כל אחת קיבלה ללמוד משיריה במשך הקריירה הארוכה והמפוארת. מיס גולד,לטינה ג'קסון,שושי אבולפיה,גלוריה גלמור הכינו ערב בלתי נשכח,בו הוציאו מהבוידם(מזווה). היה זה ערב בלתי נשכח ממנו יצאה גלי מלאת התרגשות וסיפוק. גלי הביטה בראי חייה כשכל אחת ואחת עלתה והעלתה משיריה תקופות ורגעים בחייה. גלי,לבבית עממית אך אצילה (שילוב מנצח של יכולת להביט על האחר בענווה). בלא ספק היא ראויה לכבוד והמון האהבה והערכה. גלי היא הישראליות החדשה הרעננה והתוססת.

שרית7

New member
גלי גם כן זוכרת עד היום את הערב הזה

היא אמרה שממש הוציאו שירים שלה מהנפטלין. אני בדיעבד נורא הצטערתי שפספסתי את זה. אני זוכרת שזה נפל באמצע השבוע שלישי או רביעי. והתלבטתי ובסוף החלטתי לוותר...

Robbie רובי

New member
היה מדהים!! הייתי שם וישבתי איתה

בשולחן. היו גם המנהל האישי אסף דרעי ויורם ירזין הבן זוג שלה. דווקא מי שהיה הכי טוב היה צביקה (מינה דה לה צ'ורבה) שגלי זכרה אותו כשלקחתי אותו להופעה בהכל התרבות וזיהיתה אותו מעבר לאיפור. מיס גולד היה מחריד. פרה על הבמה שלא למד אפילו משפט מהשירים ועשה בושה. אני זוכר שגלי הסתכלה עליי בפנים תמוהות. בסך הכל היה ערב יפה וחשוב לקהילה ובכלל. מחווה לדיוה הגדולה מכולן!!! יפה לראות שלכל שיר יש נאמבר משלו.

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

שרית סיפרה לי על הערב הזה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

ונראה לי שגם גלי הזכירה אותו במפגש מעריצים שהיה לפני שנתיים

למעלה